• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar @Audrey Hepburn gibi ben de abuk rüyalar gördüm anlatıyorum
normalde kendi doktorum ermeni, ona gidiyoruz annemle; bu arada rüyamda doktor ama benim doktorum değil tip olarak neyse diyor ki şu ve şu duayı oku, annem de diyor ki a o duaları biliyoruım şundan ve şundan bahsediyor diyor -sanırım dua isimleri gerçek değil aklımda da kalmadı- doktor da diyor ki "içeriğini bilmiyorum sonuçta ben ingilizce dua ediyorum :)" hani farklı dine mensup ya :D neyse sonra eşimle arabada gidiyoruz birden trafik oluyor iş dönüşü, ay diyorum bu nasıl bir trafik. Meğersem herkese tek tek bakıyorlarmış araç araç indiriyorlar, biz de iniyoruz benim tırnaklarıma bakıyor polis diyor ki lütfen tırnaklarınızı çok uzun bırakmayın. Ben de diyorum ki uzun değil ki tırnaklarım zaten uzun kullananamam, olsun diyor, bir broşür uzatıyor. Broşürde tırnaklarınızı kesin, sigara içmeyin, meyve yiyin falan diyor. Diyorum koronovirüs buraya mı geldi? Lütfen dikkat edin kendinize diyor kadın, o zaman anlıyorum ki korona falan değil bu 28 gün sonra vs filmlerindeki gibi çok çok ölümcül bir salgın. Başlıyorum ağlamaya ben yine doktora mı gideceğim, hep bir sıkıntı, bir rahat hamile olamadım diğer tam ağlarken alarm çaldı :D Yüzüm de tam o ağlama modunda bu arada.

Randevulardan önce yaşanan tedirginlik rüyana yansımış canım. Birde bebişini ilk kez bu kadar uzun görmediğin için etkilenmişsindir.
Az kaldı randevuna bebeğini görünce ohhhh beee diyeceksin😊

Evet ya bu kdar mesafe iyi degilmis onu anladim 😄 ❤❤ saol kuzum benim

Bugün di mi randevun. Bende doktors gitmeden 1 gece önce ya bişey varsa korkusu sarıyor sende de ondan olmuş olabilir.
Bıdığını bugün görünce koca bir ohh çekip rshatlarsın.

Evet galiba ya bide ilk defa bukdr uzun gormedim bitanemi birazdan rahatlarım insallah cok saol canim ❤

Kızlar internette bir elbise gördüm. Almak istiyorum ama beden olarak ne alacağımı bilemedim.
Hamile elbisesi olarak geçiyor. Normalde M beden giyiyorum , yine M beden mi almalıyım?

Hyr kuzum bence L al ama bi elbiseyi at istersen kesimine bklm

Kizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim 😣😣😣
Allah korusun canım, ben o kadar çok kabus gördüm ki... bilinçaltımız çok çalışıyor diye düşünüyorum 😕 Alacak nefesleri varsa doğacaklar🙏🙏 bazen tevekkül edip sakinleşmeye çalışıyorum...

Kizlar günaydın cok kotu oldum ağlıyordum eşim uyandırdı daha doğru su ruyamda ağlıyordum tuvalete gidiyorum kan geliyor bagiyorum ağlıyorum yere oturuyorum elimi karnıma koyuyorum bebeğim tekme atıyor ama şiddetli sancılar cekiyorum esim uyandırdı için gerisi yok cok korkuyorum ilk bebegimide ruya sonrası kaybetmistim 😣😣😣

ay canım benim allah korusun öyle şeyler düşünme yaaa
bu akşam bişey olmuş hepimiz tuhaf rüyalar görmüşüz baksana
hem de sabaha karşı.
bi yerlerimiz açık kalmış ondan :KK8:

Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.

Ben iki gunde bir yasin ve fethi suresini okuyorum cnm ayet-el kürsü ve genel duaları hergun okuyorum is yerinde kulaklığı takip bakara suresini dinliyorum sonra meryem suresini onlar beni rahatlatıyor

Allah korusun canım, ben o kadar çok kabus gördüm ki... bilinçaltımız çok çalışıyor diye düşünüyorum 😕 Alacak nefesleri varsa doğacaklar🙏🙏 bazen tevekkül edip sakinleşmeye çalışıyorum...

Hamile kaldığımdan beri hic koti ruya gormemistim korktm valla sabah sabah dualarımı edip rahatladim bide pıtırcığımı görsem dahada rahatlicam 😄 cok saol cnm 🤗

ay canım benim allah korusun öyle şeyler düşünme yaaa
bu akşam bişey olmuş hepimiz tuhaf rüyalar görmüşüz baksana
hem de sabaha karşı.
bi yerlerimiz açık kalmış ondan :KK8:

Genelde tuvalete kalkip geri yatinca görüyorum ben evet bu gece şeytanın vesvesi uzerimize olmuş anlasilan pespese kotu ruya haberleri 😂😄

Günaydın canım geçen gün ben de öyle bir rüya gördüm. Şeytanlar filan vardı. Bir yandan kanamam vardı. Sabahın 5 buçuğunda uyandım. Geri de uyuyamadım. Nasıl korktum anlatamam...Allah korusun cidden bazen rüyalar gerçek gibi oluyor. Dua okuyup rahatladım anca

Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.
Ayetel Kursi ve İnsirah suresi beni hep ferahlatir ❤️

Zeybltaslan Zeybltaslan Canim tamamen bilinctalti olmus bugun bebegini gorceksin ya insan haliyle tedirgin oluyor acaba doktor ne dicek diye😕 Kuzunu gor gecicek hepsi annesi 💕
Bende bu gece üzüldüğüm bi ruya gördüm. Demekki genel bisey vardi :))

Kizlar bisey sorucam size saga sola dönerken karniniza agrı giriyor mu?

Oyy benim guzeller guzelim. Ruyayla amel olmaz sakin unutma. Korkma olur mu? Sadece bir ruya de gec. İlk bebeginin yiyecek lokmasi yoktu. Ve herkesin kaderi baskadir, boyle dusun. Allah’in izniyle gececek bu surec. Sen iyi ol ki bebis de iyi olsun guzel cicegim. 🌸💕

Back
X