Kızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?
Ben de eşinden geçinenlerdenimonun dışında da hamile taytlarından giyiyorum. Pijama almadım hiç ama almamız gerekebilir ileride
Aynen kızlar bi süre eşlerden gideceğiz gibi ama yaz için özellikle bol gecelikler almam lazım. Ben biraz sıkıntılıyım yatarken dar giyemiyorumEş dolabına devampijama olarak s giyiyordum m beden alırım yazlık. Ama hamile pijaması olarak değil beden büyütüyorum
Ay canım bu kadar kolay miydi bilsem daha onceden etiketlerdim :)) Sende cok sagolasin
Bende genis pijamalar vardi onlari giyiyorum bide hamile taytim vardı bi tane dönüşümlü idare ediyorum.Kızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?
Sağol şekerim ❤bilmukabele:)Ay canım bu kadar kolay miydi bilsem daha onceden etiketlerdim :)) Sende cok sagolasinseni tanimadan once de bdv de yorumlarini hep cok begeniyordum orası sensiz olmaz
Hadi insallah canim ,ben hala sabrediyorum minnos hareket etsin yeterkiCanım benim de öyle tekme gibi değil daha. Hatta bazı günler çok kıpırtılı bazı günler hiç yok. Genellikle uyumak için yattığımda hissediyorum pıt pıt. O da ayağımı yukarı çekip yastık koyuyorum sıkışıyo yavrum ondan galiba
Değişen hiç bir şey yok canım yine doktor için gün sayıyoruzhaftaya gidicem artık. Üç hafta olmuş oluyor sonraki haftada detaylıya inşallah
Evet ya eski tadı yok.Sağol şekerim ❤bilmukabele:)
Oralarında pek tadı kalmadı ama arada yine baķiyorum
Burası daha iyi, birbirimize yardımcı olmamız falan çok iyi..
Şu bebeleri sağlıklı bir şekilde kucağımıza bir alsak hayırlısıyla, birbirimizin mutluluğuna şahit olsak ne mutlu bize:)
Bana şimdilik şortlarım yetiyor zaten karın altında tutuyorum bağlama yerlerini tshirtler ama eşiminkiler çok iyi daha rahat geliyorKızlar hep minnoşlara yoğunlaştık ama pijamalarım artık bana olmuyor. Beli sıkıyor eşiminkileri giyiyorum. Alışveriş yapayım diyorum. Var mı önerebileceğiniz bir yer?
Ya canım yaaa o fazla mı doğru mu anladım ?Benim esimin kiyafetlerinin bana olmasi mumkun degil :) Aramizda rahat 35 kilo vardir belki daha fazla
Tabi canim o fazla diger türlüsünü zaten dusunemedimYa canım yaaa o fazla mı doğru mu anladım ?☺
bizde de fark var ama onaküçük olanlar bana normal oluyor zaten evde bol giymeyi severim
Yaa ben dededim zaten aksi olamazTabi canim o fazla diger türlüsünü zaten dusunemedimben 59 olmusum 2 kilo almisim. Esim 94-95 vardir. Neyseki boyu uzun ordan kurtariyor tanistigimizda 88 falandı. İyi bakmisım herhal
19Hafta fotimiz,önden çok belli değil şimdilik sanki
Çok teşekkür ederim canımArada bildirim geliyor buradan bazen geliyorum bazen gelmiyorum şimdi iyiki gelmişim guzel görüntü yakaladım2016 kasım annelerinde bende paylaşırdım ne gunlerdi ama ekim annesi oldum ikizlerim 40 gun önce geldiler 73 le doguma girmiştim 65 le çıkmıştım
Uzunum 62 le hamile kaldım 34 haftada dogum yaptım 11 kilo aldım 3 kilo bana kaldıÇok teşekkür ederim canımBen de 2016 haziran annesiyim aynen 73le girdim 65çıktım Rabbim sağlık versin güzel kızlarına ☺
Ben verdim ama şimdi yeniden almakla meşğulum 61-62ydim artık 66ya yetişiyorumUzunum 62 le hamile kaldım 34 haftada dogum yaptım 11 kilo alıştım 3 kilo bana kaldı
Daha bunun yazı var ben yaza denk geldim kilom durmuştu iyiki durmuşBen verdim ama şimdi yeniden almakla meşğulum 61-62ydim artık 66ya yetişiyorumbu sefer erken geldi sanki kilolar inşallah 73le kapatırım yine
Şimdi artık dikkat ediyorum ekmek sabahları yiyorum,akşamları et tavuk sevmiyorum sadece balık ve sebzeler tüketiyorum ama vazgeçemediyim günlük tatlı isteğimDaha bunun yazı var ben yaza denk geldim kilom durmuştu iyiki durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?