Birde beni düşün 2+6 günlükken öğrendim.
1 Aralık’ta Ama yinede geçti ya.
ilk hamileliğimde çok göbek bekledim ama 30. Haftada anca hamile olduğum anlaşılır hale gelmişti
Bunda ne zaman çıkacak bende meraktayım☺
ay deme yaa
hayır ben zaten hafif göbekliyim
hiç değişen bir durum yok şu an.
2+6 günlükken nasıl öğrendin allah aşkına yaaa
ben 5 haftalıkken öğrenmişim allahtan.
idollerim doktora gidip hamile olduğunu öğrenip direk doğuma giren kadınlar
ay deme yaa
hayır ben zaten hafif göbekliyim
hiç değişen bir durum yok şu an.
2+6 günlükken nasıl öğrendin allah aşkına yaaa
ben 5 haftalıkken öğrenmişim allahtan.
idollerim doktora gidip hamile olduğunu öğrenip direk doğuma giren kadınlar
Gonulmeyvesi
cnm 10 gun geçtiyse adetten anca yumurtlama zamanindir suanda ve belkide yumurtlama kanaması olabilir yada ins değildir ama ufak enfeksiyonda olabilir senin 30 günü geciyo adetlerin bu şekilde 20 günden fazla var yani belkide vardır bilemem ama çarşafa bu kadar erken çıkmaz
Adete 8 gun kala yaptım çıkmadı 7 gun kala aşırı asiri silik çizgi gordum
Küçük bebeğimle biz geldik
Şükür ki öyle kanama alanı, kan birikintisi falan yokmuş. İlk iş kalbini dinlemek istedim. Herşey yolunda, pıt pıt atıyordu kalbimiz
Ayın 30unda ikili testim var.
Cinsiyet sordum 2-3 haftaya söylerim dedi. İnşallah nazlı bebem saklamazda gösterir.
İkili teste tok karınla ve sıkışık gel bebeği güzelce inceleyeceğiz dedi Sizinde aklınızda bulunsun canlarım.
Gonulmeyvesi
cnm 10 gun geçtiyse adetten anca yumurtlama zamanindir suanda ve belkide yumurtlama kanaması olabilir yada ins değildir ama ufak enfeksiyonda olabilir senin 30 günü geciyo adetlerin bu şekilde 20 günden fazla var yani belkide vardır bilemem ama çarşafa bu kadar erken çıkmaz
Adete 8 gun kala yaptım çıkmadı 7 gun kala aşırı asiri silik çizgi gordum
Yok canım benim döngüm 30 gün
adeti 22 23 günde bir oluyorum yani 11 gün falan var reglime
Aynen bu günlerde aklıma gelemz zaten gebelik,
ilk kez böyle bi lekelenme yaşoyorum önrümde,
direk aklıma yerleşme falan mı diye geldi
Zaten bu ay en olasılığı düşük ay diyebilirim çünkü ikimizde hastaydık değerlendirme pek olmadı
grip oldum baya ağır 2 güne falan atlattım gerçi
tam geçtiii bu lekelenme başladı
bi test yapayım dedim yinede
gerçi çıkmaz ama
Lh testi deyince aklıma geldi. Ben o testlerden aldım kullandım ama beceremedim. Birde internetten fazla almıştım burada bulamıyorum diye. Hamile kalınca hepsi elimde kaldı
Lh testi deyince aklıma geldi. Ben o testlerden aldım kullandım ama beceremedim. Birde internetten fazla almıştım burada bulamıyorum diye. Hamile kalınca hepsi elimde kaldı
Zaten bu ay en olasılığı düşük ay diyebilirim çünkü ikimizde hastaydık değerlendirme pek olmadı
gerçi çıkmaz ama
gerçi çıkmaz ama
Ilk zamanlar bende yağsız kasarlı tost yiyordum iyi geliyordu ama bu ara hiç bise iyi gelmez oldu ne yesem kendimi lavaboda buluyorum sonlara yaklaştıkça coştu mübarek
Canım seni çok iyi anlıyorum her zmaan iyi gelen haşlanmıs patatesi bile kusuyordum yediğinle cok alakası yok kuscaksın yani başka çare yok .İnsallah kısa sürer.