Benim rahatsızlığımda iki gündür geçti diyebilirim hala fazla yiyemiyorum artık acıktığımı hissediyorum. Bugün de annem benzer şikayetlerden acile gitti bulantı kusma halsizlik. Sanırım norovirus birkaç kişiden daha duyduk bir anda halsizlik bulantı başladı diye. Hastalık ırak olsun.
Covid ne yazık ki artmış torro
dediğin gibi test fln yapmıyorlar ya da insanlar istemiyor. Filyasyon ekibi de yok artık ben hala tedirgin oluyorum kalabalık ortamlara girerken özellikle kronik hastalığı olan anne ve babam için endişeleniyorum.
Aman iyi olalım da sağlık en kıymetli şey gerçekten. Doğa dünden beri kusuyor iştah 0 nerdeyse. Yiyecek görünce ogurmeye başlıyor. Bu sabahta kahvaltıda 2 lokma yiyip cikartinca doktoruna danıştım şurup başladık oglen. En azından az da olsa yemeye başladı. Yavaş yavaş daha iyi olacak umarım
Aman iyi olalım da sağlık en kıymetli şey gerçekten. Doğa dünden beri kusuyor iştah 0 nerdeyse. Yiyecek görünce ogurmeye başlıyor. Bu sabahta kahvaltıda 2 lokma yiyip cikartinca doktoruna danıştım şurup başladık oglen. En azından az da olsa yemeye başladı. Yavaş yavaş daha iyi olacak umarım
Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmak çok zor. Oğlumla yolculuk yaparken en zorlandığım durum kusması
Bulantı kusma da çok zorluyor günlük yaşamı ben neredeyse ek gıdaya geçer gibi kaşık kaşık beslendim bir şey yemek istemiyordum. Çocuklar için de kolay değildir hele kusmak çok zor. Oğlumla yolculuk yaparken en zorlandığım durum kusması
Yol tutması gerçekten çok zor yaa.. inşallah bir an önce geçer minikte rahatlar. Bizim de şuan öyle. 3 kaşık sadece başka yok buna da şükür diyorum en azından midede kalıyor.
Gerçekten kusma çok yıpratıcı yer kusar, içer kusar ben çok tırsıyorum. Bazen kendime diyorum kırsaldaki insanlar her şeyde hastaneye koşmuyorlar sabırlı oluyorlar ama ıhıh bende hiç işe yaramıyor. Velhasıl kusma olunca hemen doktora gidiyorum. Sizlere çok geçmiş olsun.
Gerçekten kusma çok yıpratıcı yer kusar, içer kusar ben çok tırsıyorum. Bazen kendime diyorum kırsaldaki insanlar her şeyde hastaneye koşmuyorlar sabırlı oluyorlar ama ıhıh bende hiç işe yaramıyor. Velhasıl kusma olunca hemen doktora gidiyorum. Sizlere çok geçmiş olsun.
Çarşamba günü oğlumun hidrosel kontrolü vardı bize iyice azalmış gibi görünüyordu ama bu gittiğimiz doktorda ameliyat dedi . 9 ağustosta hem sünnet hem ufak bir ameliyat geçirecek minik kuzum. İlk hafta zorlar bizi diye düşünüyoruz umarım tahminlerimizden daha kolay atlatırız. TTanem001
sünnet oldu mu oğlunuz?
Çarşamba günü oğlumun hidrosel kontrolü vardı bize iyice azalmış gibi görünüyordu ama bu gittiğimiz doktorda ameliyat dedi . 9 ağustosta hem sünnet hem ufak bir ameliyat geçirecek minik kuzum. İlk hafta zorlar bizi diye düşünüyoruz umarım tahminlerimizden daha kolay atlatırız. TTanem001
sünnet oldu mu oğlunuz?
Umarım iyi geçer valla tek başıma olsam asla sünnet yaptırmazdım, çünkü dini bir gelenek yüzünden çocuklara işkence ediyoruz.afrika da da gelenek yüzünden kızların sünneti var valla ikisinde gelenek ben bir fark göremiyorum. Sağlıklı olduğu iddaları da birçok doktor diyor zaten asılsız diye. Sadece yazmak istedim.
sünnet oldu mu oğlunuz?
Çok geçmiş olsun. Umarım sorunsuz atlatır.
Biz 22 sinde genel anestezi ile olduk. Çok hareketli olduğu için sünnet sonrasından çok korkuyordum ama sıkıntı yaşamadık şükür. Sizde endişelenmeyin hiç.
Sünnet kilodu aldık ama kullanmadık. Onun yerine karton bardağın alt kısmını kestik, çevresine antibiyotik krem sürdük üstüne bezini bağladık. Çok rahat etti . Yaklaşık 10 11 günde iyileşti.
Sizde sıkıntısız atlatırsınız inşallah.
Rheaa
tebrik ederim canım hayırlı olsun. Sağlıklıca kucağınıza alın inşallah zaman çok hızlı geçiyor büyüdüler de abi abla olacaklar . Bizleri de haberdar et kaç haftalık şu an kuzucuk