Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı hepimizin hakkında kuzucum Kutsalsekerpare kuzum nabıyon iyi misin
Canımcımmm iyiyim sen nasılsın. Ayy kızlar bazılarınızın fotolarını gördük ya, hemen kafamda canlanıyor yazışmalarda çok iyi oluyor, oturdu yani. Zaten anacum hepsi afer gibi kadın yanee. Maşallah sizlerden doğacak kızları düşünemiyorum, oğlumuz olursa verirsiniz artık bize kızlarınızı.

Hadi herkes aklındaki isimleri yazsın bakalım kimler kimlerinkini beğenicek ne yorumlar yapıcak :)
Kız olursa Nevbahar- ilk bahar anlamında
Erkek olursa Okan Zade- Anlayışlı beyefendi anlamında
Ortada bebiş yok ama isim hazır
En son bı soruyu ben sormuştum harika isimler çıkmıştı, belki fikri değişen olmuştur, ya da yeni katışanlardan yeni fikirler duymak güzel olur. Seninki ney mesela?

Oy ben seni yerim di mi yaa öyle oluyor görünce bi olsun dainşallah kuzumm

Öncelikle isimler çok güzel ve nadir ismilerden anlamlarıda öyle inşallah hepimize bu isimleri koymak nasip olur canım benim bunu en içten dileklerimle söylüyorum Benimkide kız olursa zelâl olucak duru.berrak saydam gibi anlamları var erkek olursa ali mirza düşünüyorum ama bu isim hakkında emin değilim çünkü belli bir anlamı yok mirzanın :)

Zelal adında bir öğrencim vardı o kadar zeki ve akıllıydı ki, aklımda öyle kodladım Zelal ismini. Çok güzel isimler canım. İnşallah tez vakit koymak nasip olur.

Valla canım bebek olmadan önce bikaç isim söylemiştik brbrmze ama şuan aklımda değil.Cinsiyetini keşke hemen öğrenebilseydik.O kdr merak ediyorum ki.
Gönlün neyden yana canım?

Erkek ismine bayıldım çünkü eşimin adı❤

Zelal adında bir öğrencim vardı o kadar zeki ve akıllıydı ki, aklımda öyle kodladım Zelal ismini. Çok güzel isimler canım. İnşallah tez vakit koymak nasip olur.

Gönlün neyden yana canım?

Erkek bebek hastasıyım ama nedense erkek ismi hiç düşünmedim.Kız ismi olarkta azra,zeynep güzel gibi.Ben klasik isimleri seviyorum galiba biraz.

Benim eşimle aramız da öyle isim konusundan filan konuşurken Ertunç olur belki erkek olursa filan demişti tabi bu kendi fikri öyle bişey yok kendi ismine uyumlu yapmaya çalışıyor akıllım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…