• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Önden degil ama yandan ve popodan bariz belli :))
Kızda insan daha bi yayılıyor sanki.
Benim oglumda bu zamanlarda popo falan cıkmamisti simdi bariz
Aynen popoyla karın aynı büyüyor sanki 😂😂oğlumda daha minnoşdum bencede bunda her tarafım şişiyor ah kızım ,güzel kızım 💜

Şimdi artık dikkat ediyorum ekmek sabahları yiyorum,akşamları et tavuk sevmiyorum sadece balık ve sebzeler tüketiyorum ama vazgeçemediyim günlük tatlı isteğim 🍭🍬
Sen canım şimdi hamilemisin?takvim yok o yüzden soruyorum
Süper zaten o tatlı istegi bitmiyorki enerji istiyor vucut 😊 hayır canım değilim mesajlar bırakmıyor beni nub nub nub 😄😄😂😂😉😉

Şöyle bir nine batılı var ayak donarsa kız yanarsa erkek 😉😉 benim donardı ikiz kızlarım oldu

Bende Arasta 1 kere bile yasamamistim mide yanmasi ama simdi hep var 🤷‍♀️
Soda mı sizde gazlı sade su ,mineral sular iyi geliyormuş oğlumda hastanede her yattığımda mineralli su veriyorlardı burda hepsi onları içiyor hamilelikte ben ama sade su zor içiyorum bide kalmıştı mineralli 🙈

Soda mı sizde gazlı sade su ,mineral sular iyi geliyormuş oğlumda hastanede her yattığımda mineralli su veriyorlardı burda hepsi onları içiyor hamilelikte ben ama sade su zor içiyorum bide kalmıştı mineralli 🙈
Evet canim azonce ictim bakalim :) severim ben sade soda

Evet canim azonce ictim bakalim :) severim ben sade soda
Afiyet olsun canım ☺️Güzel o zaman seviyorsan ben yeni alışmıştım hamilelikte hiç içemiyorum ama olursa mecbur içerim nasıl ki şimdi suyu içmeye başladım onu da yaparım
senin randevun ne zaman ?daha yeni gitmiştin di mi?

Back
X