• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yaaa ben kan ilacımı kullanmadan önce hep portakal yerim C vitamini emilimini artırır diye konuştu kafam çok karıştı benim doktorum hiç böyle bir şey söylemedi sadece hazır yemekler kola meyve suyu hamur işi makarna falan yasak dedi günde mutlaka 3 ceviz yada hafta da iki balık ikisini de yiyemem dersen semizotunu yoğurtla yada salatasını yap dedi
Sakin her baligi yeme , mercury cok zararlı bebeğe , somon yenişe bisey daha vardı unuttum adını. Ama dikkat et bebeğe cok zararlı karides yiyebilirsin hiç bir sıkıntısı yok.

Agustos’ta dusuk yaptim. İlk gebelikte ben de pimpirikliydim. Sonra baktim ki her sey olacagina variyor takmamaya basladim. He bu kafama gore hareket ediyorum anlamina gelmesin. Elimden gelen ozeni gosteriyorum ama Allah’a emanet ettim. Kendisine emanet edilene zarar vermeyecek olana yani.

Canimsin. Hep boyle iyi ol. Baksana 9 aylik seruveni bir cogumuz yariladi bile. Biz hep guzelliklere odaklanalim. Digerleri de tuzu, biberi olsun. Hatirlamiyor musun 1 ay once butun belirtiler yok diye bi panikle doktora gitmistim. :KK70:

Atarsin pusetine gezersiniz canim. Hic dert etme. Bebek senin tempona alisir. 😍 Rabbim saglik sihhat versin insallah gerisi hallolur. 💕💕💕
Ya siz nerdeydiniz bunca zaman kızlar nasıl bi pozitiflik bu ❤️❤️❤️🥰😘 ruh halim değişti resmen. Hay allah razı olsun sizden. İnsallah kuzum insallah hersey böyle dediğin gibi güzel olur. 🤲🤲🤲

İstanbul burası :KK70::KK70::KK70: herkes hasta hamile olduğum çok belli değilki daha burada kimse öncelik vermez :p öğrendiğim iyi oldu bi düşüneyim ben

Canım bende istanbuldayım. Bizde sistem şu kayıt yaptırırken gebe tahlililleri için diyorsun onlar zaten doktora sıra vermiyor. Sonra hemşiren kimse kani o alıyor. Seni sisteme kayıt ediyor takibini o yapıyor .

sağlık ocağına gebeliği bildiricem, doktorum 20. haftaya kadar bildirmen gerek aşı için çağırıyorlar demişti.. ve burada okuduğum kadarıyla da bilimum testler yapılıyor, vitamin vs.. o testler için aç mı olmak gerekiyor .. randevuyu öğleden sonraya almıştım halbuki :/ bilginiz varsa beni aydınlatabilir misiniz
Sabah 11 kadar kan alınıyor sağlık ocakların da gebelik önceliği var randevu almanıza gerek yok bunun için anlamadığım şimdiye kadar sizi sağlık ocağının aramadı gerekirdi beni 6 haftalıkken aradılar

AHAH çine hiç gitmedim ama emindim buradaki gibi olmadıklarına
ayy ben burada gerçek bir tayland mutfağına gittim
taksimde
hayatımda ilk kez parasını verdiğim yemeği yemeden kalkmıştım. :olamaz:

Pera’dakine mi canim?
Uzak dogu restaurantina gidelim diyenlerden kaciyorum. Fora kuru fasulye, viva pilav, forza sogan. 😂😂😂

Gunaydin kizlar nasilsiniz ?? Sohbetler cogalmis hepsini okuyamadim insallah herkes iyidir 🥰😍
Ben tahliller icin gitmistim bana bide 24saat pipimi yapmam icin bi tane kap verdi ,baska kimese boyle bisey verildi mi?

Sakin her baligi yeme , mercury cok zararlı bebeğe , somon yenişe bisey daha vardı unuttum adını. Ama dikkat et bebeğe cok zararlı karides yiyebilirsin hiç bir sıkıntısı yok.
Balık hiç sevmediğim bi ürün zaten çok sağlıklı ama bilmiyorum evet doktorum özellikle somon dedi yiyemem deyince ceviz ve semizotunu önerdi onlarda karşılıyormuş omega açığını teşekkürler bu arada 🥰🥰🥰

Gunaydin kizlar nasilsiniz ?? Sohbetler cogalmis hepsini okuyamadim insallah herkes iyidir 🥰😍
Ben tahliller icin gitmistim bana bide 24saat pipimi yapmam icin bi tane kap verdi ,baska kimese boyle bisey verildi mi?

Idrar da protein için mi ki. Çünkü o öyle bakılıyor

Balık hiç sevmediğim bi ürün zaten çok sağlıklı ama bilmiyorum evet doktorum özellikle somon dedi yiyemem deyince ceviz ve semizotunu önerdi onlarda karşılıyormuş omega açığını teşekkürler bu arada 🥰🥰🥰

Aynen 3 cevizde yeterli diyorlar. Türkiye de hamsi, sardalya , istavrit güvenilir diyorlar. Tabi onları da kızartma değil 😁

Kizlar nasilsiniz. Ben de bugun bir gariplik var. Gogsumde yanma var, sanki yemek borumun oldugu dogrultuda. Reflu olabilir mi ki acaba. Daha once yasamamistim.
Geceleri uyuyamama bende de var ve garip ruyalar. Mutlaka 5 gibi uyaniyorum bi.

Gecmis olsun canim. Benzer durumu yasamistim. 3-5 yudum ilik sut ictim, gecti. Bir de maden suyu iyi geliyormus, dene istersen.
Benim gecede 10 seferi bulan uyanmalarim 3’e dustu nihayet. O uyanislarda 1 litre suyumu iciyorum artik.

