2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Biliyorum lojmanları adapazarı güzel ya seviyorum eşime teklif ettim ama istemedi yaşınız ilerleyince daha iyi olur sıkılırız dedi maşallah iyi yas koymuşsun sen kac yasinsa evlendin yahu

Ben komple folic asiti bıraktım o günden beri kusmuyorum allaha şükür

canım ne sıkıntı var sende sızıntı mıydı?

Asd var cnm iki kapak arasında geçiş var ekoyla 3mm tee yle 5mm tee dedim içerden kamerayla bakıldığında ve miteral kapakta çökme var yıllık kontroldeyim ama hamilr kaldığim için siklasacakmis 12.haftamda başlıcaz bakalım inşallah sorun olmazda doğururum bir an evvel

ben ban yemedim kuzum.malesef gebelik sonlandi.kurtajimi da oldum 2 gibi birakcaklar ins.
çok geçmiş olsun canım,hemencik tekrardan hamilelik nasip olur inşallah ne kadar korunun dedi doktor
Biliyorum lojmanları adapazarı güzel ya seviyorum eşime teklif ettim ama istemedi yaşınız ilerleyince daha iyi olur sıkılırız dedi maşallah iyi yas koymuşsun sen kac yasinsa evlendin yahu
Güzel buralar ya bekleriz19da evlendim kuzum aralıklarla çocuk doğurdum

Çok sevindim cnm ins rabbim tamamına erdirir saglikla alırız hepimiz
GöZün aydın canım Maşallah
Arkadaslar hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim ınsallah darısı duymayı bekleyenlere , kürtaj olan arkadaşlarıma da en kısa zamanda saglıklı gebelikler dilerim. Agustos ayında kürtaj oldum iki ay korunduk 4. Ayda hamıle kaldım ınsallah hepimiz kucağımıza alırız

Kızlarcım kalp duymayan arkadaşlar nasıl duygularınız,çoğu kişi duydu ne güzel darısı bizlere olsun inşallahay sonu olunca en sona kaldımben başak burcuyum inşallah kızımda başak olur

Tahmini bende 12. hafta gibi bırakırım gibi doktor şimdi kullan dedi. Ne güzel derlerdi inanmazdım folic asid bulantı yapar diye ahha gerçekmiş

Ayne bende gec farkettim daha önce kullanmıştım o depom yeter ona allahın izniyle bise olmaz

Pf tembelliğin cezası ya resmen eve çıktığından beri kos kos oturdum millete yorum yaptım evi süpureyim dua slip hazırlanayım dedim makinayı fişe taktım an elektirik kesildi neyse iyi tarafından bakıyom temizliği bitirip dusa girmiş olabilir ve şuan köpüklü kalmış olabilirdim bunada şükür

t

Benim doktorun da gebelik oncesi Premesis Plus kullandirmisti. Bulanti ve bas donmesibe iyi geliyor gercekten. 10 gun once degistirdi. Simdi bulantilarim basladi.

t

Benim doktorun da gebelik oncesi Premesis Plus kullandirmisti. Bulanti ve bas donmesibe iyi geliyor gercekten. 10 gun once degistirdi. Simdi bulantilarim basladi.
Ben fena durumdaydım ya sağolsun doktorum hemen bunu yazdı yazmasa normal folic asidle mahvolcakmışım çünkü her gün 1 kere kesin kusuyordum. Şimdi biraz biraz toparlandım , zaten en fazla 3 ay kullandırtıyorlar. Umarım çabuk geçer canım seninde bulantıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…