Sanirim kilo konusunda ablan Stark bebegim diye dolanan tek kisi benim. Benim esim bana iyi bakiyo, hamile kalmadan once 16 kilo almistim zaten. Sisman hamile kaldim. Dedim bunlarin hepsini emzirme doneminden sonra hale yola koyarim ben, son endiselenecegim sey kilom. Doktor da takmiyor ben de takmiyorum. Tansiyon sorunum yok. Seker rahatsizligim yok. Yani bilinene gore. Saglikli oldugum surece kilolarim benim acimdan sorun degil.
Peyniri ilk zamandan beri yasakladilar. Sert peynir yiyebilirsin dediler edam cheddar gibi. Pastorize yazan sert beyaz peynirleri yiyordum. Anca gecen gun beyaz peynirin her turlusunun yaak oldugunu ogrendim dunyam basima yikildi. Gercekten yiyecek bir sey bulamiyorum. Peyniri 3 ogun yerdim ben. Portakal sekerli diye biliyorum. 4-5 tane yiyordum gunde. En sevdigim meyveydi o da. Ama birakmak daha mantikli. Yarim ye demis adam. Benim yaptigim da gormemislik. Gozleri olusurken gerek diye havucu da yiyordum. Ne bileyim.
Cikolatayi yemedim aslinda. Az once rast geldi ama son bi haftadir cikolata yiyebiliyorüm. Icim yaniyordu onceleri.
Ne yememeniz gerektigi soyleniyor, ne yiyebilecegimiz soylensin. Su an ben kara karar ne yesem diye dusunuyorum