Bu yumurta ve süt olayını acilen çözmek lazımKusma veya bulantı yaşamadım ama tiksiniyorum ve akşam saatlerinde midem şişiyor. Rahatsızlık hissi oluyor. Canım ne çekerse yemeye çalışıyorum ama doktorum yumurta ve sütü zorunlu tuttu her gün. Yine de dikkat edemiyorum. Üzülüyorum sonra da
Bu yaz bize pembe pembe domatesler hediye edecek zaten :))bu yaz bakalım domatesi nasıl yapacağım
Aynen :))İşe girmeden önce bende kendim mayalıyordum şuan mümkün olmuyor
Arada annem gönderiyor mayalayıp
Bu yaz bize pembe pembe domatesler hediye edecek zaten :))
Anneme diyorum ben de, tarhana zamanı izinliyim bak gelir sana yardım ederim diye, o da sen önce kendine bebeğine bak diyor
Canım süt içemiyorsanda gün içinde yoğurt kefir ayran tüketmeye çalış.Günaydın herkese :)
Aramızda hala bulantı yaşayanlar olsa da, sorum bulantısızlara gelsin :)
Beslenmenize neler eklediniz? Düzgün ve dengeli beslendiğinizi düşünüyor musunuz?
Ben mesela neredeyse hiç süt içmiyorum :/
Hey maşallah, elinize sağlık :) Bize domatesler annelerden geliyor bol bol, hiç yapmadım bu yaşıma kadar, Allah eksikliklerini göstermesin.doğru demiş.kızıma verir bir şekilde yaparım artık.100 kilo yapıyorum bide ben en az sen düşün ,tarhana yapmıyorum ama bu yaz az birşey yapmam lazım ek gıdada çok pratik oluyor
maşallah ne güzel ellerine sağlık.benim annem rahatsız o yüzden ona kıyamıyorum,Hey maşallah, elinize sağlık :) Bize domatesler annelerden geliyor bol bol, hiç yapmadım bu yaşıma kadar, Allah eksikliklerini göstermesin.
Tarhana da dediğiniz gibi süper bir şey ek gıdada, 5 yeğenim var 5'i de annemin tarhanasıyla büyüdü diyebilirim. Hem çok besleyici, hem çok pratik.
Maşallah ne güzel :) Yoğurt, kefir, ayran hep hayatımdaydı onlara devam edebiliyorum. Aslında öğle yemeğim de sizinki gibi, güvendiğimiz bir esnaf lokantasında yiyorum hep öğle yemeklerimi. Akşam değişkenlik gösteriyorCanım süt içemiyorsanda gün içinde yoğurt kefir ayran tüketmeye çalış.
Sabah yumurta peynir zeytin yiyorum.
Saat 10 gibi meyve ya da yoğurt ya da meyveki yoğurt yiyorum.
Öğlen çorba ve sebze yemeği yiyorum
İkindi vaktinde kuru gıda tüketmeye calışıyorum , ceviz, incir , badem, hurma gibi
Akşam et yemeği ya da etli sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum.
Sütüde kahvaltıda içiyorum canım .
Benim 2 yaşında kızım olduğu için düzen uzun zamandır bu şekilde hamillikten değildi.
Ayyy masallah bence kızMerhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
balık yemiyorum ,hergün haşlama yumurtam bol zeytin peynir tüketirim yoğurt evimde çok tüketiliyor zaten.süt ceviz falan yiyemiyorum.meyvemide hergün yiyorum özellikle ayva yemeye özen gösteriyorum.hadisi şerifte bile geçiyor,
Merhaba Teyzoşlar ben geldim. Bana cinsiyet yorumunuz nedir? Bana kız gibi geldi , ince hatlıydı çok kızımdaki gibi. Doktor tahminde bulunmadı açıkçası benimde aklıma gelmedi hiç sormadım cinsiyeti nedir diye.
Canım süt içemiyorsanda gün içinde yoğurt kefir ayran tüketmeye çalış.
Sabah yumurta peynir zeytin yiyorum.
Saat 10 gibi meyve ya da yoğurt ya da meyveki yoğurt yiyorum.
Öğlen çorba ve sebze yemeği yiyorum
İkindi vaktinde kuru gıda tüketmeye calışıyorum , ceviz, incir , badem, hurma gibi
Akşam et yemeği ya da etli sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum.
Sütüde kahvaltıda içiyorum canım .
Benim 2 yaşında kızım olduğu için düzen uzun zamandır bu şekilde hamillikten değildi.
Benim doktorum günde 2 ya da 3 izin veriyor canım. Aksine bende rahim kasılması yapıor diye ( 30 haftalıkken erken doğum riskim çıkmıştı) 34. Haftadan sonra kesmişti hurmayı doğumu tetiklemesin diye.Canım bana doktorum hurma yeme demişti. Rahim kasılmalarına sebep oluyormuş. 38. haftadan itibaren yedirtecekmiş normal doğum için. Doktoruna sen de bir danış istersen.
Benim doktorum günde 2 ya da 3 izin veriyor canım. Aksine bende rahim kasılması yapıor diye ( 30 haftalıkken erken doğum riskim çıkmıştı) 34. Haftadan sonra kesmişti hurmayı doğumu tetiklemesin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?