Benimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti
:) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim ))
KPSS bende kanayan bir yara
1 sene çalıştım bıraktım. Keşke bırakmasaydım.
Ama oku, çalış, düzen kur derken ben de 26 oldum. Gerçi kurduğum düzen boşuna gitti ama olsun
Benimde ilk hamileligim kanamayla gecti surekli. Ama cok.sukur bir sorun.olmadi. simdikide ilk haftalar da kese arkasinda kucuk bi kanama alani vardi oda progestan ve igne ile gecti
Hayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglim
Kavusuruz
Hayirlisi cnm hep diyorm kotu biseyin olacagi varsa olur buna engel olamiyrouz malesef ama iste insan korkuyor insallah bisey olmaz hepimiz sagsaglim
Kavusuruz ❤❤❤
Insallahhh. Bugun doktorumda aynisini dedi. Hocam dedim hep kotu dusunuyorum icimde bi his var. Neden bunu kendine yapiyosun ki dedi iyi dusun dedi hersey olacagina varir bise olsa sende bisey yapamazsin bende sonucda demi dedi. Allahim izni.ile tutunurlar bize
Insallahhh. Bugun doktorumda aynisini dedi. Hocam dedim hep kotu dusunuyorum icimde bi his var. Neden bunu kendine yapiyosun ki dedi iyi dusun dedi hersey olacagina varir bise olsa sende bisey yapamazsin bende sonucda demi dedi. Allahim izni.ile tutunurlar bize
Ne güzel ya :) evlenmeye fırsat bulamadım ki :) kardeş de istiyorum bebeğe inşallah kaç yaşında doğururum bilmem:) ikiz olsaydı ikisi aynı anda çıkardı ;-))
KPSS bende kanayan bir yara
1 sene çalıştım bıraktım. Keşke bırakmasaydım.
Ama oku, çalış, düzen kur derken ben de 26 oldum. Gerçi kurduğum düzen boşuna gitti ama olsun
Ne güzel ya :) evlenmeye fırsat bulamadım ki :) kardeş de istiyorum bebeğe inşallah kaç yaşında doğururum bilmem:) ikiz olsaydı ikisi aynı anda çıkardı ;-))
Kizlar benim gobek cikmaya basladi sanki. Pantalonlar sıkı geliyor artik. Kiyafet alisverisi icin erken diye dusunuyordum ama alicam sanirim artik bir seyler.
Birde son kontrolum 15 gun onceydi. Bir sonrakine de 15 gun var. Cok zor geciyor gunler cok :)
Ben 64 ile başladım 66 yim şu an kilo vermeye pzk firsatim olmadi. Spora basladim ertesi ay ilk gebelik oldu. Kimyasalmis düşükten hemen sonra ara vermedzn tekrar hamile kaldim. Dogumdan sonra verecem ins,
:) okul zaten 24 de bitiyor KPSS iş sınavları mülakatlar derken de 2 sene geçiyor çalışmaya başla sonra doğru insan çıkacak diye zaman geçiyor düğün hazırlıkları vs ben de anca 30 yaşında hamile kalabildim ))
2gun once tuvaletten sonra peceteye cok az pembemsi renkte kanama gordm doktora gittim doktor hersey yolunda dedi, bugun yine oldu ayni sekilde ve biraz daha coktu ama agrim yok neden oluyor bu kanama anlamadim
Bendede aynı şekilde oldu canım doktor banada ultrasonda herşey çok güzel gözüküyor şuanlık sıkıntı görmüyorum olabilir ama bir daha olursa gel demişti.
Ki olmadı şükür.
İlişki olmasın mümkün olduğunca dinlen canım.
Bir de şükür riskli haftaları geride bırakıyoruz hiç kötü düşünme.
Günaydın PIT PIT kalplerin anneleri . Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum. Ben ise mide bulantisiyla güne basladim . Bugun bir ruya gordum karmakarisik evimizin duvarinda bir kagida isim yazili asilmis esim goruyor diyorki enes olmaz bende diyorum zaten orda enes yazmiyor emir ismi gibide degil yok yok orda meva yaziyor diyorum. Cok etkilendim ama herhalde cinsiyeti ogrenene kadar bu karmasa devam eder.
Günaydınnn
Doğum tarihim 05.12.1994
Son adet 25.11.2019
Tahmini doğum tarihi 31.08.2020
Mersin
Başlangıç kilo 72 ama kusmalardan 70 oldum benide eklerseniz çok sevinirim
Cuma günü ben de alışveriş yapıcam maalesef aynı durumdayım ama ben kilo aldım ona bağlıyorum
Benim de bir ay oldu ve gerçekten çok çok zor. Ama bir dahaki sefere üç haftada bir gidicem, dayanamıyoruz eşimle çünkü en azından hareketlerini tam hissedene kadar
Günaydın PIT PIT kalplerin anneleri . Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Kanamasi olan arkadaslara gecmis olsun diyorum. Ben ise mide bulantisiyla güne basladim . Bugun bir ruya gordum karmakarisik evimizin duvarinda bir kagida isim yazili asilmis esim goruyor diyorki enes olmaz bende diyorum zaten orda enes yazmiyor emir ismi gibide degil yok yok orda meva yaziyor diyorum. Cok etkilendim ama herhalde cinsiyeti ogrenene kadar bu karmasa devam eder.