- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
Bide insanlara da laf anlatamazsın bebek görücem diye çıkıp çıkıp gelirlerBenim korkum bu hastalığın yaza kadar geçmemesi. Öyle bir durumu düşünmek istemiyorum şimdiden ama doğum ağustosta sonuçta...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide insanlara da laf anlatamazsın bebek görücem diye çıkıp çıkıp gelirlerBenim korkum bu hastalığın yaza kadar geçmemesi. Öyle bir durumu düşünmek istemiyorum şimdiden ama doğum ağustosta sonuçta...
Bir de o var evetBide insanlara da laf anlatamazsın bebek görücem diye çıkıp çıkıp gelirlerlohusa krizlerine gireriz artık bizde
Annemde benım dogumumdan cok lohusalıgımdan korkuyorBir de o var evetBizim iş yerindekiler şimdiden yok severiz filan. Papaz olucam herkesle bu gidişle
![]()
Hahaha allah sabır versin canım. Bizde her iki anne de olacak. Artı gezmeye gelenler filan. Umarım delirmeyizAnnemde benım dogumumdan cok lohusalıgımdan korkuyoro dönemde kayınvalıdem kalıcak bende. Annem hasta oldugu için.
Annemde dıyor senden cok korkuyom sabırsızsın sivri dillisin kokuşmasanız bari dıyo![]()
Lohusa döneminde Gezmeye gelenleri hiç sevmiyorumHahaha allah sabır versin canım. Bizde her iki anne de olacak. Artı gezmeye gelenler filan. Umarım delirmeyiz![]()
Evet herhalde herkesin beklentisi başka. Ben de beklerim hep bebeğin 2. ayını en azından bağışıklık sistemi güçlensin diye ve asla dokunmam bebişe. Allah bize de öyle misafirler nasip etsinLohusa döneminde Gezmeye gelenleri hiç sevmiyorum
Bende gitmiyorum, mevlidine gidiyorum ama evine gitmedim diye bana kızan hatta küsenler var. Sevenler de var demek ki
Ben de onu bekliyorum ya. Bize evden çalışma izni verilsin en azındanHamilelere izin çıkarsalar keşke ay arkadaşlar beni dahada korkuttu rapor al gelme diyenler ☹
Alerji de olabilir tam polen zamanı. Ben de hapşuruyorum süreklibir lohusa zamanını görsek iyiydi tabi ama
bol bol ellerinizi yıkayın, burnunuzu temizleyin.
bende çok hapşuruyorum bu arada yaa :/
korona değil ama saman nezlesi olmuş olabilirim
işten izin alıcam bakın gribim diye
14 gün gitmesem kimse neden gelemdin demez böylelikle![]()
Alerji de olabilir tam polen zamanı. Ben de hapşuruyorum sürekli![]()
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol c vitamini. hepimizin bağışıklığı daha düşük diğer insanlara göre maalesefyok tam nezle bu hissediyorum
zaten alerjim de yok bildiğim.
valla evrakları alıp evden işlesem ne hoş olurdu
Ben de nezleydim daha yeni iyilestim 10 gun surdu. Burun tikanikligi balgam olmuyor coronada. Nefes almada zorluk kuru oksuruk ve ates oluyor. Sizinki nezle yani soguk alginligidir. 1 hafta icerisinde gecer. Ihlamur ve zencefil cayi icebilirsiniz Gecmis olsun.yok tam nezle bu hissediyorum
zaten alerjim de yok bildiğim.
valla evrakları alıp evden işlesem ne hoş olurdu
Ben de nezleydim daha yeni iyilestim 10 gun surdu. Burun tikanikligi balgam olmuyor coronada. Nefes almada zorluk kuru oksuruk ve ates oluyor. Sizinki nezle yani soguk alginligidir. 1 hafta icerisinde gecer. Ihlamur ve zencefil cayi icebilirsiniz Gecmis olsun.
AminEvet herhalde herkesin beklentisi başka. Ben de beklerim hep bebeğin 2. ayını en azından bağışıklık sistemi güçlensin diye ve asla dokunmam bebişe. Allah bize de öyle misafirler nasip etsin![]()
Konu dışına çıkacm ama.
Trendyolda lohusa pijama ve geceliklerinde indirim var. Benim zaten olduğu için almayacağım ama yazayım dedim
Sezaryende gecelik çok öneriyorum. Pijamayı indirmektense geceliği yukarı çekmek çok daha kolay oluyorGenelde Kalıpları biraz geniş olduğu için bedeninize göre alabilirsiniz bence.
Gerçi ilkinde bende en sona bırakmıştım da (kilo ve beden durumundan ötürü) 33. Haftada kasılmalar olup doğuruyorum sanınca ve hastanede yatışım yapılınca yana döne ne alsam ne giysem diye dört dönmüştüm.![]()