Ben de hala hiçbir şey hissetmiyorumBaya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Aslinda kendim icin endise ediyorum artik 15+ yım ikinci gebelik biliyorsun ama daha hareket hissetmedim diye.biliyorum erken de olabilir daha ama ikinci gebelikte erken hissediliyor deniyor ya ondan birazda boyle oldu sanirim
Canim top gibi olma durumunu oglumda yasamistim sonrada ilk oglumu orda hissetmistim ben. Belki seninde oyledirBen de hala hiçbir şey hissetmiyorumKarnım büyüdü ama hiç hareket yok. Sadece karnımın belli bir kısmı diğer tarafa göre daha sert oluyor. Top gibi. Acaba oraya mı yerleşiyor?
Umarım ya nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam. Rüyamda yeni doğum yapmıştım ve kuzumu ilk defa kucağıma alıyordum. Nasıl güzeldiCanim top gibi olma durumunu oglumda yasamistim sonrada ilk oglumu orda hissetmistim ben. Belki seninde oyledir
Ah gercegi ne guzelUmarım ya nasıl sabırsızlıkla bekliyorum anlatamam. Rüyamda yeni doğum yapmıştım ve kuzumu ilk defa kucağıma alıyordum. Nasıl güzeldi
Allahım nasip etsin canım sana da. Başka türlü özlem gideremiyoruzAh gercegi ne guzel ❤ Ruyasi ayrı guzel. Ben daha hic gormedim ruyamda.
Markası felan varsa nette bak belki vardır yada benzeri olabilir.Günaydın canlar benim pusetin emniyet kemeri yok bulamıyorum nerden bulabilirim acaba
Doktorlar artik bebeklerin baş bacak karın bölgelerini olcuyorlar sonra onların toplamı olan haftayı bize söylüyorlar. Mesela senin ki bpd baş çevresi ve fl bacak boyu var. Atıyorum bacak boyu uzunsa bebeğine haftası oynaya bilir hiç kafana takma yani.Herkese günaydın arkadaşlar ultrason resmimde neden bebeğin haftaları farklı yazıyor kafam karşıtıSizin ultrasonlarınız da böyle mi
Evet ona hiç dikkat etmedim şimdi internetten ultrason terimlerine baktım daha iyi anladımDoktorlar artik bebeklerin baş bacak karın bölgelerini olcuyorlar sonra onların toplamı olan haftayı bize söylüyorlar. Mesela senin ki bpd baş çevresi ve fl bacak boyu var. Atıyorum bacak boyu uzunsa bebeğine haftası oynaya bilir hiç kafana takma yani.
Değişmez umarım cinsiyet. İnsan kendini ona göre hazırlıyorÇarsamba günü doktora gidicem❤ %99 kız demisti 10 gün önce ama yine de sanki simdi gidince erkek diyebilir gibime geliyor burdaki sonradan cinsiyet degisimlerinden ötürü daha hala kesin kız degil gibime geliyo
Eger bi aksilik olmazsa İstanbul’da doktora gitmiycem ve 4 hafta doktora gitmemis olucam benim icin görülmemiş rekor
Ay ınş değişmez ya bugün bir grupta okudum öyle çok varmış olan bana da doktor kız dedi hatta bacak arasını gösterdi bombostu. Şimdi sanırım dogana kadar tam.emin olamaz böyle duyunca ben sokÇarsamba günü doktora gidicem%99 kız demisti 10 gün önce ama yine de sanki simdi gidince erkek diyebilir gibime geliyor burdaki sonradan cinsiyet degisimlerinden ötürü daha hala kesin kız degil gibime geliyo
Eger bi aksilik olmazsa İstanbul’da doktora gitmiycem ve 4 hafta doktora gitmemis olucam benim icin görülmemiş rekor
Selam kızlar ben bebişe battaniye başlayayım diyorum. Elde örülen battanıyelerden yapan var mı pufy battaniye diye gecıyor. Ondan mı yapsam yoksa kadife yünden şişle mi yapsam bilemedim.
Oh oh maşallah bende öreyim diyorum Bi karar versem gidip alcam birazdanBlackkcat örmüştü yiğenlerine güzel bir modeldi.
Bende deniycektim ( hayatta hiç yapmadım daha önce) ama annem ip almış bile örecekmiş kadife ipten bir battaniye.
Hatta anane tulumlar hırkalar kundak bilr almış şimdidenBenden meraklı valla.
Senin cinsiyet neydi ? Kız mı , onlara motifli motifli güzel modeller var.Oh oh maşallah bende öreyim diyorum Bi karar versem gidip alcam birazdan
Ahh inşallah bir sıkıntı yoktur. Bazı hamilelerin çok çarpıntısı olabiliyor o nedenle olmuş olabilir malum üzülmüşsün.kızlar selam,
herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına
Evet kız canımSenin cinsiyet neydi ? Kız mı , onlara motifli motifli güzel modeller var.
Kızımda battaniye ördürmedim anneme. Motifli çok güzel zamanında bana ördüğü battaniyeyi aldım . Benim battaniyemi kullanmıştı kızım
Babasının battaniyesinide bizde o şimdi oğlumada olur ama benimki oğluşa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?