- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Evet anlık giriyor. Hatta ‘ahh’ dedirtiyorKizlar bisey sorucam size saga sola dönerken karniniza agrı giriyor mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anlık giriyor. Hatta ‘ahh’ dedirtiyorKizlar bisey sorucam size saga sola dönerken karniniza agrı giriyor mu?
HahhahTamamen şopar bir beye sahip olduğum için kendimle ilgili konuştum bizden Fedon çıkma ihtimali daha yüksek
![]()
Evet haftalardır oluyor hatta belim de ağrıyor kalkarken 9 aylık hamile gibi paytak paytak kalkıp yürümeye çalışıyorum ağrıdanKizlar bisey sorucam size saga sola dönerken karniniza agrı giriyor mu?
Bende sans midir nedir hep öyle seylere denk geliyorum. Uzulecegim korkacagim seylere.Şimdi düşündüm de. Kızım ilk hareket ettiği zamanlar çok yoğun bir dönemden geçiyordum ailemin yanına gidememiştim. Dolayısıyla onları görmedim uzun süre ; bu durumda bebeğim ya bana ya babasına benzemeliydi ama benim babama ve benim rahmetli canımın içi babanneme benziyor
Yani onları görmedim hareket ettiğinde ama onlara benzedi . İyi ki de onlara benzemiş ohh minnakım uyansında mıncıklıyım az ❤
Bende tutmadı canım. Ama bence genede güzel şeylere bakılmalı hamile iken, korkutucu ya da içimizde ay diye bakacağımız bir şeye değil .
Ahahaha yaa sayilirIlk defa duydumama neyseki ilk pit pıtini hissettim an bağırarak eşime baktım hissettim diye babasına benzesin kuzum
sen buna taktığına gore olmayacak birine baktin galiba
![]()
Ozaman inanmiyoz. Psikoloji sadecrBende hiç inanmam batıl inançlara bizim 2 oglanda ne babaya ne anneye benziyor doğru ikimizinde ortası sayılırlar. Ama ınş kızım bana benzer Ela gozlu kumral olur![]()
Canim benim bi arkadasim kp pek sevmez. Hamileliginde hic gormedi ama hamileyken oglum ona benzerse cami avlusuna bırakırım dedi. Sonuc oglu kimin kopyasi kpBende sans midir nedir hep öyle seylere denk geliyorum. Uzulecegim korkacagim seylere.masaallah kuzuya
![]()
Genlerdendir o ya genlerden dna dan falandirCanim benim bi arkadasim kp pek sevmez. Hamileliginde hic gormedi ama hamileyken oglum ona benzerse cami avlusuna bırakırım dedi. Sonuc oglu kimin kopyasi kpbi cocuk dedeye ancak o kadar benzer
Günaydın canım geçen gün ben de öyle bir rüya gördüm. Şeytanlar filan vardı. Bir yandan kanamam vardı. Sabahın 5 buçuğunda uyandım. Geri de uyuyamadım. Nasıl korktum anlatamam...Allah korusun cidden bazen rüyalar gerçek gibi oluyor. Dua okuyup rahatladım anca
Günaydın kızlar. Ben de gec yattım. Kafam karman çormandı. Bu da rüyalarıma yansıdı. Uğraştım durdum. Huzursuz uyandım. Okuyorum ama şeytan aklımı bulandırıyor sanki. Ruhen yorgunum. Sürekli bi dua ayet biseyler okusam tavsiyeniz var mı. Özelden de yazabilirsiniz.
Zeybltaslan Canim tamamen bilinctalti olmus bugun bebegini gorceksin ya insan haliyle tedirgin oluyor acaba doktor ne dicek diye
Kuzunu gor gecicek hepsi annesi
Bende bu gece üzüldüğüm bi ruya gördüm. Demekki genel bisey vardi :))
Kınaamayın hamileyken kimseyi. Kınadığınıza benzer diyor büyüklerde.Canim benim bi arkadasim kp pek sevmez. Hamileliginde hic gormedi ama hamileyken oglum ona benzerse cami avlusuna bırakırım dedi. Sonuc oglu kimin kopyasi kpbi cocuk dedeye ancak o kadar benzer
Oyy benim guzeller guzelim. Ruyayla amel olmaz sakin unutma. Korkma olur mu? Sadece bir ruya de gec. İlk bebeginin yiyecek lokmasi yoktu. Ve herkesin kaderi baskadir, boyle dusun. Allah’in izniyle gececek bu surec. Sen iyi ol ki bebis de iyi olsun guzel cicegim.![]()
Gözünaydın canımmmEvet kizlar geldikbebisimiz cok iyi allaha şükür kaburgalarına felan bakti doktor hersey yolunda 200gram 17 cm olmuşuz cinsiytimiz %99 erkek dogunca 100 100 diyoruz dedi doktor
iilay kuzum oğlumuzu listemize eklermisin adimizda bulut aslan biliyorsun ztn
bide kilomu düzeltirmisin 52 kilo hamile kaldim kilom ben ozmnki kilomu vermistim cok almis gibi görünmeyim dogurunca
![]()