- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
Önden degil ama yandan ve popodan bariz belli :))19Hafta fotimiz,önden çok belli değil şimdilik sanki
![]()
Kızda insan daha bi yayılıyor sanki.
Benim oglumda bu zamanlarda popo falan cıkmamisti simdi bariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önden degil ama yandan ve popodan bariz belli :))19Hafta fotimiz,önden çok belli değil şimdilik sanki
![]()
Aynen popoyla karın aynı büyüyor sankiÖnden degil ama yandan ve popodan bariz belli :))
Kızda insan daha bi yayılıyor sanki.
Benim oglumda bu zamanlarda popo falan cıkmamisti simdi bariz
Süper zaten o tatlı istegi bitmiyorki enerji istiyor vucutŞimdi artık dikkat ediyorum ekmek sabahları yiyorum,akşamları et tavuk sevmiyorum sadece balık ve sebzeler tüketiyorum ama vazgeçemediyim günlük tatlı isteğim
Sen canım şimdi hamilemisin?takvim yok o yüzden soruyorum
Ben de çıkolata yemekle meşgulum ama mide yanmam yok bende şükür ,oğlumda da hiç yaşamamıştımMidemin yancagini bile bile gecenin bu saatinde bogazima hakim olamiyorum![]()
![]()
Banada söylemiştin sen doğru çıktı Lila kızımız geliyorSüper zaten o tatlı istegi bitmiyorki enerji istiyor vucuthayır canım değilim mesajlar bırakmıyor beni nub nub nub
![]()
Saglıkla gelsin lilaBanada söylemiştin sen doğru çıktı Lila kızımız geliyor![]()
Bende Arasta 1 kere bile yasamamistim mide yanmasi ama simdi hep varBen de çıkolata yemekle meşgulum ama mide yanmam yok bende şükür ,oğlumda da hiç yaşamamıştım
Sen tahmin söylemer söylemezSaglıkla gelsin lilaEvet biliyorum unutmuyorum avatar isimlerinizi anketimi oyladınmı sen onu de bakim
![]()
Benim ama aksi oğlumda çok üşüyordum ayaktan aslında kızımda da ilk 3ay çok üşüdüm şimdi normala dödükŞöyle bir nine batılı var ayak donarsa kız yanarsa erkekbenim donardı ikiz kızlarım oldu
Evet ilk 3 aydı bak yazmaya unuttumBenim ama aksi oğlumda çok üşüyordum ayaktan aslında kızımda da ilk 3ay çok üşüdüm şimdi normala dödük
Soda mı sizde gazlı sade su ,mineral sular iyi geliyormuş oğlumda hastanede her yattığımda mineralli su veriyorlardı burda hepsi onları içiyor hamilelikte ben ama sade su zor içiyorum bide kalmıştı mineralliBende Arasta 1 kere bile yasamamistim mide yanmasi ama simdi hep var![]()
Ay maşallah tatlışlarr
Çok teşekkur ederiz teyzoşuAy maşallah tatlışlarrİkranın dudakları
![]()
Evet canim azonce ictim bakalim :) severim ben sade sodaSoda mı sizde gazlı sade su ,mineral sular iyi geliyormuş oğlumda hastanede her yattığımda mineralli su veriyorlardı burda hepsi onları içiyor hamilelikte ben ama sade su zor içiyorum bide kalmıştı mineralli![]()
Afiyet olsun canımEvet canim azonce ictim bakalim :) severim ben sade soda