Daha önce olumsuz ya da olumlu sonuçlanan bir gebeliğim olmadı. Annem ve yakın arkadaşım sağlık sektöründe çalışıyor. Onlar başka doktorlara sordular kullanmamda sakınca yokmuş
Senin sat 30 ekimdi ya , yumurtlama gününü biliyor musun?
Hmm anladım canımm önlem olarak verdi demekki biliyorum tatlım 28 günde bir oluyorum 12 kasımdı. Hesaplamalarıma göre de tam yumurtlama zamanında olmuş minnağım
Hmm anladım canımm önlem olarak verdi demekki biliyorum tatlım 28 günde bir oluyorum 12 kasımdı. Hesaplamalarıma göre de tam yumurtlama zamanında olmuş minnağım
Sağol kuzum haber ver mutlaka sen de bize Ben beta hcg 400 olduktan sonra hiç baktırmadım canım. Şu anda o yüzden bilgim yok doktor hesaplayarak kendi verdi canım randevuyu
Ben kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????
Ben kasık ağrısı ile gittim apandist idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte kist felan denerek gebeliğimi öğrendim herhalde 3 haftalık felandı şimdi 5+2 yim. İlk öğrendiğim doktor bir torba ilaç verdi sonra doktoru değiştirdim o da folik asit ve tansiyonum olduğu için ecoprin verdi hangisine inanacağımj bilemedim ne dersiniz kızlar?????
Kızlar selam...
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum, özellikle 3 gündür çok huzursuzum, iştahsızım, gaz sancısı ve kasık ağrım var... gözlerim batıyo artık.,.
Niye böyle oldu bileniniz var mı ?
Daha öncede yazmıştım sana canım ilk 3 ay sadece folik asit (vitamin olarak)
Çok ilaç veren doktor iyi doktordur yanılgısı var aksine bu dönemde ne kadar dışarıdan birşeyler almazsak o kadar iyi. Doğal Yollardan karşılamak lazım.
Ya da kendine güvendiğin bir doktor arayışına gir canım. Doktora güvenmek çok önemli hatta en önemlisi bence
Kızlar selam...
Ben şimdiden geceleri uyuyamıyorum, özellikle 3 gündür çok huzursuzum, iştahsızım, gaz sancısı ve kasık ağrım var... gözlerim batıyo artık.,.
Kızlar selam...
Canım bende öyle yatakta kıpırdamaya korkuyorum. Cok fazla kasık ağırısı yaşıyorum. Hele öksürmek işkence
İştahsızlık yok hatta tam tersine iştahım açıldı