- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Poyraz Ege diyecektim kiPoyraz ın yanına yakışacak isim arıyorumbulamadım
Sizce ne yakışır poyraz ın yanına..
Insallah canim Rabbim helimize saglikli,hayirli bebisler nasip etsin insallahKızlar naçizane tavsiyem
2 li testi veya nifty testi yaptırmayabiliriz ama detaylı ultrason cok önemli.
Down sendoromu varsa evet tabiki dogana kadar tedavisi icin bisey yapilamaz ama Allah korusun diger anomaliler icin ayni sey geçerli değil.
İnsallah hepimizin detayli ultrasonu cok güzel gecer❤
Baya topladik canim cok şükürInsallah canim Rabbim helimize saglikli,hayirli bebisler nasip etsin insallah ♥
nasilsin sen kucuk pasamiz iyi oldu mu?
Oh cok sukur insallah oksurukde tez zamanda biterBaya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Aslinda kendim icin endise ediyorum artik 15+ yım ikinci gebelik biliyorsun ama daha hareket hissetmedim diye.biliyorum erken de olabilir daha ama ikinci gebelikte erken hissediliyor deniyor ya ondan birazda boyle oldu sanirim
Rüzgar gibi yaşıyorlar demek kiPoyraz Ege diyecektim ki
pembepatiler de önermiş. Bence bi düşün
Ufak bir not tanıdığım bütün poyrazlar epey hiperaktifler
Kuzum erken hissediliyor denmesinin sebebi fiziksel değil bence. Hissettiğin şeyin bebek mi gaz mı ne olduğunu anlayabildğin için..Baya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Aslinda kendim icin endise ediyorum artik 15+ yım ikinci gebelik biliyorsun ama daha hareket hissetmedim diye.biliyorum erken de olabilir daha ama ikinci gebelikte erken hissediliyor deniyor ya ondan birazda boyle oldu sanirim
Kız benimki 3. Olmasına rağmen hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor ama sonra kar nin grulduyor anlıyorum ki bagirsaklarimmisBaya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Canım kızlar daha hareketsiz oluyor erkeğe göre. Bende kızımda hem geç hissetmiştim hemde hareketleri daha belirsiz ve azdı.Baya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
Baya topladik canim cok şükürSadece az oksurugu kaldi ama oda gecer.
İlk aylarda gece de kaka yapıyor sürekli, defiştirmek gerekiyor. Zaten 2 saatte bir emzirmek için kalkmak zorundasın yoksa sarılık riski oluyor. Uyanmıyorsa o sekilde emzir derdi drum. Önce altını degiştirirdim, kaka mutlaka olurdu, sonra emzirir gazını alırken kucagımda uyurdu. En az 2 ay böyle devam etti..Bide arkadaşına sorsana. Gece alt değiştirme yapıyor mu ? O şekilde geçmeden duruuor mu 2 aydan sonra fln gece kaka yapmadığı sürece bez değiştirilmeyeceği için sordum. Geceden sabaha 10 -6 gbi oluyor genelde o dönem bebekler ıslanmadan altı kuru kalıyor mu o mühim. Onu öğrenmek lazım. Gündüz zaten sık değişiyor ne olursa gece oluyor.
Korkacak bişey yok biri regl gününüZe göre oluyor bide dontor boyunu ölçüyo ya ona göre kaç çıkıo o yazıo bendede farklı oluyor bişey olmazHerkese günaydın arkadaşlar ultrason resmimde neden bebeğin haftaları farklı yazıyor kafam karşıtıSizin ultrasonlarınız da böyle mi
Ay inşşallah bende başlarım hissetmeyw elimi koyuyorum pır pır bişey var ama onu eşimin karnına koyuncada hissediyorum bağırsak galibaTam elimi telefona attım kızlar ben hala bişey hissetmiyorum diyecektim ki an itibariyle sertleşme ve seğirme başladıbenimki sanırım hıçkırık krizine girdi. Darısı hepinizin başına
Doktor bana 16 haftalık olmuş dedi ultrason kağıdına da hiç bakmadım bugün bakınca bi anlam veremedim teşekkür ediyorumKorkacak bişey yok biri regl gününüZe göre oluyor bide dontor boyunu ölçüyo ya ona göre kaç çıkıo o yazıo bendede farklı oluyor bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?