- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.701
İnşaAllah öyledir bebitommbenim sağ sol vuruyo bebeğim belirti demiyelimde belki tutunuyodur hıı ne dersin
haha ozaman heveslenmiyelim bebekkİnşaAllah öyledir bebitommilişkiden 7-10 gün sonra tutunmaya başlıyor bebiş öyle okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
Ayy darısı başıma inşallah kuzumm dua et bana
Umut her zaman varhaha ozaman heveslenmiyelim bebekk
Allah razı olsun bebeğim sende sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahHer zamn dualarmdasınz canım
evet kuzum aslında ben daha geç adet oluyorumda ilaç kullanacağım için 2 sinde olmam gerekiyoUmut her zaman varSenin bata 13 gün mü var balım benim de 10 gün var
Allah razı olsun bebeğim sende sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallahateş basması şimdi aklıma geldi bendede bugün vardı ara ara geldi sonra baş ağrısı oluştu
inşallah kuzum çok heveslenmek istemiyorum ama umudum var peki içerimAmin inşAllah canım.Bu ay senden güzel haber gelecek gibi canım Allah ın izniyle.Bir de tavsiyem bolbol su iç.
inşallah kuzum çok heveslenmek istemiyorum ama umudum var peki içerim
Birlikte bekliyoruz o zamanevet kuzum aslında ben daha geç adet oluyorumda ilaç kullanacağım için 2 sinde olmam gerekiyo
bekliyelim ozaman sanki zamanı dondurmuşlar geçmiyoki mübarekBirlikte bekliyoruz o zaman
sensin o fistik
aynen kuzum amin sag ol. canim benmSenin imtihanında buymuş demek ki canım.Allah ım sana sabırlar versin.
Göğüs ağrısı yaşamayanda duydum ama daha çok yaşanıyor bencepeki kızlar herkeste illaki belirti göğüs ağrısımı oldu
Kalk kız üşenme bebişin için yapAyyy kızlar benim de canım şu an resmen sıcacık tarhana çekiyor.Bu saatte yapsam mi yapmasam mı bilemedim.
Umudun hiç gitmesin, ve gerçek olsun inşallah bu ayinşallah kuzum çok heveslenmek istemiyorum ama umudum var peki içerim
Göğüs ağrısı yaşamayanda duydum ama daha çok yaşanıyor bence
Kalk kız üşenme bebişin için yap
Umudun hiç gitmesin, ve gerçek olsun inşallah bu ay
inşallah bebeğimmGöğüs ağrısı yaşamayanda duydum ama daha çok yaşanıyor bence
Kalk kız üşenme bebişin için yap
Umudun hiç gitmesin, ve gerçek olsun inşallah bu ay
Canım isim düşündünüz mü hiç, hani kız olursa şu olur erkek olursa şu olur diye?Valla canım elma ve havuç yedim ama midem bulandı.Şuan uyku moduna geçtim artk.❤İnşAllah bulantım artmaz da uyurum .
Hayırlısı hepimizin hakkında kuzucumbekliyelim ozaman sanki zamanı dondurmuşlar geçmiyoki mübarek
Hadi herkes aklındaki isimleri yazsın bakalım kimler kimlerinkini beğenicek ne yorumlar yapıcak :)Canım isim düşündünüz mü hiç, hani kız olursa şu olur erkek olursa şu olur diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?