• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar selam,

herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına :KK43: :KK43:
Selam. Benim panik atağım var o yüzden çok çarpıntım oluyor sizin öyle bişey mi bilmiyorum ama doktor bunun bebeğe hiç bi zararı olmaz sadece sana olur demişti benimde bi kaç gün önce tansiyonum yükselmişti acildeki doktor dahiliyeye gitmemi önerdi. Çok geçmiş olsun sağlıkla doğar inşaallah bebeğiniz ❤

Kızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç

Kızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç
Hamile kalmadan 2 ay kadar once test yaptirmistim sonra gecen ay yaptirdim kan tahlili.
İdrar tahlilini sık sık yapiyor arada o istiyor arada o istemeden ben istiyorum. Oyle. Zaten doktorunuz istemese bile saglik ocagi istiyor

Ben kendm belli aralıklarla tahlil yaptırıyorum , doktora bakın sonuçların böle çıktı normal mi diyorum.
En son 12+4 de kan ve idrar testlerimi yaptırmştım.
Haftaya salı yeniden yaptırıcam.

İdrar tahlili cok önemli kızlar 1 gittigimizde yaptirmiyorsak digerinde yaptirmamiz lazim bence enfeksiyon açısından. Gecen hafta yaptirmadim bu hafta yaptiricam mesela. 3-4 hafta sonra tekrar gittigimde yine yaptiririm

Kızlar bebişlerimizde ki kıpırdamalar nasıl benim 18+3 hâlâ bir kaç pıtpıt..O da bebiş mi değil mi bilemiyorum🤷‍♀️
Bu arada ben forumu hala akıcı kullanamıyorum.
Adminlere de ulaşamıyorum, napacağımı bilemedim:(

Kızlar bebişlerimizde ki kıpırdamalar nasıl benim 18+3 hâlâ bir kaç pıtpıt..O da bebiş mi değil mi bilemiyorum🤷‍♀️
Adminlere de ulaşamıyorum, napacağımı bilemedim:KK43:
Kazen Kazen Mune Mune boyle etiketlesek gorurler mi acaba canim

Benimkide hiç istemiyor 🤨 sizde paket falan mı aldınız

Merhabalar. Tarkan'in sarkisindaki gibi yaniyorum dostlar. Sizin de mideniz yanip kavruluyor mu? Benim en basindan beri yaniyordu ve son 3 hafta ara vermisti, son 2 gundur yine basladi. Kusacak gibiyim. Sanirim benim bu kadar kusmama sebep olan sey bu mide yansamiymis. Cunku son 3 haftadir kusmam da durmustu 😅

Hamile kalmadan 2 ay kadar once test yaptirmistim sonra gecen ay yaptirdim kan tahlili.
İdrar tahlilini sık sık yapiyor arada o istiyor arada o istemeden ben istiyorum. Oyle. Zaten doktorunuz istemese bile saglik ocagi istiyor
sağlık ocağıda istemedi hiç sağolsunlar🙄idrarı yaptırsam bari kendim
Ben kendm belli aralıklarla tahlil yaptırıyorum , doktora bakın sonuçların böle çıktı normal mi diyorum.
En son 12+4 de kan ve idrar testlerimi yaptırmştım.
Haftaya salı yeniden yaptırıcam.
bugün sordum FilizHanıma gerek yok dedi iştr böylede diyince ne bilim,oğlumdayken ara ara kendi istiyordu bazı tahlilleri,olmazsa asmde yaptırıp buradaki dr gösteririm🤨
Benimkide hiç istemiyor 🤨 sizde paket falan mı aldınız
yok canım paket değil aslında,tiroid ve idrarı merak ediyorum asm çok yakın onları yaptırırım olmazsa

Merhabalar. Tarkan'in sarkisindaki gibi yaniyorum dostlar. Sizin de mideniz yanip kavruluyor mu? Benim en basindan beri yaniyordu ve son 3 hafta ara vermisti, son 2 gundur yine basladi. Kusacak gibiyim. Sanirim benim bu kadar kusmama sebep olan sey bu mide yansamiymis. Cunku son 3 haftadir kusmam da durmustu 😅
Bende daha en başından beri mide yanmasıyla savaştım yediğim yemekleredikkat etmezsem yine çok yanıyor kusmalarım bitti çok şükğr ama midem çok şiş ara ara yine yanıyor🤷🏻‍♀️

Canım çok sağol❤ Mune Mune Kazen Kazen
Forumu şifresiz rahat geziyorum fakat şifremle girdiğim zaman sayfalar çok zor açılıyor, beğeni butonları geç aktif oluyor, mesajlar çok geç ulaşıyor.Telefonumda,kullandığım internet sağlayıcı da bir sorun yok .Size mail attım fakat dönen olmadı.En kısa zamanda çözüme kavuşturulursa sevinirim.

Benim de arada oluyor. Ozellikle yediklerime bagli. Gecen gun reflu gibi oldu, tum gun gogsum yanmisti.

Benim ilk tahlillerimi ev doktoru istedi sonra simdi gittigim doktorum ,her ay duzenli bi testler yapiliyor ama isimlerini bilmiyorum sadece toxoplazmayi anliyorum
Bu ay cok biseyler yazmisti herhalde demir falan
Tsh sadece galiba 3aylikken verdim

İyi akşamlar herkese :anneadayı: gündüz iş evde iş daha yeni oturmaya fırsat buldum :KK34: artık kilo aldıgımı hissetmeye ve görmeye başladım 6kilo almışım dahada alıcaz sanırsam :kızgın::olamaz: eşim sagolsun kilo aldıgımı ve göbegimin cıktıkca boyum kısaldıgını veeeee ayy hiç bi giysın olmuyo dedikten sonra anladım kiii aldım kilo :olamaz:erkekler niye böyle psikolojimizi hiç düşünmeden art arda denir mi o kadar şey ama ben her halimle mutluyum hiç sorun degıl cok kilo almam da :halay::KK49:

Eklentiler

• IMG_20200309_213711.webp
    IMG_20200309_213711.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?

Adminlere de ulaşamıyorum, napacağımı bilemedim:(
Canım benim de öyle tekme gibi değil daha. Hatta bazı günler çok kıpırtılı bazı günler hiç yok. Genellikle uyumak için yattığımda hissediyorum pıt pıt. O da ayağımı yukarı çekip yastık koyuyorum sıkışıyo yavrum ondan galiba 😂
Selam kizlar nasilsiniz ?ne yenilikler var ?
Değişen hiç bir şey yok canım yine doktor için gün sayıyoruz 😂 haftaya gidicem artık. Üç hafta olmuş oluyor 😂 sonraki haftada detaylıya inşallah🤗

Kızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?
Ben de eşinden geçinenlerdenim 🤫 onun dışında da hamile taytlarından giyiyorum. Pijama almadım hiç 🤔 ama almamız gerekebilir ileride

Back
X