- 19 Nisan 2010
- 2.219
- 4.684
- 333
Gözün aydınCinsiyet belli olduuu :) bu sefer açti, erkekmis. Doktor 2 kez dogru tahmin yapmis :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydınCinsiyet belli olduuu :) bu sefer açti, erkekmis. Doktor 2 kez dogru tahmin yapmis :)
Selam. Benim panik atağım var o yüzden çok çarpıntım oluyor sizin öyle bişey mi bilmiyorum ama doktor bunun bebeğe hiç bi zararı olmaz sadece sana olur demişti benimde bi kaç gün önce tansiyonum yükselmişti acildeki doktor dahiliyeye gitmemi önerdi. Çok geçmiş olsun sağlıkla doğar inşaallah bebeğiniz ❤kızlar selam,
herkesin tüm hamilelik süreci inşalah yolundadır.
iş yerinde geçen haftadan beri biraz stresliyim ,kendi işim.bugün de birden bire kalp çarpıntım ve ,tansiyonum yükselişe geçti.limon suyu falan sonra normale döndü ,panik atak gibi taşikardi gibi bişey sanırım bendeki.
başına gelen var mı randevum cuma günü ama yarın gitsem mi acaba die düşündüm çok korktum çünkü.
kendisini düşünmüyormuş insan önce yavrusu geliyormuş aklına![]()
![]()
Hamile kalmadan 2 ay kadar once test yaptirmistim sonra gecen ay yaptirdim kan tahlili.Kızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç
Ben kendm belli aralıklarla tahlil yaptırıyorum , doktora bakın sonuçların böle çıktı normal mi diyorum.Kızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç
Benimkide hiç istemiyorKızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç
sağlık ocağıda istemedi hiç sağolsunlarHamile kalmadan 2 ay kadar once test yaptirmistim sonra gecen ay yaptirdim kan tahlili.
İdrar tahlilini sık sık yapiyor arada o istiyor arada o istemeden ben istiyorum. Oyle. Zaten doktorunuz istemese bile saglik ocagi istiyor
bugün sordum FilizHanıma gerek yok dedi iştr böylede diyince ne bilim,oğlumdayken ara ara kendi istiyordu bazı tahlilleri,olmazsa asmde yaptırıp buradaki dr gösteririmBen kendm belli aralıklarla tahlil yaptırıyorum , doktora bakın sonuçların böle çıktı normal mi diyorum.
En son 12+4 de kan ve idrar testlerimi yaptırmştım.
Haftaya salı yeniden yaptırıcam.
yok canım paket değil aslında,tiroid ve idrarı merak ediyorum asm çok yakın onları yaptırırım olmazsaBenimkide hiç istemiyorsizde paket falan mı aldınız
Bende daha en başından beri mide yanmasıyla savaştım yediğim yemekleredikkat etmezsem yine çok yanıyor kusmalarım bitti çok şükğr ama midem çok şiş ara ara yine yanıyorMerhabalar. Tarkan'in sarkisindaki gibi yaniyorum dostlar. Sizin de mideniz yanip kavruluyor mu? Benim en basindan beri yaniyordu ve son 3 hafta ara vermisti, son 2 gundur yine basladi. Kusacak gibiyim. Sanirim benim bu kadar kusmama sebep olan sey bu mide yansamiymis. Cunku son 3 haftadir kusmam da durmustu![]()
Benim de arada oluyor. Ozellikle yediklerime bagli. Gecen gun reflu gibi oldu, tum gun gogsum yanmisti.Merhabalar. Tarkan'in sarkisindaki gibi yaniyorum dostlar. Sizin de mideniz yanip kavruluyor mu? Benim en basindan beri yaniyordu ve son 3 hafta ara vermisti, son 2 gundur yine basladi. Kusacak gibiyim. Sanirim benim bu kadar kusmama sebep olan sey bu mide yansamiymis. Cunku son 3 haftadir kusmam da durmustu![]()
Benim ilk tahlillerimi ev doktoru istedi sonra simdi gittigim doktorum ,her ay duzenli bi testler yapiliyor ama isimlerini bilmiyorum sadece toxoplazmayi anliyorumKızlar ben en son 5-6haftalıkken tüm tahlillerimi yaptırmıştım,cuma günü dr gidicem,dr mesaj yazdım tekrar tahlile gerek var mı diye gerek yok yazmış,doktorlarınız sizlerden tekrar tahlil istedi mi hiç
Canım benim de öyle tekme gibi değil daha. Hatta bazı günler çok kıpırtılı bazı günler hiç yok. Genellikle uyumak için yattığımda hissediyorum pıt pıt. O da ayağımı yukarı çekip yastık koyuyorum sıkışıyo yavrum ondan galibaKızlar bebişlerimizde ki kıpırdamalar nasıl benim 18+3 hâlâ bir kaç pıtpıt..O da bebiş mi değil mi bilemiyorum
Bu arada ben forumu hala akıcı kullanamıyorum.
Adminlere de ulaşamıyorum, napacağımı bilemedim![]()
Değişen hiç bir şey yok canım yine doktor için gün sayıyoruzSelam kizlar nasilsiniz ?ne yenilikler var ?
Ben de eşinden geçinenlerdenimKızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?