Merhaba kızlar,
Bende doktordan geldim. Normalde yarındı kontrolüm ama dün sağ kasığımda o kadar ağrıdıki öne çektim.Kontrolde sıkıntı çıkmadı ama hala sağ kasığım ağrıyo hala. Plesanta iyi, suyu iyi, hareketleri iyi, alttan rahim ağzı uzunluğuna kadar baktı sıkıntı yok. İdrar tahlili istedi. Onda da keton pozitif çıkmış. Yazdım bakalım geri dönsünde. Araştırdım kadarıyla susuz kalmak yada açlıkla alakalıymış. Çok iyi beslendiğüm söylenemez. Sanırım depoları tükettim

Vitamine ve kan hapına bugün başladım. Birde magnezyum başlayacak bazen ayağıma kramp giriyor. Çok süt ürünleri yiyemiyorum. Ondan olabilir dedi. Olağan üstü bir durum yok. Şu kasık ağrısı geçse hayırlısıyla kötü bir olay ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum açılana kadar

bu arada cinsiyetimiz kız. Bizimde listeye ekleyebilirsiniz. Umarım değişmez ben genede detaylı da emin olacam gibi

bebeğin gelişimi satla uyumlu çok şükür. Ee yemeyince kabak bana patlıyor. O kendini besliyor. Aman beslesinde. İnsanın gözü ağrı falanda görmüyor. Bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama