• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şimdi düşündüm de. Kızım ilk hareket ettiği zamanlar çok yoğun bir dönemden geçiyordum ailemin yanına gidememiştim. Dolayısıyla onları görmedim uzun süre ; bu durumda bebeğim ya bana ya babasına benzemeliydi ama benim babama ve benim rahmetli canımın içi babanneme benziyor 😊

Yani onları görmedim hareket ettiğinde ama onlara benzedi . İyi ki de onlara benzemiş ohh minnakım uyansında mıncıklıyım az ❤

Bende tutmadı canım. Ama bence genede güzel şeylere bakılmalı hamile iken, korkutucu ya da içimizde ay diye bakacağımız bir şeye değil .
Bende sans midir nedir hep öyle seylere denk geliyorum. Uzulecegim korkacagim seylere. 🙄 masaallah kuzuya💙

Hanimlar, bir ara ben de yaziyordum korkunc kabuslar goruyorum, ve hepsi uzun metraj gibi diye.

Arkadasim bana Meryem suresi oku ya da dinle dedi. Simdi okuyamadigim gun acip dinliyorum. Hem uykuya dalisim kolaylasti, hem ruyalarim daha tatli oldu. Hatta cogunu hatirlamamaya basladim.

Ilk defa duydum 😮 ama neyseki ilk pit pıtini hissettim an bağırarak eşime baktım hissettim diye babasına benzesin kuzum 🤗🤗 sen buna taktığına gore olmayacak birine baktin galiba 😂
Ahahaha yaa sayilir😂😂 off surekli instagramda degisik seylere denk geliyorum. Ama yok yani inanmamam.lazim😂

Bende sans midir nedir hep öyle seylere denk geliyorum. Uzulecegim korkacagim seylere. 🙄 masaallah kuzuya💙
Canim benim bi arkadasim kp pek sevmez. Hamileliginde hic gormedi ama hamileyken oglum ona benzerse cami avlusuna bırakırım dedi. Sonuc oglu kimin kopyasi kp 😁 bi cocuk dedeye ancak o kadar benzer

Canim benim bi arkadasim kp pek sevmez. Hamileliginde hic gormedi ama hamileyken oglum ona benzerse cami avlusuna bırakırım dedi. Sonuc oglu kimin kopyasi kp 😁 bi cocuk dedeye ancak o kadar benzer
Genlerdendir o ya genlerden dna dan falandir😂😂😂😂

Evet kizlar geldik 💃💃 bebisimiz cok iyi allaha şükür kaburgalarına felan bakti doktor hersey yolunda 200gram 17 cm olmuşuz cinsiytimiz %99 erkek dogunca 100 100 diyoruz dedi doktor 😄
iilay iilay kuzum oğlumuzu listemize eklermisin adimizda bulut aslan biliyorsun ztn 😄 bide kilomu düzeltirmisin 52 kilo hamile kaldim kilom ben ozmnki kilomu vermistim cok almis gibi görünmeyim dogurunca 😂😂

Basim catliyor. Hic ahirmadigi kadar agriyor. 2 gun once gece agirmisti yarim litre su icmistim sonra gecmisti. Su an gecmiyor. Sizin de boyle bas agrilariniz olur mu ?:KK57:

Günaydın canım geçen gün ben de öyle bir rüya gördüm. Şeytanlar filan vardı. Bir yandan kanamam vardı. Sabahın 5 buçuğunda uyandım. Geri de uyuyamadım. Nasıl korktum anlatamam...Allah korusun cidden bazen rüyalar gerçek gibi oluyor. Dua okuyup rahatladım anca

Bende oyle annemde diyor kan gördüysen ruya bozulmustur korkma diyor rabbim evlatlarımızı korusun ❤❤

Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.

Felak, nas, ayetel kursi ile meryem suresi okuyorum canim.

Bir de, 1 yildir yedigim-ictigim her seyde besmele sonrasi “işfi ya şafi” demeye başladım.
Yedigim ictigim her lokma icin Şafi sıfatıyla şifa diliyorum yani. Bunun manevi etkisinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Ve bu şekil yeme-icmeye basladiktan sonra ciddi bir rahatsizlik gecirmedim Allah’a sukur.

