• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Beya peynir, yumusak peynir, mozarella fln yememen gerekiyormus ne yazik ki. Kasar peynir yiyebilirsiniz.

Ablam krem peynirleri yeyip durmustum ben nerden biliyosun bunlari cok bilmek de iyi ddgilmis diyor 😂 Sucuk salan yemeyisim sok etyisi yaratti hele. Nasil yenmiyomus diyo. Olur mu oyle sey diyo.

Ay bende anlamın hamileliğini hatırlıyorum. O market sucukları salamlari öyle markada değil kalite desen aramazsın öyle yerdi pisirmeden . 🙈 simdi bizim doktorlar duyacak şok 😂

Yazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissettim bende kilo alabilmek için uğraşıyorum 😄 doktorumda gözümün içine bakıyor artik kilo almaya başlayım diye .-10 kilo ile kapanışı geçen hafta yaptım çok şükür 1 kilo almışım sanırım yada kabizliktanda olabilir 😞 ilk hamileliğimde bilinçsizce 25 kilo ile doğuma girmiştim tabi asla bu kadar almayı istemem. 😄 10 15 kilo alsak idael diye düşünüyorum
sen nasil -10 oldun kuzum ya ! bende 25-30 kg yu bulurum bu gidişle galiba oyle bi konustuki bugun kendimden şüphe ettim resmen :olamaz:

Ben bolca beyaz peynir yiyorum ya ilk hamileligimde de yemistim doktor hic yasaklamadi.
Sucuk nadiren yiyorum arada yani tabi cok kizartip.
O kadar da kasmaya gerek yok bence 🤷‍♀️

bende bisey yemicem ya açlık grevine giriyorum bu ay anasını satiyim offff iyice stres yaptı bugun beni onu yeme bunu yeme çok kilo almissin bilmem ne

canım cidden saçmalamış doktorun inan normal almışsın
peki kilolu musun
yani zaten kiloluydun ondan mı 3,5 kilo fazla dedi

sen nasil -10 oldun kuzum ya ! bende 25-30 kg yu bulurum bu gidişle galiba oyle bi konustuki bugun kendimden şüphe ettim resmen :olamaz:
Yok bence hiç gözünü korkutma dikkat ettikten sonra fazla alınmaz bence . Ben ağızdan hiç beslenemedim 5 haftalıktan beri aşırı kusmaktan verdim canım

Tünaydın kızlar :)
Konu çok fena, peynir yememek ne demeek :o olgunlaştırılmış inek peyniri her gün tabağımda var ve onu yediğim için kendimi iyi hissediyorum.
Bir ara canım istemedi, yağlı geldi diye taze beyaz peynirlerden yedim. Ama her türlü yedim.

Çikolata da hayatımda nadir olurdu, kahve yanında bitter gibi, ya da yarım paket çikolatalı gofret gibi. Şimdi iştahım açılınca arada yiyorum yine. Ama yerken bi vicdan muhasebesi de yapıyorum hani.

Portakalı soyup yemeye acayip üşeniyorum ama her gün kesinlikle bir büyük elma yiyorum, c vitaminiyse elmada da var diyorum :)

Bence özel bir durum oksa, normalde de yapmamız gerekenleri yapsak yeter, rafine şekerden uzak durmak, paketli gıdalardan uzak durmak, protein-karbonhidrat dengesini iyi ayarlamak gibi. Diyorum amaa, ben de tam 2 kilo almışım şimdiden :) Ve buna yorum yapacak bir doktorum henüz yok :( Şu cuma günü bir gelse hayırlısıyla..

Bir de dün akşam 45 dklık bir yürüyüşle sezonu açmış bulunuyorum sonunda :) O kadar iyi geldi ki, kendimi acayip mutlu ve özgür hissettim nedense.
Havalar böyle gitse de aksatmasam diyorum.

