• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
arkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)

arkadaşlar herkese selamlar nasılsınız. Benimle aynı dönemde olup hazırlığa başlayan varmı acaba neler yapıyosunuz acaba. Ben bir an önce başlamak istiyorum ama bi yandanda erken diyorum :) sadece cinsiyeti öğrenince eşimle gidipbi iki zıbın aldık o kadar :)
Ben de daha başlamadım canım. Birkaç tane hoşuma giden zıbın vardı onları aldım. Bir de indirimde bulduğum birkaç ürünü aldım ama pek bir şey yok ortada henüz

Değişmez umarım cinsiyet. İnsan kendini ona göre hazırlıyor:emir_bebek: İnşallah ufaklığın keyfi yerindedir içerde. Ben de detaylıyı bekliyorum daha üç hafta var. Nasıl dayanıcam bilmiyorum:KK48:
Bende hissedemiyorum 18+5’teyim. Dünde kötü rüya gördüm. O yüzden bugün doktora geldim. Az önce çıktım her şey yolundaymış çok şükür. Normal dedi 20. Hafta hatta 22’ye kadar hissetmemek olabilirmiş.

Ben baya şey aldım canım. Hatta 0-6 ay için tüm kıyafeti tamamladım diyebilirim. Fazlasıyla aceleciyim 😊 ufak tefek eksikler ve büyük kaşemler kaldı. Bir de elektronik ve kozmetiği son ana buraktım. Garanti süresi ve son kullanma tarihinden dolayı.

Bende hissedemiyorum 18+5’teyim. Dünde kötü rüya gördüm. O yüzden bugün doktora geldim. Az önce çıktım her şey yolundaymış çok şükür. Normal dedi 20. Hafta hatta 22’ye kadar hissetmemek olabilirmiş.
Çok sevindim ufaklığın iyi olmasına. Benim de içimi rahatlattın canım ya. Elim sürekli karnımda, ha döndü ha tekmeledi. Tık yok. Merak ediyorum ben de iyi mi diye haliyle :KK200:

Çok sevindim ufaklığın iyi olmasına. Benim de içimi rahatlattın canım ya. Elim sürekli karnımda, ha döndü ha tekmeledi. Tık yok. Merak ediyorum ben de iyi mi diye haliyle :KK200:
İçin rahat olsun canım 😊😊 daha zamanımız var. İnşallah bizde vakti geldiğinde hissedeceğiz.

Ben baya şey aldım canım. Hatta 0-6 ay için tüm kıyafeti tamamladım diyebilirim. Fazlasıyla aceleciyim 😊 ufak tefek eksikler ve büyük kaşemler kaldı. Bir de elektronik ve kozmetiği son ana buraktım. Garanti süresi ve son kullanma tarihinden dolayı.
hahaha şuan ben gaza geldim yalnız :) birinden böyle mesaj bekliyomuşum demekki :)

hahaha şuan ben gaza geldim yalnız :) birinden böyle mesaj bekliyomuşum demekki :)
Hahahah 😂 beni çok uyardılar alma erken diye. Dedim ben böyleyim. Şimdiden tamamlamam lazım ki detayları ilerleyen süreçte halledeyim. 😊😊 birde hepsini bir anda alacak durumum zor olabilir diye ay ay böldüm. Örneğin önümüzdeki ay bebek arabasında sıra. 😊

takvime göre aynıyız☺️Benim 3.çocuk olacak inşallah 5yaşında ki oğlumdan bir çok şey kaldı mesela bebek arabalrı puset mama sandalyesi oyun halısı,bazı kıyafetler(kimisini vermiştim) ama yavaştan başlanılabilir hepsi aynı anda alınırken insanı yoruyor,cuma günü randevum var erkek olduğu kesin ama tekrar emin olayım bir şeyler alırım galiba çarşıya çıktıkça😁

Bulamıyorum nerde bulacagımıda bilmiyorum belkı bilen çıkar dedim ama yok sanırım
Fatih te bisikletciler çarşısı var onların elinde oluyor öyle şeyler ama sormak lazım bide belki emin onunde bulunur istanbuldaysan

Selam kızlar nasılsınız . Neler yapıyorsunuz ? Biz dün eşimle bebek arabası aldık biraz erken oldu ama modele kafamda bebek yokken karar vermiştim dünde almış olduk :KK48: Bu arada zaman geçmiyor gibi ayda 1 kere doktora gitmek çok zormuş kaldı 10 günüm ve çok özledim mercimeğimi :KK200:

Ben henuz bi corap dahi almadım. Aslında cinsiyeti ogrendikten sonra alırız diye düşünüyordum ama nedense daha gitmedi elim. Bi yerden sonra başlarız artik ama ne zaman bilmem 🤷‍♀️ Agır olarak bisey almiycam sadece kiyafet ihtiyacimiz olur. Bebek arabasi, sepet besik va hersey var 3 yasinda daha oglum. Herhalde tek ihtiyac kiyafet diye agirdan alıyorum.

Bende almadım daha öyle birşey zamanla beğendiklerini alicam çok yaza da birakmocam tatil felan gidersem alışverişle uğraşmak istemiyorum. Okullar kapanana kadar herşeyimi ayarlicam yani ramazan ayın dada birşey yapamam aslında zaman uzun gibi geliyor insana ama çabuk geçiyor. Allahtan tek ihtiyacımız kıyafet felan gerisi var çok şükür. Iyikide kimseye vermemisim 😂

Kızımda örmüştüm, ilk defa elime iş aldım ama zorlanmadım cok basitti. Ama dogrusunu söyleyim cok kullanamadım ğzerine, daha cok altına serdim deliklerine parmagı giriyodu cünkü. Ama iç kısmına pamuktan bir kumaş dikilirse daha kullanışlı oluyor o zamanlar gelmedi aklıma😊
Çok mantıklı 🤔 bunu hiç düşünmemiştim. Miniğimin kürdan parmakları takılmasıııınn 😕

Back
X