kızlar @Audrey Hepburn gibi ben de abuk rüyalar gördüm anlatıyorum
normalde kendi doktorum ermeni, ona gidiyoruz annemle; bu arada rüyamda doktor ama benim doktorum değil tip olarak neyse diyor ki şu ve şu duayı oku, annem de diyor ki a o duaları biliyoruım şundan ve şundan bahsediyor diyor -sanırım dua isimleri gerçek değil aklımda da kalmadı- doktor da diyor ki "içeriğini bilmiyorum sonuçta ben ingilizce dua ediyorum :)" hani farklı dine mensup ya
neyse sonra eşimle arabada gidiyoruz birden trafik oluyor iş dönüşü, ay diyorum bu nasıl bir trafik. Meğersem herkese tek tek bakıyorlarmış araç araç indiriyorlar, biz de iniyoruz benim tırnaklarıma bakıyor polis diyor ki lütfen tırnaklarınızı çok uzun bırakmayın. Ben de diyorum ki uzun değil ki tırnaklarım zaten uzun kullananamam, olsun diyor, bir broşür uzatıyor. Broşürde tırnaklarınızı kesin, sigara içmeyin, meyve yiyin falan diyor. Diyorum koronovirüs buraya mı geldi? Lütfen dikkat edin kendinize diyor kadın, o zaman anlıyorum ki korona falan değil bu 28 gün sonra vs filmlerindeki gibi çok çok ölümcül bir salgın. Başlıyorum ağlamaya ben yine doktora mı gideceğim, hep bir sıkıntı, bir rahat hamile olamadım diğer tam ağlarken alarm çaldı
Yüzüm de tam o ağlama modunda bu arada.
normalde kendi doktorum ermeni, ona gidiyoruz annemle; bu arada rüyamda doktor ama benim doktorum değil tip olarak neyse diyor ki şu ve şu duayı oku, annem de diyor ki a o duaları biliyoruım şundan ve şundan bahsediyor diyor -sanırım dua isimleri gerçek değil aklımda da kalmadı- doktor da diyor ki "içeriğini bilmiyorum sonuçta ben ingilizce dua ediyorum :)" hani farklı dine mensup ya