• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Özelde yaptirabilirsin ama devlette zannetmiyorum ikinci kez
Farklı sehir ve hastanelerde nerden bilecekler yapilabilir bence. E nabizda görünür muhtemelen ama size randevu verirken bu görünür mü bence görünmez ve randevu verirler diye düşünüyorum.

Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek
Ben mesela üniversite hastanesinde radyologa gideceğim. Özelde 15. Haftada riskli cikan ikili test üzerine ayrıntılı ultrason yaptırmıştım.

18. Haftaya girdik bizde
Ama hamileliğimin 17 haftası boyunca
17. Hafta kadar zoru yoktu
Çok ağır bir grip atlattım
İlaç alamadım
2 kilo vermişim
Bebeği hissetmeye başlamıştım
Şimdi hissetmiyorum
Kızlar kendinize iyi bakın bu süreçte :KK43:
Canım ben de 16-17 civarı bir iki pıt pıt hissetmiştim sonra durdu.Belki çok ara verdiğimin için geç hissedeceğiz 20 ve üzeri gibi. Sıkma canını yine hareketlenir kuzu..Sen kendine dikkat et , hastalardan uzak dur her sey yoluna girer inşallah .

Farklı sehir ve hastanelerde nerden bilecekler yapilabilir bence. E nabizda görünür muhtemelen ama size randevu verirken bu görünür mü bence görünmez ve randevu verirler diye düşünüyorum.
Bakalım yaptırabilecek mi seyma ben zannetmiyorum ama insallah yaptırır. Ama bilemedim o zaman herkes yaptirmak istemez mi kafasina göre diye düşündüm 🤷‍♀️

Ben de detayli ultrasona 21+4'te ozel klinikte, 22+4'te devlette gidicem. Iple cekiyorum. Ozeldekini ayarladigim icin cok pismanim. Ultrasonlari 30 yillik gibi görünüyor. Onlardan yana pek umudum yok. Bosuna masraf actim. Iki tane ayarlayan bi deli ben varimdir diye dusunuyordum. Yalniz degilmisim. 😂

Ben de detayli ultrasona 21+4'te ozel klinikte, 22+4'te devlette gidicem. Iple cekiyorum. Ozeldekini ayarladigim icin cok pismanim. Ultrasonlari 30 yillik gibi görünüyor. Onlardan yana pek umudum yok. Bosuna masraf actim. Iki tane ayarlayan bi deli ben varimdir diye dusunuyordum. Yalniz degilmisim. 😂
Bende 2 tane ye giricem hem devlet hem özel içim daha rahat etsin istedim.

Bununla gecmis olsun insallah 😘😘
Evet abla ben oglandan alismisim o erken hareket etmişti şimdi sasirdim biraz boyle olunca.
Ben herseyde hastaneye kosarim normalde ama artik gitmeye korkuyorum vallahi. Doktor detayliya randevu almak icin 1 hafta sonra gel demisti ama ona bile 2 hafta sonra gideyim belki biraz ortalik durulur diyorum 🙏
Bilemiyorum ama çok gerekmiyorsa gitmeyin hastahanelere canım
Bütün sağlık çalışanlarınada buradan sabır sağlık diliyorum gerçekten işleri zor

Bende varım 🤣 Nerde delilik orda ben.
Hem özelde hem de araştırma hastanesinde yaptıracağım.
Bi kere araştırma hastanesine gittim orda 14 nisana radyoloji doktoruna detaylı usg randevusu verdiler.
Özeldeki doktorumda 20 + da gel randevu alalım bu hastanede yapılsın detaylı bakılsın dedi.
Özelde yaptırıcam ama devlettede rsndevu almışken bi uğrayacağım bakalım.
Ay şu illet virüste bir yok olsada rahatlasak korkuyorum da hastaneye sık gitmeye.

Bakalım yaptırabilecek mi seyma ben zannetmiyorum ama insallah yaptırır. Ama bilemedim o zaman herkes yaptirmak istemez mi kafasina göre diye düşündüm 🤷‍♀️
İnşAllah canım olursa yaptırırım olmazsa bu doktor iyi bakmazsa Sivas'ta özele gitcem orda da 450 TL fiyat ama radyolog bakıyormuş perinatolog değil

İnşallah ama evime gidene kadar 21 22 haftalık falan olurum belki de 23 geç olmuş olacak daha yapmazlar değil mi

Onu da düşünüyorum ama kendini sütüm gelmez diye sartlama acele etme ihtiyaç olursa al diyenler oldu oyuzden vargecmistim sağma makinesinden. Benim sezeryan olacak bir de o zaman öncelikle sağma makinesi dusuneyim

Ben fazlasıyla kullandım. Süt gelmezse diye almamıştım aslında kulüpte anneler önermişti mastit gibi durumlarda sağmak gerekiyor birde ilk zaman süt çok dengesiz geliyor sürekli kontrolsüz gelen süt var ve sağıp rahatlatma ihtiyacı doğuyor. Süt azalır gibi olduğunda arada sağdım ki beyne mesaj gitsin süte ihtiyaç var üretim artsın diye ve öyle de artmıştı azaldığı dönemlerde.

Günaydınss💕detaylıyı perinatolog yaptıramıcam galiba,araştırma hastanesinden sıra almadım,doktorumda radyolojide ya da profta yaptırırsın dedi,radyoloji doktoru iyi bi dr çok dikkatli uzun uzun bakıyor ona gidebilirim bi sorun görürse zaten gönderir dr perinatoloğa

Günaydın kızlar bir sorum olacak size ikili test sonuçlarımda doktor riskli grupta görünmüyorsun demişti. 17. hafta kontrolünde sadece afp-mom testi yapalım dedi. Sadece bunu yaptıran var mı? Sonucum 0.46 yazıyor merak ediyorum tabiki herşeye olduğu gibi buna da evham yapıyorum:)

Canım devlette nereye randevu alıyorsun?

Kızlar günaydın :KK200: Cumartesi günü ilk tekmemizi hissettik sabahın 7'sinde. Ne güzel bir duyguymuş insanın yavrusunu istemesi. Sonra fark ettim ki karnım acıktıkça dövüyor beni içeriden:KK48: Şimdiden başladık anne acıktımlara:KK48: Bu hastalık da cidden korkutuyor. Hamileler de risk altındaymış...

Kızlar günaydın :KK200: Cumartesi günü ilk tekmemizi hissettik sabahın 7'sinde. Ne güzel bir duyguymuş insanın yavrusunu istemesi. Sonra fark ettim ki karnım acıktıkça dövüyor beni içeriden:KK48: Şimdiden başladık anne acıktımlara:KK48: Bu hastalık da cidden korkutuyor. Hamileler de risk altındaymış...
Çok sevindim sizin adınıza bende tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Allah bu salgından hepimizi korusun inşallah 😓

Çok sevindim sizin adınıza bende tekmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Allah bu salgından hepimizi korusun inşallah 😓
Amin canım. Hepimiz sabırla bekleyeceğiz...

Tekme de bir anda böyle gaz mı filan dedim. 1 dk sonra üç dört tane vurdu resmen arka arkaya. Acıkmıştım. Uyarıyor içeriden :KK48:

Günaydın kızlar. Okullar tatil insallah bana ilaç gibi gelecek.. Gelmezse de ilacımı bulacağım.. öyle daraldım sıkıldım ki bu ara.. cok stresli bir hamilelik geçiriyorum. Hiç böyle olsun istememistim. Havalar da serinledi eve tıkıldık yeniden. kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var..

Back
X