Benim de ufak ufak kramplar oluyo kasıklarda. Normal dedi doktor.Ya kizlar karnimin alt tarafı ve kasıklarım ağrıyor normal midir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ufak ufak kramplar oluyo kasıklarda. Normal dedi doktor.Ya kizlar karnimin alt tarafı ve kasıklarım ağrıyor normal midir![]()
Dertli çoçuğumun fotoğrafını da paylaşayım. Dün 1,5 saat boyunca düşünür moddaydı![]()
Eki Görüntüle 2594128
Yeşil elmaya bayılıyorum
Bir yiyecek bu kadar mı güzel olur
Kızlar sizin varmı bu dönem böyle çok severek yediğiniz birşey
Insallah canim sagolİnşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuçlarda canım. Boşuna demiyorum direk beni ağustos ayına ışınlayın diye. İlk 5 ay testlerden, detaylı usg den o dönemi anlayamıyor insan. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.
2 hafta sonra doktora gidecekler olarak napsak yaa6 mart tarihi mıh gibi kazındı aklıma, bi gelse o gün.
Vakit yaklaştıkça merakım artıyor :)
Kızlar, bir de yüzümde isilikler sivilceler oluştu hiç alışık değilim buna. Kimileri kız bebek anneyi çirkinleştirir der, ona mı yorsam acabaa![]()
üst tarafta başı var bak dikkatlice burnu falan belli oluyor. Biraz eğik duruyor hatta.Ben anlamadım kafasi nerde eli neresi ayagi neresi![]()
Ya bana da çöp kovası yeni geldi, poşetleri de kontrol etmedim bakOf artik cildircam valla ya trendyoldan dort tane urunum elime ulasmadan iadeye dondu e bebekten cop kovasiyla poseti aldim 1485 adet elime gelen 495 adetsikayet kaydı oluşturuldu allah bilir ne zaman sonuçlancak var ben de bi cenabetlik çözemedim
![]()
Çöp poşetinin sayısına bakmamıştım bakayım ben deOf artik cildircam valla ya trendyoldan dort tane urunum elime ulasmadan iadeye dondu e bebekten cop kovasiyla poseti aldim 1485 adet elime gelen 495 adetsikayet kaydı oluşturuldu allah bilir ne zaman sonuçlancak var ben de bi cenabetlik çözemedim
![]()
Normal canım bende de oluyo rahim büyüdüğü için oluyormuşYa kizlar karnimin alt tarafı ve kasıklarım ağrıyor normal midir![]()
Aklıma gelmişken sormak istediğim bir şey var. Doktor bana Pregnacare ve D vitamini kullandırıyor. D vitamini zaten her gün bir fıs al, Türk kadınlarının kronik sorunu bu demişti. Pregnacare'i de tüm gebelik boyunca kullandıracakmış.
Sizde durumlar nasıl?
Aynen bende öyle durduyorum kendimi az kaldı diyeinşallah geçer o 1 ay biran önce de için rahatlar abla
![]()
Bence artık zaten sabit kalmazlarki kıpır kıpır kanları kaynıyor içerde ciksakda şu annemle babamın canına okusam diyorlarHaa anladım canım hissiyatın o yönde sağdaysa benim de sağda ama doktor erkeğe benziyo dedidönüyorlar birde ilk zamanlar kafa soldaydı bu aralar sağda
![]()
Erik kurusu Canım o kadar çekiyor ki sadece ay sonuna gelicek burada bulamıyorumEki Görüntüle 2594128
Yeşil elmaya bayılıyorum
Bir yiyecek bu kadar mı güzel olur
Kızlar sizin varmı bu dönem böyle çok severek yediğiniz birşey
Normal canım ben kaşık ağrısı bel ağrısı oluyorum daha şimdiden sonra ne yapı cam bilmemeYa kizlar karnimin alt tarafı ve kasıklarım ağrıyor normal midir![]()
Yor bence canım2 hafta sonra doktora gidecekler olarak napsak yaa6 mart tarihi mıh gibi kazındı aklıma, bi gelse o gün.
Vakit yaklaştıkça merakım artıyor :)
Kızlar, bir de yüzümde isilikler sivilceler oluştu hiç alışık değilim buna. Kimileri kız bebek anneyi çirkinleştirir der, ona mı yorsam acabaa![]()
Valla bende herşey aynı canım. Haftaya cumaya kadar beklemedeyim , görüş günüm o zaman.geldim canım geldim neler yaptınız bakalım
Amin canım inşallahKizlar merhaba. Bulunduğum şehirdeki tip fakültesinde bir profesöre muayene oldum. Cinsiyetine kız dedi. Ikili icin sonuçlarımı gösterdim majör bir durum var mı bakalım dedi. Sonuçlara göre amniyosentez yaptirmamiz gerektiğini o da söyledi. Ultrasonla muayenede bir.problem görünmedi. Benden haberler böyle en azindan bu detaylı ultrason olmasa da genel anlamda tecrübeli bir doktor daha gördü. Sağlıklı sihhatli doğsun bebeklerimiz inşallah.
Yaptırmayacağım canım.Amin canım inşallah
Peki yaptıracakmısın amniyosentez ?