Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye
Kızlar 11" haftalık hamileyim kasık ağrısı cok oluyor normal mıdır sizde var mı böyle ağrı cuma günü randevum var ama korkuyorum biraz Bı şey olur dıye
Canim bende de cok oluyor her saat basi cekiyorum nerdeyse bugun doktoruma sordum 12.haftaya kadar agrilar normal dedi kanama olmadgi surece dedi tabi ki
Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam
Canım tedırgın olma genelde dusukler hep 6 7de oluyor sen baya yol kat etmıssın bunu dusun ınsanlar bıle aılelere 11 12de soleyın derler genelde rısk daha aza ınıyor oyuzden hıc olumsuz dusunme guzel seyler dusun
Ben de öyleyim bazen oturup ağlıyorum. Eşim şok oluyor. İnsanın içinde hep bir korku. Bu annelik heralde. Ömür boyu da geçmeyecek bir his. Mesela cuma kontrolüm var hem çok mutluyum hem de çok tedirgin, biliyorumki perşembe gecesi bana uyku yok
Bu dönemde masa başı çalışmayı çok isterdim canım öğretmenim ben ve sürekli ayaktayım, derslere girmek enerji sarfetmek çok çok zor. İnşallah çabucak geçer
Canim bende de cok oluyor her saat basi cekiyorum nerdeyse bugun doktoruma sordum 12.haftaya kadar agrilar normal dedi kanama olmadgi surece dedi tabi ki
Arkadaşlar ne yazık ki bebeğimi kaybettim. Bir hafta önceki randevuda kalp atışını duymuştum o günden sonra kalbi durmuş. Çok çok acı bişeymiş kendime gelemiyorum. yaşayanlara ve kendime sabır diliyorum. Hiç bi kanama olmadığı için yarın kürtajla alıcaklar. Allah hepinize sağlıklı bi hamilelik ve doğum nasip etsin.
Benim de öyle kasık ağrısı değil ama iki gündür belim ağrıyo bir de böyle saniyelik acıyo bazen kasığım sonra geçiyor. Bunun dışında ilk haftalar bebeğin yerini anlıyorken şu an bilemiyorum rahim büyüyor heralde
Yok canim oyle dusunme herkesin gebelik belirtileri hafta hafta degisimler farkli olabilir sende olan birsey de bende olmayabilir ama bu bebegimize birsey olacagindan degil inan ben kimyasal gebelik gecirdim ve hemen arkasindan hamile kaldm ve ben korkudan her 10 dakka da bir tuvalete gidip kiloduma baktm kanamam oldu mu diye ama allaha sukur hersey yolunda hakkimizda hayirlisini versin rabbim
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun inş. Bir de 8 hafta sonuna kadar paket veriyorlar.. öyle demişlerdi bana ama bilmiyorum iş ciddiye binince durumu esnetirler mi...
Şehir hastanesine Allah kimseyi düşürmesin diyorum akşam vakti mecbur gittik. Bundan sonra fakülteye gidecem. Allttan baktirmak istemedigim icin bi ton laf yedim doktordan
Kendime nazar değdirdim, Cuma sabahı bulantılarım başladı. Bir kaç defa istifra da ettim. Henüz dayanılmayacak gibi olmasa da, sabahları daha yoğun oluyor.
Gebelerin günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamayacağıyla ilgili yönetmelikte yemek molası dahil mi, hariç mi detayını göremedim.
Bir diğer konu, 1-2 ay içinde istifa etmeyi düşünüyorum. Doğum, rapor vs için ödenen para bu durumda benim için ödenmiyordur değil mi?
Canım yemek ve dinlenme molaları çalışma saatinden sayılmıyor. Sabah 8 de başladın diyelim, günde 1 saat yemek molan varsa 16.30 da çıkmam gerekir. Başka molan yoksa.
Ya sac boyamayi hic soyleme bu ay regl olursam sacimi boyatayim diyordum olmadim tabi cok sukur ama kaldi saclar boyle sombreli. Kesticem mecbur küt sac olcam
Ya sormayın muhtemelen gebeliğin ilk haftasıydı bilmiyorum tabi. Perma yaptırdım. Yarı tuttu yarı tutmadı. 15 gün sonra bir daha yapalım dedi kuaförüm. Pat hamileyim. Saçım kaldı mı saçmasapan
Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.. çok fazla yazacak durumda değilim. Ben heralde biraz zor atlatıcam bu durumu hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi
yok canım ben iilay
in beni yanlış anlayacağını sanmıyorum seviyorum onu zira kırmak istemem ,kırmak istediğim olursada itinayla kırarımbiri beni kırarsa bende onu düşünemem açıkçası.çok anlayışlı değilim bu konularda