Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de daha başlamadım canım. Birkaç tane hoşuma giden zıbın vardı onları aldım. Bir de indirimde bulduğum birkaç ürünü aldım ama pek bir şey yok ortada henüzarkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)
Bende hissedemiyorum 18+5’teyim. Dünde kötü rüya gördüm. O yüzden bugün doktora geldim. Az önce çıktım her şey yolundaymış çok şükür. Normal dedi 20. Hafta hatta 22’ye kadar hissetmemek olabilirmiş.Değişmez umarım cinsiyet. İnsan kendini ona göre hazırlıyorİnşallah ufaklığın keyfi yerindedir içerde. Ben de detaylıyı bekliyorum daha üç hafta var. Nasıl dayanıcam bilmiyorum
![]()
ay zaman geçsede başlasak ya :)Ben de daha başlamadım canım. Birkaç tane hoşuma giden zıbın vardı onları aldım. Bir de indirimde bulduğum birkaç ürünü aldım ama pek bir şey yok ortada henüz
Ben baya şey aldım canım. Hatta 0-6 ay için tüm kıyafeti tamamladım diyebilirim. Fazlasıyla aceleciyimarkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)
Çok sevindim ufaklığın iyi olmasına. Benim de içimi rahatlattın canım ya. Elim sürekli karnımda, ha döndü ha tekmeledi. Tık yok. Merak ediyorum ben de iyi mi diye haliyleBende hissedemiyorum 18+5’teyim. Dünde kötü rüya gördüm. O yüzden bugün doktora geldim. Az önce çıktım her şey yolundaymış çok şükür. Normal dedi 20. Hafta hatta 22’ye kadar hissetmemek olabilirmiş.
İçin rahat olsun canımÇok sevindim ufaklığın iyi olmasına. Benim de içimi rahatlattın canım ya. Elim sürekli karnımda, ha döndü ha tekmeledi. Tık yok. Merak ediyorum ben de iyi mi diye haliyle![]()
hahaha şuan ben gaza geldim yalnız :) birinden böyle mesaj bekliyomuşum demekki :)Ben baya şey aldım canım. Hatta 0-6 ay için tüm kıyafeti tamamladım diyebilirim. Fazlasıyla aceleciyimufak tefek eksikler ve büyük kaşemler kaldı. Bir de elektronik ve kozmetiği son ana buraktım. Garanti süresi ve son kullanma tarihinden dolayı.
Hahahahhahaha şuan ben gaza geldim yalnız :) birinden böyle mesaj bekliyomuşum demekki :)
takvime göre aynıyızarkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)
Simdi doktorun önündeyim cok heyecanliyim. :)
Fatih te bisikletciler çarşısı var onların elinde oluyor öyle şeyler ama sormak lazım bide belki emin onunde bulunur istanbuldaysanBulamıyorum nerde bulacagımıda bilmiyorum belkı bilen çıkar dedim ama yok sanırım
Çok mantıklıKızımda örmüştüm, ilk defa elime iş aldım ama zorlanmadım cok basitti. Ama dogrusunu söyleyim cok kullanamadım ğzerine, daha cok altına serdim deliklerine parmagı giriyodu cünkü. Ama iç kısmına pamuktan bir kumaş dikilirse daha kullanışlı oluyor o zamanlar gelmedi aklıma![]()
Cinsiyet belli olduuu :) bu sefer açti, erkekmis. Doktor 2 kez dogru tahmin yapmis :)
Gözünüz aydıınnCinsiyet belli olduuu :) bu sefer açti, erkekmis. Doktor 2 kez dogru tahmin yapmis :)
Gözünaydın canımCinsiyet belli olduuu :) bu sefer açti, erkekmis. Doktor 2 kez dogru tahmin yapmis :)