Dışardan bir daha yemek yemem asla, dün bir şey istedi canım yazmayım burada canınız çekmesin:-/ zehirlendim diye çok korktum midem aşırı bulandı istifra sonrasında, gala midem ağrıyo.. o yüzden artık sağlıklı beslenmeye karar verdim ya zehirlenseydim Allah korusun
Bir de sorum var, alışveriş merkezinde girişlerdeki o kapılardan geçiyor musunuz ? Radyasyon yayıyor, uçağa binerken mecbur girdim de ona da dikkat etmek lazım, değil mi ?
Yiyeceğin içine konulan acı ve soğan dokundu galiba ya da başka bir şey vardı kuzum eşim de yedi ona bir şey olmadı midem zaten hassas istifra mide yanması yaşadım, kızdı sonra bana artık dışardan yemek yok diye :) ağladım bi de :):):)
bana sormadın ama ben söyliyeyim fikir olsun.2 buçuk milyarmış ,yüzde 99 doğru sonuç veriyormuş dedi doktorum.yurt dışına yollanıyormuş kan örneği sadece özellerde var sanırım.
canim ben belcikada oldugum icin burda sigorta karsiliyor bu testi, saglik oldugu icin... sadece 8 euro oduyoruz ve burda yasak degil cinsiyeti soylemeleri