Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendeeee 20 günü geçti görmüyorum yarın göreceğiz inşallah. Fakat bu ayrıntılı ultrason 20.hafta ile 24. Hafta arasında degıl mı sizin erken nasıl çekildi kiYupiiii yarın bebeğimi görmeye gidiyorum![]()
bir ay olcak nerdeyse yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrason cd ve raporumuda göstercem inşallah güzel haberlerle gelicem kızceler
Heyecandan uyuyamam kiiiii![]()
Down riski 1\277 cıktıgı için yapıldı ama tekrar 15 nisanda ayrıntılıya gırcmBendeeee 20 günü geçti görmüyorum yarın göreceğiz inşallah. Fakat bu ayrıntılı ultrason 20.hafta ile 24. Hafta arasında degıl mı sizin erken nasıl çekildi ki
Tabi gostermeniz gerekiyor ama zamani ne zaman olmali bilmiyorum. Ben perinatologtan çıkınca ayni katta doktorum randevu almadan gostericem.Detaylı renkli ultrasonu perinatalog a yaptircam da tekrar kendi doktor uma gitmeme gerek var mı
Detaylı renkli ultrasonu perinatalog a yaptircam da tekrar kendi doktor uma gitmeme gerek var mı
Maalesef daha hissetmiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorumSizde daha hissetmediniz değil mi ben de 19. Haftanın içindeyim ama daha pek bir şey hissetmedim.
Sağlıkla ,inşallah hissettiğimiz günleri yazariz:)Maalesef daha hissetmiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Yandık resmen ne yapi caz millet erzak almaya başlamış. Bizler daha hassas iz hamilelikten çocuklar öyle çok zor yaGünaydın kızlar corona da geldi bi dığursaydık çocuklarımızı sağlıkla![]()
Günaydın canım. Valla bende eşime diyorum ben bu gidişle evde doğurcam diye. Sürekli hastaneye gidip gelıyoruz çok tehlıkeli bizler için. Allah yardımcımız olsun.Günaydın kızlar corona da geldi bi dığursaydık çocuklarımızı sağlıkla![]()
Maalesef, benim de çok enerjimi düşürüyor, moralimi bozuyor bu salgın... Bizim bağışıklık sistemi zaten baskılanmış durumda.. Bir de 1000 kişilik penceresiz bir binada çalışmak zorundayım.. Çocuk zaten okulda.. Eşimin işi insanlarla...Yandık resmen ne yapi caz millet erzak almaya başlamış. Bizler daha hassas iz hamilelikten çocuklar öyle çok zor ya![]()
Benim kendi doktorum detaylı raporunu görmek istedi, yani raporu aldığım gibi ilk fırsatta gideceğim.Detaylı renkli ultrasonu perinatalog a yaptircam da tekrar kendi doktor uma gitmeme gerek var mı
Oh çok şükür. Benim 1/10000 gibi bi şeydi sanki ,yalan olmasınBenim1\277 oldugu için yaptırdım ama bi sorun cıkmadı cok şükür sizin ikili risk oranınız kactı
Bu yaş riski oranı mı trisomy oranı mı?Benim1\277 oldugu için yaptırdım ama bi sorun cıkmadı cok şükür sizin ikili risk oranınız kactı
Benim korkum bu hastalığın yaza kadar geçmemesi. Öyle bir durumu düşünmek istemiyorum şimdiden ama doğum ağustosta sonuçta...Bende çok korkuyorum bu virüsten ya
Allahım korusun bizi sevdiklerimizç , herkesi.
Çocukların bağışıklığı düşük hele bebeklerin daha bağışıklık tam oluşmamış olacak. Uzak dursun gitsin bu hastalık hemen.