• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Peki orada mı yaptıracaksın canım? Ben devlette yaptırmayı hiç düşünmedim.
Ahmet Bey’den 4 nisana randevu aldım. En az 30-45dk inceleme yapıyormuş.
Bi deniycem canım 2 hafta sonraya aldım randevu bakacam normal bi kontrol gibiyse fazla ilgi olmazsa Sivasa dönünce orda özele gitcem

Merhaba arkadaşlar. Yarın kontrolüm var. Hem üçlü için kan vericem hem detaylı için randevu alıcam hem de innşallah cinsiyeti öğrenicem 😁
Bu arada daha önce bez konusu olmuştu ve ben sleppy kullanıcam sanırım demiştim ama az önce instagramda ürün inceleyici bir annenin paylaşımından sonra primada karar kıldım. Sleppynin çok doğal koruyucu vs olmasına rağmen Sızdırma konusunda sınıfta kaldığını söylüyor. 😔 Bu sefer bari yerli bez kullanayım demiştim ama sanırım olmayacak

Merhabalar. THS hormonumun yuksrk ciktigindan, 2. bir test yaptirdigimdan bahsetmistim. 0.3 -3.00 arasinda olmasi gereken deger basta 4.10'du. 2. testte ise 3. 25. Dusmus sevindim ama hala yuksek gorunuyor. 2. Testi yaptirurken senden bi test daha idteyecegim demisti. "anti tiroid peroksidaz antikoru" diye bir seye bakmislar. Araligi 0.0-50.0 araliginda. 10'dan dusuk yaziyor sonucta. Sanitim bu antoikorun vucutta hic bulunmamasi makbul olan. Doktor randevusu icin gelecek haftayi beklemem gerekiyor. Bu konulardan anlayan var mi? Internette okudum hashimoto tiroidi fln yazıyor.
Ben kronik haşimato hastasıyım canım, tiroit değerimi 16 lardan 2 lere düşürdüm kontrolüm vardı sabitlenmiş 100 lük levotiron kullanıyorum sorun varsa cevaplayabilirim

Anladım canım.inşallah uzun uzun incelerler gerek kalmaz😊
İnşAllah canım hiç sanmıyorum ama denemekte fayda var yine de 😀 bugün cinsiyeti birde burda sordum göstermiyor dedi doktor anlamadım gerçekten göstermedi mi yoksa bilerek mi söylemedi acaba 🤔 Diyarbakır’da söylemiyormuş devlet hastanesi genelde

Kolonya hiçbir yerde yok. Üç tane market gezdim şaka gibi...
bugün bende bulamadım marketlerde yok resmen
Doktordan yeni geldim bebeğimi gördüm çok şükürr :halay: :halay:
18hafta 2 gün 240gr yavrum ya
Ama benim kilom 60olmuş 1aylıkken 51di:olamaz::KK34:
gözünaydın maşallah🧿artık doğumdan sonra vericez inşallah
Merhaba kızlar,