Zeybltaslan Zeybltaslan Canim tamamen bilinctalti olmus bugun bebegini gorceksin ya insan haliyle tedirgin oluyor acaba doktor ne dicek diye😕 Kuzunu gor gecicek hepsi annesi 💕
Bende bu gece üzüldüğüm bi ruya gördüm. Demekki genel bisey vardi :))

Cok saol cnm benim 😄 gördüm rahatladm bugun biaey vardi galiba hepimiz rüyalar görmüşüz hayirlara vesile etsin rabbim

Bu arada tekrardan selam kızlar :anneadayı:
Her gün takip etmeme rağmen yine uzun süredir yazamadım... Bir keyfini çıkartamadım hamileliğimin maalesef... Bitmeyen sinüzitim, ateşli hastalığım vs derken.. Hoş aldığım 2 kutu antibiyotik de fayda etmedi, nasıl bir sinüzitse artık ...:110:
Diğer yandan annem hala kabullenmedi bu bebeği, bana tepkili, kızıma tapıyor ama bu bebeği istemiyor... Çok üzülüyorum, elimde değil.. O gün bi yemek yapmış, okul çıkışı kızım anneme gidiyor, kızımın yanına koymuş evde yer canı çekti diye, ama bir avuç kadar... Yani evde hamile bir kızım daha var belki canı çeker diye düşünmüyor bile :cry:
Bebeğin ultrason videosunu attım cevap bile vermedi, kızıma diyormuş ki seni bu kadar severken kardeşini nasıl seveceğim ben.. Çocuğun da psikolojisini bozacak :mad:
Ne yapayım.. nasıl bir tavır takınayım artık aklım ermiyor, olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum...
Bu arada cinsiyeti öğrenen arkadaşlara da hayırlı olsun... Sağlıkla, hayırlısıyla gelsin tüm melekler inş...:KK200:

Oyy benim guzeller guzelim. Ruyayla amel olmaz sakin unutma. Korkma olur mu? Sadece bir ruya de gec. İlk bebeginin yiyecek lokmasi yoktu. Ve herkesin kaderi baskadir, boyle dusun. Allah’in izniyle gececek bu surec. Sen iyi ol ki bebis de iyi olsun guzel cicegim. 🌸💕

Oy ablam benim cok saol 😄😄 pipili geliyor💃

Evet kizlar geldik 💃💃 bebisimiz cok iyi allaha şükür kaburgalarına felan bakti doktor hersey yolunda 200gram 17 cm olmuşuz cinsiytimiz %99 erkek dogunca 100 100 diyoruz dedi doktor 😄
iilay iilay kuzum oğlumuzu listemize eklermisin adimizda bulut aslan biliyorsun ztn 😄 bide kilomu düzeltirmisin 52 kilo hamile kaldim kilom ben ozmnki kilomu vermistim cok almis gibi görünmeyim dogurunca 😂😂
Gözünaydın canımmm💙💙

Kizlar doctor tavsiyesi Taze taze daha 😁 ;
1-çikolata yemeyin
2-portakal en fazla yarım portakal yiyin
3- beyaz peynir yemeyin
4-havuç yemeyin

Ne yiyelim ya! Bilmiyorum!! bunlar benim hergün yediğim şeylerdi ve hepsini zararlı buldu ,3 ünde şeker oranı cok yüksek olduğu icin peyniri de eger kullanılan süt pastörize değilse diye. Zıkkımın kökünü yicem. Bide bana hızlı kilo alıyorsun dedi frenlemen lazım dedi. 5 inci ayımdayım ve 3,5 kg almışım. Napiim spora falan başlıcam artık ultrasonla da bakmadı zaten ona ayin 16 sina gun verdi. Kan aldı, genetic ve kromozom bozukluğu testinin ikinci kısmı icin down sendromuna falan bakicak yine . Yine16sinda detaylı ultrason var. İyice kafam karıştı yani bu gün :olamaz:

Back
X