progestan sadece verdi canım kendi doktoruma gidemedim inş 5inde gidicem bakalım o ne diyecekLiv ile bende görüşmüştüm ama ödeme planı bana çok uymadı, bende Başkentten aldım paketi, inşallah memnun kalırım. Gerçi ben hep hastaneden önce dr. önemli derim, Başkentteki dr. da benim eski dr.um.
Hayırlısı olsun hepimiz için...
İnşallah tatlım, senin lekelenme için dr.un bir şey demiş miydi rahim içinden, dışından..vs?
Amin canım, yazarım zaten mutlaka...
EkledimAa ben de yokum listede :)
Sat 12.11.19, 1990 doğumluyum, başlangıç kilosu 54 :)
Canım ben devlette yaptırıcam haftaya. Herhangi bir ücret almıyorlar.Arkadaşlar ben de 13. haftamdayım , perinatoloji ikili test için ne kadar ödeme yaptınız?
hepiniz için sağlıklı doğum diliyorum.
Benım sonn2tane ondan sonra bırakıyorum doktor en son kontrolumde elındekını bırakabılırsın bıttıgınde zaten kullandıgım multıvıtamın ıcındede var demıstıBugun 12hafta olduk. Doktor folik asit bırakabilirsin dedi. Bırakanlar var mı?
Cumartesi kontrolümden sonra bırakacağım bende diye düşünüyorum, doktorum dedi bütün vitaminleri -iğneleri değişeceğiz.Bugun 12hafta olduk. Doktor folik asit bırakabilirsin dedi. Bırakanlar var mı?
Benım sonn2tane ondan sonra bırakıyorum doktor en son kontrolumde elındekını bırakabılırsın bıttıgınde zaten kullandıgım multıvıtamın ıcındede var demıstı
Cumartesi kontrolümden sonra bırakacağım bende diye düşünüyorum, doktorum dedi bütün vitaminleri -iğneleri değişeceğiz.
Allaha şükür bugün leke görmedim iyi hissediyoruminş sizde iyisinizdir
bir oğluş dahadeğişmezse tabi,sonuçta iyi çıksın inşallah güzel haberlerle
Canım iyi düşün iyi olsun ilk aylarda regli dönemlerinde olabiliyormuş bazı kadınlar hissedebiliyormuş zaten bel ağrısı kasık ağrısı ara ara olacak hamileliğin her döneminde,hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Evet ben de onu araştırıyorum ve daha uyguna geliyor. En azından testler içerisinde, 8 adet muayene vs. var. Diğer türlü baya pahalıya geliyor.Kızlar selam bende demir hayatın iki can sağlık sigortasını yaptırmak istiyorum hastanenin doğum paketlerine göre daha uygun geldi. Tavsiye ederim
Canım yayla çorbası bulgur pilavı , yanında yoğurt ara ara patates haşlaması , mercimek çorbası zorla da olsa haşlama tavuk olabildiğinde baharatlı ve yağlı şeylerden uzak kalmaya çalış yavaş yavaş geçecek inşallahMidesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.
Keşke şunu yiyorum da bulanmıyor dediğim bişey olsa sürekli açım çekirdek ve mısır deneyebilirsin doyurmaz biraz bastırıyorMidesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.
kızlar bebişin durumu iyi 17 subata 2li test randevumu aldım :) hatta video çektm ama atamıyorum galıba bi hareket halınde fındık :)
Olsun canım bebişin seni bekliyor nasılsa:)Randevuya yetişemedik kızlar bazı aksilikler oldu. Neyi 4 gözle beklesem zaten bir sorun çıkıyor..
Doktorun kaça kadar orada en kotu ıhtımalle yarın gıdersın hem bırazcık daha büyür:)Randevuya yetişemedik kızlar bazı aksilikler oldu. Neyi 4 gözle beklesem zaten bir sorun çıkıyor..
cnm kahvaltıda kaşar ekmek yiyorum çayla akşamlarıda çay bastırıyor bulantımı ben aksamları kustugum için aksam yemek yemiyorım atıştırıyorum çekirdek bastırıyor bulantıyı öğlede tavuk çorba falan yiyorum limonlu akide sekeri baya iyi geldi diyebilirimMidesi bulanan arkadaşlar, ne yiyebiliyorsunuz, ben hep aynı şeyleri yiyorum. Bu konuda da bi yardımınızı rica ediyorum. Herkes bi paylaşımda bulunsa belki kafamdaki çeşitler çoğalacak. Bu konuda çaresiz kaldım. İçim hiçbir şey istemiyor artık. Evdekiler de üzülüyor.
Randevuya yetişemedik kızlar bazı aksilikler oldu. Neyi 4 gözle beklesem zaten bir sorun çıkıyor..
Olsun canım bebişin seni bekliyor nasılsa:)
Ne zamana gideceksin?
Bir daha işyerinden izin alamam ya.Doktorun kaça kadar orada en kotu ıhtımalle yarın gıdersın hem bırazcık daha büyür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?