Bende doktordan geldim. Normalde yarındı kontrolüm ama dün sağ kasığımda o kadar ağrıdıki öne çektim.Kontrolde sıkıntı çıkmadı ama hala sağ kasığım ağrıyo hala. Plesanta iyi, suyu iyi, hareketleri iyi, alttan rahim ağzı uzunluğuna kadar baktı sıkıntı yok. İdrar tahlili istedi. Onda da keton pozitif çıkmış. Yazdım bakalım geri dönsünde. Araştırdım kadarıyla susuz kalmak yada açlıkla alakalıymış. Çok iyi beslendiğüm söylenemez. Sanırım depoları tükettim😣Vitamine ve kan hapına bugün başladım. Birde magnezyum başlayacak bazen ayağıma kramp giriyor. Çok süt ürünleri yiyemiyorum. Ondan olabilir dedi. Olağan üstü bir durum yok. Şu kasık ağrısı geçse hayırlısıyla kötü bir olay ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum açılana kadar😒bu arada cinsiyetimiz kız. Bizimde listeye ekleyebilirsiniz. Umarım değişmez ben genede detaylı da emin olacam gibi😄bebeğin gelişimi satla uyumlu çok şükür. Ee yemeyince kabak bana patlıyor. O kendini besliyor. Aman beslesinde. İnsanın gözü ağrı falanda görmüyor. Bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama😊
geçmiş olsun canım ayrıca gözünaydın bebişine maşallah bi kızımız daha olacak demek ki🌸
Selam kızlar 🙋🏼‍♀️ Biz bugün doktordaydık.. 3lü tarama yapıldı.. paket almıştım hastaneden içinde olmasa yaptırmazdım ama inşallah sonuçlar iyi gelir.. cinsiyetimiz kesinleşti bi oğlumuz olacak inşallah 💙 iilay iilay
gözünaydın canım💙🧿
Kızlaaar gebe okuluna gittim. Gercekten cok cok önemlı herkes gıtmeli.
Vee sonra miniğimin görmeye gittik. 20 haftalık kuzuşum kocaman olmuş. Eşimle şok olduk. Kahvede oturur gıbı bacak bacak ustune atmış 🤣 sonra kendıne tokat attı😁😁 o kürdan parmacıklarını gördüm kurban oldugum nasıl güzel💜💜 330 gr olmuş 🥰 hersey yolunda Allaha şükür. Şimdi detaylı usg için randevu aldım başka özel Bi klınıkten 400 liraya.
Araştırmada Malesef sıra bulamadım 🤷‍♀️ özel bölumunde de yok. Mecbur özel klınıkten aldım. 25 martta. Onu da atlatsak rahatlasak...
maşallahh🧿ay yerim ya hareketlere bak☺️

Bu arada idrar sonuçlarım da bir sıkıntı yok. Sanırım yaşadığım kasık ağrısı gazdan kaynaklı😒hala daha var. Özelikle oturup kalkarken batıyor. Şu 5 ayı Allahın izniyle bir hayırlısıyla atlataydık😄bu arada ikili testim riskli çıkmadığı için 3lü ve 4 lü yapılmayacak. Ama afp testi yapıldı. Sanıeım omırlikle alakalı bir testmiş. Onuda atlayınca Allahın izniyle önemli olarak bir detaylı kalıyor. 5.aydan sonra inşallah tadına varmaya başlarız hamileliğin.

Azonce cok sevdigim bi aksam yemegi yiyordum kendimi banyoya zor attim cıkartinca rahatladim. Aslinda gecmisti kusmalarim ama agir geldi sanirim yemek 🤷‍♀️
Ben de sabah cikardim. Yerken bir noktadan sonrasi aniden midemi tepe taklak ediyor. Ayari kacirdigimi o an biraz gec anliyorum. Ardindan nefes aliyorum derin derin tutmaya calisiyorum ama %90 cikariyorum. 2-3 hafta iyiydim. Yine basladi. Kusmalarimin sebebi bu tiroid yuksekligiyle alakali bi sey diye dusunmeye basladim.

Ben de sabah cikardim. Yerken bir noktadan sonrasi aniden midemi tepe taklak ediyor. Ayari kacirdigimi o an biraz gec anliyorum. Ardindan nefes aliyorum derin derin tutmaya calisiyorum ama %90 cikariyorum. 2-3 hafta iyiydim. Yine basladi. Kusmalarimin sebebi bu tiroid yuksekligiyle alakali bi sey diye dusunmeye basladim.
Bende özellikle akşamları kusuyorum ağzının tadi hala acı çok yememek bence en önemlisi mesela 1 çorbayla doyuruorim ben üstüne birşey daha dersem direk kusmam oluyor. Sanırım doğuma kadar godocek bizlerin kusma işi :(

Bende özellikle akşamları kusuyorum ağzının tadi hala acı çok yememek bence en önemlisi mesela 1 çorbayla doyuruorim ben üstüne birşey daha dersem direk kusmam oluyor. Sanırım doğuma kadar godocek bizlerin kusma işi :KK43:
Cok gecmis olsun. Cok zor gercekten cok zor. Bi de ayri mide yanmasi var. Her an kusacak gibi agzima geliyor.

