Selam kızlar
Bizde de meme krizleri yaşanıyor. Sürekli meme meme memiş diye dolaşıyor evde. Nasıl bıraktıracağım bilmiyorum. İyice düşkün oldu. Zaten bütün gün koşturmayla geçiyor. Ne zaman otursam tepemde. Bir de meme mii diyor. Onunmuş memeler. Gece yanımızda yattığı için uyanıp emiyor asla uyanmıyorum. Nasıl uyuyorsam

Memeler uyudu dediğimde bunalıma giriyor sakinlestiremiyoruz.
Tek başına oyun oynama bizde de yok. Ben yanında da olsam oyuna dahil olmam gerekiyor. Yoksa ben oturayım kenarda o oynasın olmuyor maalesef.
Oyun grubuna devam ediyoruz. 1 aylık yazdırmıştım. 2 dersimiz kaldı. Yaz olduğu için bitince devam etmeyeceğim. Ama kızım orada bulunmayı seviyor. Gitmek istiyor. Havalar çok sıcak olduğundan parka da pek çıkamaz olduk. Akşam saatlerinde de çok kalabalık olduğu için götürmüyorum. Bazen sabah 9 gibi gevrek/açma alıp direkt parka gidiyoruz.
Tuvalet eğitimiyle ilgili henüz bir adım atmadım. Bazen sabahları onu da lazımlığa oturtuyorum ama 3-4 sn sonra sıkılıp kalkıyor. Hazır olduğunu da düşünmüyorum. O yüzden pek üzerine gitmiyorum şimdilik. Sabahları ve gün içinde bezi çok doluyor. Kaka yaptığında inkar etme bizde de var. Bezini değiştirmemi istemiyor.
Konuşma konusuna gelince çok gelişme yok. Kendi dili var benden başka kimse anlamıyor zaten. Ben de anlamıyormuşum gibi yapıyorum kendini geliştirmesi için ama. Çok ilerlemedik. Çok takılmıyorum zamanla artacaktır diye düşünüyorum.
Destan yazmışım. Çok sık giremeyince böyle oluyor. Herkes iyidir umarım. Bizde durumlar böyle