2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben de hala hiçbir şey hissetmiyorum Karnım büyüdü ama hiç hareket yok. Sadece karnımın belli bir kısmı diğer tarafa göre daha sert oluyor. Top gibi. Acaba oraya mı yerleşiyor?

Ben de hala hiçbir şey hissetmiyorum Karnım büyüdü ama hiç hareket yok. Sadece karnımın belli bir kısmı diğer tarafa göre daha sert oluyor. Top gibi. Acaba oraya mı yerleşiyor?
Canim top gibi olma durumunu oglumda yasamistim sonrada ilk oglumu orda hissetmistim ben. Belki seninde oyledir

Umarım ya nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam. Rüyamda yeni doğum yapmıştım ve kuzumu ilk defa kucağıma alıyordum. Nasıl güzeldi
Ah gercegi ne guzel Ruyasi ayrı guzel. Ben daha hic gormedim ruyamda.

Herkese günaydın arkadaşlar ultrason resmimde neden bebeğin haftaları farklı yazıyor kafam karşıtı Sizin ultrasonlarınız da böyle mi
Doktorlar artik bebeklerin baş bacak karın bölgelerini olcuyorlar sonra onların toplamı olan haftayı bize söylüyorlar. Mesela senin ki bpd baş çevresi ve fl bacak boyu var. Atıyorum bacak boyu uzunsa bebeğine haftası oynaya bilir hiç kafana takma yani.

Evet ona hiç dikkat etmedim şimdi internetten ultrason terimlerine baktım daha iyi anladım

Çarsamba günü doktora gidicem %99 kız demisti 10 gün önce ama yine de sanki simdi gidince erkek diyebilir gibime geliyor burdaki sonradan cinsiyet degisimlerinden ötürü daha hala kesin kız degil gibime geliyo
Eger bi aksilik olmazsa İstanbul’da doktora gitmiycem ve 4 hafta doktora gitmemis olucam benim icin görülmemiş rekor

Değişmez umarım cinsiyet. İnsan kendini ona göre hazırlıyor İnşallah ufaklığın keyfi yerindedir içerde. Ben de detaylıyı bekliyorum daha üç hafta var. Nasıl dayanıcam bilmiyorum

Ay ınş değişmez ya bugün bir grupta okudum öyle çok varmış olan bana da doktor kız dedi hatta bacak arasını gösterdi bombostu. Şimdi sanırım dogana kadar tam.emin olamaz böyle duyunca ben sok

Selam kızlar ben bebişe battaniye başlayayım diyorum. Elde örülen battanıyelerden yapan var mı pufy battaniye diye gecıyor. Ondan mı yapsam yoksa kadife yünden şişle mi yapsam bilemedim.

Selam kızlar ben bebişe battaniye başlayayım diyorum. Elde örülen battanıyelerden yapan var mı pufy battaniye diye gecıyor. Ondan mı yapsam yoksa kadife yünden şişle mi yapsam bilemedim.
Blackkcat örmüştü yiğenlerine güzel bir modeldi.
Bende deniycektim ( hayatta hiç yapmadım daha önce) ama annem ip almış bile örecekmiş kadife ipten bir battaniye.
Hatta anane tulumlar hırkalar kundak bilr almış şimdiden Benden meraklı valla.

Oh oh maşallah bende öreyim diyorum Bi karar versem gidip alcam birazdan

kızlar selam,

herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına

Oh oh maşallah bende öreyim diyorum Bi karar versem gidip alcam birazdan
Senin cinsiyet neydi ? Kız mı , onlara motifli motifli güzel modeller var.
Kızımda battaniye ördürmedim anneme. Motifli çok güzel zamanında bana ördüğü battaniyeyi aldım . Benim battaniyemi kullanmıştı kızım
Babasının battaniyesinide bizde o şimdi oğlumada olur ama benimki oğluşa olmaz

Ahh inşallah bir sıkıntı yoktur. Bazı hamilelerin çok çarpıntısı olabiliyor o nedenle olmuş olabilir malum üzülmüşsün.
Ben bişey olduğunu sanmıyorum inşallahta yoktur ama rahatlamak için bir görün istersen.

Evet kız canım havalar cok ısınmadan öreyim de sonra sıkıntı gelır bana babaannesi örmüş çift taraflı. Kendisi terzi zaten sürekli bişiler yapıo minişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…