• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir de o var evet :olamaz: Bizim iş yerindekiler şimdiden yok severiz filan. Papaz olucam herkesle bu gidişle:emir_bebek:
Annemde benım dogumumdan cok lohusalıgımdan korkuyor 🤣 o dönemde kayınvalıdem kalıcak bende. Annem hasta oldugu için.
Annemde dıyor senden cok korkuyom sabırsızsın sivri dillisin kokuşmasanız bari dıyo 😁

Annemde benım dogumumdan cok lohusalıgımdan korkuyor 🤣 o dönemde kayınvalıdem kalıcak bende. Annem hasta oldugu için.
Annemde dıyor senden cok korkuyom sabırsızsın sivri dillisin kokuşmasanız bari dıyo 😁
Hahaha allah sabır versin canım. Bizde her iki anne de olacak. Artı gezmeye gelenler filan. Umarım delirmeyiz :KK48:

Hahaha allah sabır versin canım. Bizde her iki anne de olacak. Artı gezmeye gelenler filan. Umarım delirmeyiz :KK48:
Lohusa döneminde Gezmeye gelenleri hiç sevmiyorum :KK11:
Bende gitmiyorum, mevlidine gidiyorum ama evine gitmedim diye bana kızan hatta küsenler var. Sevenler de var demek ki

bir lohusa zamanını görsek iyiydi tabi ama
bol bol ellerinizi yıkayın, burnunuzu temizleyin.
bende çok hapşuruyorum bu arada yaa :/
korona değil ama saman nezlesi olmuş olabilirim
işten izin alıcam bakın gribim diye :KK25:
14 gün gitmesem kimse neden gelemdin demez böylelikle :D

Lohusa döneminde Gezmeye gelenleri hiç sevmiyorum :KK11:
Bende gitmiyorum, mevlidine gidiyorum ama evine gitmedim diye bana kızan hatta küsenler var. Sevenler de var demek ki
Evet herhalde herkesin beklentisi başka. Ben de beklerim hep bebeğin 2. ayını en azından bağışıklık sistemi güçlensin diye ve asla dokunmam bebişe. Allah bize de öyle misafirler nasip etsin :KK48:

bir lohusa zamanını görsek iyiydi tabi ama
bol bol ellerinizi yıkayın, burnunuzu temizleyin.
bende çok hapşuruyorum bu arada yaa :/
korona değil ama saman nezlesi olmuş olabilirim
işten izin alıcam bakın gribim diye :KK25:
14 gün gitmesem kimse neden gelemdin demez böylelikle :KK70:
Alerji de olabilir tam polen zamanı. Ben de hapşuruyorum sürekli:olamaz:

yok tam nezle bu hissediyorum
zaten alerjim de yok bildiğim.
valla evrakları alıp evden işlesem ne hoş olurdu
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol c vitamini. hepimizin bağışıklığı daha düşük diğer insanlara göre maalesef :KK43:

Emin olunmamakla beraber corona virusunun grip virusu gibi hava 26 derecenin uzerine cikacaginda etkisini kaybedecegine inaniliyor. Mayis ayinin ortasina tekabul ediyor. Ben de hic misafir istemiyorum. Esimin ailesi ucakla gelecek, gelmesinler diyemiyorum. Elimde olsa du sn ayni sehirde oldufum kendi oz ablamkni ve esimin abisini de eve almak istemiyorum. Bana cok mantikli geliyo insanlara delilik gibi gelecek diye ifade edemiyorum acikca 😅

yok tam nezle bu hissediyorum
zaten alerjim de yok bildiğim.
valla evrakları alıp evden işlesem ne hoş olurdu
Ben de nezleydim daha yeni iyilestim 10 gun surdu. Burun tikanikligi balgam olmuyor coronada. Nefes almada zorluk kuru oksuruk ve ates oluyor. Sizinki nezle yani soguk alginligidir. 1 hafta icerisinde gecer. Ihlamur ve zencefil cayi icebilirsiniz Gecmis olsun.

Ben de nezleydim daha yeni iyilestim 10 gun surdu. Burun tikanikligi balgam olmuyor coronada. Nefes almada zorluk kuru oksuruk ve ates oluyor. Sizinki nezle yani soguk alginligidir. 1 hafta icerisinde gecer. Ihlamur ve zencefil cayi icebilirsiniz Gecmis olsun.

yok okudum ben de
tam klasik nezle boğazla işi olmayan bi hastalık
yine de şöyle eve gidip dinlensem ne iyi olurdu yaa :KK200:

Konu dışına çıkacm ama.
Trendyolda lohusa pijama ve geceliklerinde indirim var. Benim zaten olduğu için almayacağım ama yazayım dedim🖐🏻
Sezaryende gecelik çok öneriyorum. Pijamayı indirmektense geceliği yukarı çekmek çok daha kolay oluyor 🙈 Genelde Kalıpları biraz geniş olduğu için bedeninize göre alabilirsiniz bence.
Gerçi ilkinde bende en sona bırakmıştım da (kilo ve beden durumundan ötürü) 33. Haftada kasılmalar olup doğuruyorum sanınca ve hastanede yatışım yapılınca yana döne ne alsam ne giysem diye dört dönmüştüm.😅

Evet herhalde herkesin beklentisi başka. Ben de beklerim hep bebeğin 2. ayını en azından bağışıklık sistemi güçlensin diye ve asla dokunmam bebişe. Allah bize de öyle misafirler nasip etsin :KK48:
Amin 🤣🤣🤣 Yıllarca ilmek ilmek dokudum sevmem etmem diye anlattım ama görcez bakalım 😁😁

Konu dışına çıkacm ama.
Trendyolda lohusa pijama ve geceliklerinde indirim var. Benim zaten olduğu için almayacağım ama yazayım dedim🖐🏻
Sezaryende gecelik çok öneriyorum. Pijamayı indirmektense geceliği yukarı çekmek çok daha kolay oluyor 🙈 Genelde Kalıpları biraz geniş olduğu için bedeninize göre alabilirsiniz bence.
Gerçi ilkinde bende en sona bırakmıştım da (kilo ve beden durumundan ötürü) 33. Haftada kasılmalar olup doğuruyorum sanınca ve hastanede yatışım yapılınca yana döne ne alsam ne giysem diye dört dönmüştüm.😅

Bende tam tersi pijamayla rahat etmiştim. Birde düğmeli

Back
X