Peki sizde sey oluyor mu, boyle normalde de tiksindiginiz bi seyi gorunce ya da dokununca kusmak gibi. Biraz psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. 2 cesit kusuyorum. 1 cok yemekten kustugum oluyor. Cok dedigim eskiye gore az bile yiyorum da mide almiyor. 2. ise normalde de midemi bulandiran sac teli elime geldiginde ya da yerde l gordugumde kusuyorum. Eskiden de kusacak gibi oluyordum ana hamileyken kusma raddesine cok daha kolay gelinebiliyor diye dusunmeye basladim. Mide kaslari gevsiyomus ya, hani. Kendimi tutamiyorum sanirim.

Cok gecmis olsun. Cok zor gercekten cok zor. Bi de ayri mide yanmasi var. Her an kusacak gibi agzima geliyor.

Peki sizde sey oluyor mu, boyle normalde de tiksindiginiz bi seyi gorunce ya da dokununca kusmak gibi. Biraz psikolojik oldugunu dusunmeye basladim. 2 cesit kusuyorum. 1 cok yemekten kustugum oluyor. Cok dedigim eskiye gore az bile yiyorum da mide almiyor. 2. ise normalde de midemi bulandiran sac teli elime geldiginde ya da yerde l gordugumde kusuyorum. Eskiden de kusacak gibi oluyordum ana hamileyken kusma raddesine cok daha kolay gelinebiliyor diye dusunmeye basladim. Mide kaslari gevsiyomus ya, hani. Kendimi tutamiyorum sanirim.
Bende de oluyor ama ben hemen hava alıyorum. Bazen de hava da alsam kızıyorum bence birazda bilimsel olduk. Ben büyük oglum da doğuma kadar kustum

Kızlar bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim 🙏
12 gun once doktora gittigimde 15+0 cıkmıstı ama bugun 15+6 cıktı suan aslinda tam günüyle uyumlu ama 1 hafta önde giderken simdi boyle cikinca niye gelismedi ki onceki gibi diye düşündüm 🙄🙄

Kızlar bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim 🙏
12 gun once doktora gittigimde 15+0 cıkmıstı ama bugun 15+6 cıktı suan aslinda tam günüyle uyumlu ama 1 hafta önde giderken simdi boyle cikinca niye gelismedi ki onceki gibi diye düşündüm 🙄🙄
Canım gelişmiştir o. Bazen haftasını yakslıyorlar. Sonuçta bilgisayar ölçümü, tam yatmayıp hafif eğik gbi durduğunda bile ölcsü değişebilir ultrason makinası aynı olsa bile. Senin kız erken döllenmiş şimdi haftasını yakalamış, ilerde boyu uzunsa gene öne geçer. Bu farklılıklardan dolayı değişebildiği için doktorlar sat tarihini önemsiyorlar.

Canım gelişmiştir o. Bazen haftasını yakslıyorlar. Sonuçta bilgisayar ölçümü, tam yatmayıp hafif eğik gbi durduğunda bile ölcsü değişebilir ultrason makinası aynı olsa bile. Senin kız erken döllenmiş şimdi haftasını yakalamış, ilerde boyu uzunsa gene öne geçer. Bu farklılıklardan dolayı değişebildiği için doktorlar sat tarihini önemsiyorlar.
Aman ters kötü bisey olmasinda valla endise kraliçesi oldum çıktım 😁
Cok sağolasın canım

Aman ters kötü bisey olmasinda valla endise kraliçesi oldum çıktım 😁
Cok sağolasın canım
Bencede arkadasin soyledigi gibi ,cok sukur saglikli doktorun hersey yolunda dediyse cok takma kafana ☺️😘rahatla biraz az kaldi kipirdamalari hissettikde azalir bu dusunceler ♥️

bugün bende bulamadım marketlerde yok resmen
gözünaydın maşallah🧿artık doğumdan sonra vericez inşallah
geçmiş olsun canım ayrıca gözünaydın bebişine maşallah bi kızımız daha olacak demek ki🌸
gözünaydın canım💙🧿
maşallahh🧿ay yerim ya hareketlere bak☺
Teşekkür ederim canım gözümüz hep aydın olsun hepimizin inşallah 😍🥰

Back
X