Ya siz nerdeydiniz bunca zaman kızlar nasıl bi pozitiflik bu ❤❤❤🥰😘 ruh halim değişti resmen. Hay allah razı olsun sizden. İnsallah kuzum insallah hersey böyle dediğin gibi güzel olur. 🤲🤲🤲

Ay hep buralardaydim. İs devri, ev arama derken 1 hafta yazamadim sadece. :KK70:

Amin canim cumlemizden. Hepimiz icin her sey guzel olsun, saglik olsun. İnsallah bebislerimizin gazi var, uyumadi, kakasinin rengi garip mi gibi konulari da konusmak nasip olsun. 😂

Gecmis olsun canim. Benzer durumu yasamistim. 3-5 yudum ilik sut ictim, gecti. Bir de maden suyu iyi geliyormus, dene istersen.
Benim gecede 10 seferi bulan uyanmalarim 3’e dustu nihayet. O uyanislarda 1 litre suyumu iciyorum artik.

Ay hep buralardaydim. İs devri, ev arama derken 1 hafta yazamadim sadece. :KK70:

Amin canim cumlemizden. Hepimiz icin her sey guzel olsun, saglik olsun. İnsallah bebislerimizin gazi var, uyumadi, kakasinin rengi garip mi gibi konulari da konusmak nasip olsun. 😂
Tesekkur ederim. Hemen deneyeyim maden suyunu. Daha once reflu olmamistim, ona benzettim.

Mehaba canim, iyiyiz laflıyoruz, genel olarak benim doktor deneyimimi inceledi kizlar sağolsun moralimi düzelttiler. Bende bugun idrar ornegi verdim, valla ne icin diye sormak aklıma gelmedi acikcasi , doktorun ofisine geç vardi arabada sikismistim zaten lavaboya gidebilirmiyim check in yapmadan dedim hatun hazirlamis zaten randevu icin elime kutuyu tutuşturdu , iyi denk geldi 🤣🤣🤣

amin kuzum amin , resmen damarlarimdaki kan bile pozitif akıyor seyenizde kizceler 🥰🥰🥰 yerim sizi yaaaaa 😍😍😍😍😍😘

2 soru sizlere:

1- gunde ortalama ne kadar su iciyorsunuz???
2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?

:halay: :halay:

bi tanışayım doktorla hiç sağlık ocağına gitmedim ki ben :KK70::KK70: test isterse başka zamana randevu alırım artık .. rapor falan verir belki birer hafta ilerde iyi olur :p:p:p
Doktorla işin olmuyor ki. Hemşire ebe odası oluyor ya kapıdan girip direk oraya gidiyorsun. Doktorunun bağlı olduğu hemşire bilgilerini sisteme giriyor ve tahlilleri istiyor. Doktor uğraşmıyor hasta varken zaten hamile kaydı hamile tahlili uğraşamazki.

2 soru sizlere:

2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?

:halay: :halay:
Aa o yanma ben de oluyor. Bazen otururken bunalip soyunuyorum evde.
Suyu aklima geldukce icmeye calisiyorum ama calisirken daliyorum. Cok su icmeliyiz oysa ki. :110:

Aa o yanma ben de oluyor. Bazen otururken bunalip soyunuyorum evde.
Suyu aklima geldukce icmeye calisiyorum ama calisirken daliyorum. Cok su icmeliyiz oysa ki. :110:
Bende ya arada bi ateş basıyor sanki ayaklarımın altından ateş fiskiriyor gibi , göğüsleri zaten kendi halinde valla soyunuyorum
ya ben asiri su iciyorum acaba seker hastaligi vardi dedim ama sonuclar temiz geldi. gunde en as 8-9 pet sise (500 gramlık oluyor ya) iciyorum. cogu zaman daha fazla. azaltiyim dedim ama dilim damağım kuruyor resmen

Oh oh maşallah şurda toplasan 10 kişiyiz sürekli muhabbet eden ama 30 sayfa atladım 🤣 ne konuşmuşsunuz maşallah 😁😁 okuyamadım kavga falan yok demi 🤣🤣 saglık ocagına kan idrar verdım sabah. Haftaya prensesi görmeye gideceğiz. Bu kadar sıkıntıdan sonra Bi elini kolunu maske suratını görelim de iyice rahatlayalım.

Pera’dakine mi canim?
Uzak dogu restaurantina gidelim diyenlerden kaciyorum. Fora kuru fasulye, viva pilav, forza sogan. 😂😂😂

aynen o peradaki
ayy anlatamam o kadar kötüydü ki
bir de tavuğun üstüne şeffaf cam makarna ne haltsa ondan koymuşlardı
ayy ay çok kötüydü
seven vardır illaki ama içerdekilerin hepsinin doğu asya kökenli olmasından, burada yememem gerektiğini anlamalıydım :D

amin kuzum amin , resmen damarlarimdaki kan bile pozitif akıyor seyenizde kizceler 🥰🥰🥰 yerim sizi yaaaaa 😍😍😍😍😍😘

oooh ne güzel işteeee

2 soru sizlere:

ya ben anca 1,5 2 litre
hiç öyle çok yanmıyor vücudum henüz açıkçası
gece yatarken pişiyorum ama

Oh oh maşallah şurda toplasan 10 kişiyiz sürekli muhabbet eden ama 30 sayfa atladım 🤣 ne konuşmuşsunuz maşallah 😁😁 okuyamadım kavga falan yok demi 🤣🤣 saglık ocagına kan idrar verdım sabah. Haftaya prensesi görmeye gideceğiz. Bu kadar sıkıntıdan sonra Bi elini kolunu maske suratını görelim de iyice rahatlayalım.

ay aman git bi rahat rahat gör
foto da at bize minnoşun

Back
X