- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.721
Canımcımmm iyiyim sen nasılsın. Ayy kızlar bazılarınızın fotolarını gördük ya, hemen kafamda canlanıyor yazışmalarda çok iyi oluyor, oturdu yani. Zaten anacum hepsi afer gibi kadın yanee. Maşallah sizlerden doğacak kızları düşünemiyorum, oğlumuz olursa verirsiniz artık bize kızlarınızı.
Kız olursa Nevbahar- ilk bahar anlamındaHadi herkes aklındaki isimleri yazsın bakalım kimler kimlerinkini beğenicek ne yorumlar yapıcak :)
Ben hep Güneş olmasını istiyorum canım kendi bebeğimin inşallah isminin. Kız olsa da erkek olsa daİlk kim başlasın
Oy ben seni yerim di mi yaa öyle oluyor görünceCanımcımmm iyiyim sen nasılsın. Ayy kızlar bazılarınızın fotolarını gördük ya, hemen kafamda canlanıyor yazışmalarda çok iyi oluyor, oturdu yani. Zaten anacum hepsi afer gibi kadın yanee. Maşallah sizlerden doğacak kızları düşünemiyorum, oğlumuz olursa verirsiniz artık bize kızlarınızı.
Kız olursa Nevbahar- ilk bahar anlamında
Erkek olursa Okan Zade- Anlayışlı beyefendi anlamında
Ortada bebiş yok ama isim hazır
En son bı soruyu ben sormuştum harika isimler çıkmıştı, belki fikri değişen olmuştur, ya da yeni katışanlardan yeni fikirler duymak güzel olur. Seninki ney mesela?
Güneş gibi doğsun ömrüneBen hep Güneş olmasını istiyorum canım kendi bebeğimin inşallah isminin. Kız olsa da erkek olsa da
Anlaştık yaneee öyle miOy ben seni yerim di mi yaa öyle oluyor görüncebi olsun da inşallah kuzumm
Canım isim düşündünüz mü hiç, hani kız olursa şu olur erkek olursa şu olur diye?
Güneş gibi doğsun ömrüne
Anlaştık yaneee öyle mi
Gelecek nesillerin çok güzel isimleri olucak anlaşılannn en kısa zamanda o kimliği çıkartmak nasip olsun hepimizeee yaaaBen hep Güneş olmasını istiyorum canım kendi bebeğimin inşallah isminin. Kız olsa da erkek olsa da
Zelal adında bir öğrencim vardı o kadar zeki ve akıllıydı ki, aklımda öyle kodladım Zelal ismini. Çok güzel isimler canım. İnşallah tez vakit koymak nasip olur.Öncelikle isimler çok güzel ve nadir ismilerden anlamlarıda öyle inşallah hepimize bu isimleri koymak nasip olur canım benim bunu en içten dileklerimle söylüyorumBenimkide kız olursa zelâl olucak duru.berrak saydam gibi anlamları var erkek olursa ali mirza düşünüyorum ama bu isim hakkında emin değilim çünkü belli bir anlamı yok mirzanın :)
Gönlün neyden yana canım?Valla canım bebek olmadan önce bikaç isim söylemiştik brbrmze ama şuan aklımda değil.Cinsiyetini keşke hemen öğrenebilseydik.O kdr merak ediyorum ki.
Canımcımmm iyiyim sen nasılsın. Ayy kızlar bazılarınızın fotolarını gördük ya, hemen kafamda canlanıyor yazışmalarda çok iyi oluyor, oturdu yani. Zaten anacum hepsi afer gibi kadın yanee. Maşallah sizlerden doğacak kızları düşünemiyorum, oğlumuz olursa verirsiniz artık bize kızlarınızı.
Kız olursa Nevbahar- ilk bahar anlamında
Erkek olursa Okan Zade- Anlayışlı beyefendi anlamında
Ortada bebiş yok ama isim hazır
En son bı soruyu ben sormuştum harika isimler çıkmıştı, belki fikri değişen olmuştur, ya da yeni katışanlardan yeni fikirler duymak güzel olur. Seninki ney mesela?
Ayyy aminnn canım benim inşallah inşallahhhhGelecek nesillerin çok güzel isimleri olucak anlaşılannn en kısa zamanda o kimliği çıkartmak nasip olsun hepimizeee yaaa
Okan mı canım adı? Aa ne güzell...Gerçekten anlayışlı mıErkek ismine bayıldım çünkü eşimin adı❤
Zelal adında bir öğrencim vardı o kadar zeki ve akıllıydı ki, aklımda öyle kodladım Zelal ismini. Çok güzel isimler canım. İnşallah tez vakit koymak nasip olur.
Gönlün neyden yana canım?
Okan mı canım adı? Aa ne güzell...Gerçekten anlayışlı mı
Merak ettim ama benim ismimde fazla duyulmuş bir isim değil :))Ben şimdi size kız olursa benim ismimi koyun derdim de neyseçok değinnşik ekşın bi ismim var çünkü kahretsin
Merak ettim ama benim ismimde fazla duyulmuş bir isim değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?