Oncelikle cok gecmis oldun. Umarim simdi iyisinizdir. Cevrenin tepkili oldugu durumlar genelde hamileligi yanlis gormeletinden kaynaklanabiliyor. Cok ozel olacak cevap yazmayin isterseniz, daha iyi. Siylemek istedigim ciftlerin iyi anlsamadigi dusunuldugunde cevre 2. hamileliginizi hata olarak gorebiliyor ya da ekonomik olarak 2. Cocugun yanlis bir karar oldugunu dusunuyor olabiliyorlar. Aklim almiyor diger turlusunu. Insan torununu sever eminim o da sevecektir. Ilkini cok sevisinden belli. Baska bir sorunu olabilir su an. Sorun her ne ise yakinda cozulur umarim. Yakinda cinsiyetini ogrenmeniz dilegiyle 🤗
Bence maddi anlamda düşünüyor, kızım da çünkü özel okula falan gidiyor, ama bunları bizim düşünemiyor olabileceğimizi düşünmesi.. ne bileyim çok tuhaf... 15 yaşında çocuk değiliz ki...
Cinsiyeti de 10. haftada genetik test ile öğrenmiştik biz:KK49: inş oğluşumuz geliyor :nazar:
Aynısını arkadaşıma annesi yapmıştı onun plansız hamilelikti aldır aldır. He şimdi de çok seviyor torununu . Severken oy teyzesi ben bunu aldır da dedim şuna bak nasıl tatlı nasıl kıyılır buna sevilmez mi 🙈 tabi hamileliği zehir etti
Ah aynı şeyi yaşayacağım büyük ihtimal ama korkum bu kadar strese yine kolik bir bebek çıkmasın.. Çoook zor çünkü, ilk 3,5 ay hiç susmamıştı mübarek :mad:

canım cidden saçmalamış doktorun inan normal almışsın
peki kilolu musun
yani zaten kiloluydun ondan mı 3,5 kilo fazla dedi
Boy 166, Hamile kalma kilom 52, şimdi 55,5 kg.
74DBA042-296F-478C-A9E8-9EC3CBBE17D2.webp

cok değil ya bu 2 hafta önce yaptığımız cinsiyet partisinden mesela ne biliyim inan kafam karıştı. Diyorum ya açlık grevi yapicam bu ay anasını satıyım 🤦‍♀️

Günaydın.cok yazılmış hepsini okuyup anlayamadım ama peynir i yasaklayan Dr varmi ben çok tüketiyorum.ilk hamileligimde kalsiyum çok alıyordum süt vs plesanta kireçlenmesi yaşadım kizim son ay hiç kilo almadi.kalsiyumdan olabiliyormuş.sakinca gören Dr oldumu

Doktorum bana emilim yuzunden sutu kesinlikle yasakladi. Kime soylesem sasiriyor fakat durum bu. 🤦🏻‍♀️

Tünaydın kızlar :)
Konu çok fena, peynir yememek ne demeek :eek: olgunlaştırılmış inek peyniri her gün tabağımda var ve onu yediğim için kendimi iyi hissediyorum.
Bir ara canım istemedi, yağlı geldi diye taze beyaz peynirlerden yedim. Ama her türlü yedim.

Çikolata da hayatımda nadir olurdu, kahve yanında bitter gibi, ya da yarım paket çikolatalı gofret gibi. Şimdi iştahım açılınca arada yiyorum yine. Ama yerken bi vicdan muhasebesi de yapıyorum hani.

Portakalı soyup yemeye acayip üşeniyorum ama her gün kesinlikle bir büyük elma yiyorum, c vitaminiyse elmada da var diyorum :)

Bence özel bir durum oksa, normalde de yapmamız gerekenleri yapsak yeter, rafine şekerden uzak durmak, paketli gıdalardan uzak durmak, protein-karbonhidrat dengesini iyi ayarlamak gibi. Diyorum amaa, ben de tam 2 kilo almışım şimdiden :) Ve buna yorum yapacak bir doktorum henüz yok :KK43: Şu cuma günü bir gelse hayırlısıyla..
Bende senin gibi düşünüyordum bu gün doktor tokatlayana kadar ama öyle değilmiş yada bu adamın bana garezi var anlamadım. Annemi aradım böyle böyle dediler diye b*k yemiş onlar diye küfürlü bastı elin Amerikalı doktoru ne bilcek çocuk beslemekten kuş kaçarsın dedi 🤣🤣🤣

Bende senin gibi düşünüyordum bu gün doktor tokatlayana kadar ama öyle değilmiş yada bu adamın bana garezi var anlamadım. Annemi aradım böyle böyle dediler diye b*k yemiş onlar diye küfürlü bastı elin Amerikalı doktoru ne bilcek çocuk beslemekten kuş kaçarsın dedi 🤣🤣🤣
Yurdum anası her yerde aynı 🤣

Ben bolca beyaz peynir yiyorum ya ilk hamileligimde de yemistim doktor hic yasaklamadi.
Sucuk nadiren yiyorum arada yani tabi cok kizartip.
O kadar da kasmaya gerek yok bence 🤷‍♀️

Yogun kokusu olan her seyden seytan gormuscesine kaciyorum. Oysa ne cok severdim sucugu. 😔

Back
X