- 14 Temmuz 2017
- 822
- 1.019
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben krem kullanıyorum canım buradan bir arkadaş önermişti. Palmer's Masaj Losyonu. Watson's da 65 liraya aldım indirimden. Dokusu güzel. Leke bırakmıyor ve iyi nemlendiriyor.Kızlar kızlar hafiften karnım kaşınmaya başladı.. çatlamamak için hangi yağları kullanmak gerekiyor daha önce deneyenleriniz neyde fayda buldunuz sipariş vericem size bir sorayım dedim :)
Deme öle demeeeeKaşıma hiç kaşınma hissi geldikçe yağ sürüp ovala kuru kuru kaşıyınca yırtılıveriyor deri![]()
Daha çok yağ kullanmak istiyorum ben , ama söylediğini de bi araştırayım:)ben krem kullanıyorum canım buradan bir arkadaş önermişti. Palmer's Masaj Losyonu. Watson's da 65 liraya aldım indirimden. Dokusu güzel. Leke bırakmıyor ve iyi nemlendiriyor.
Hindistancevizi yağıKızlar kızlar hafiften karnım kaşınmaya başladı.. çatlamamak için hangi yağları kullanmak gerekiyor daha önce deneyenleriniz neyde fayda buldunuz sipariş vericem size bir sorayım dedim :)
O hataya düştüm 20li haftalarda çatladım minik minikDeme öle demeeee![]()
Hindistan cevizi yağı aldım ve bıraktım o kadar pis kokuyor ki, kıyafetlerimi yüksek sıcaklıkta yıkadığımda anca gitti kokusuHindistancevizi yağı
O hataya düştüm 20li haftalarda çatladım minik minikSonra kaşımamak gerektiğini öğrendim geç oldu biraz ama
![]()
Çok ilginç hiç öyle bir sorun yaşamadım her akşam sürüyorum en geç 2 günde bir. Yani aksine çok güzel kokuyor.Hindistan cevizi yağı aldım ve bıraktım o kadar pis kokuyor ki, kıyafetlerimi yüksek sıcaklıkta yıkadığımda anca gitti kokusu![]()
Doktor önermişti markasını da hatırlamıyorum kiÇok ilginç hiç öyle bir sorun yaşamadım her akşam sürüyorum en geç 2 günde bir. Yani aksine çok güzel kokuyor.
Hangisinden almıştın?
Ben mustela nın çatlak önleyici kremini kullanmıştım, hiç çatlağım olmadı, şimdi de ondan alıcamKızlar kızlar hafiften karnım kaşınmaya başladı.. çatlamamak için hangi yağları kullanmak gerekiyor daha önce deneyenleriniz neyde fayda buldunuz sipariş vericem size bir sorayım dedim :)
Maşallah baya büyümüş senin gobusde paşa bey rahat belliEki Görüntüle 2603682
Günaydın kızlar. Bu da bizden olsun an itibariyle ben ve miniğimananedeyiz çok yiyoruz bu aralar kilo aldık
![]()
Eki Görüntüle 2603682
Günaydın kızlar. Bu da bizden olsun an itibariyle ben ve miniğimananedeyiz çok yiyoruz bu aralar kilo aldık
![]()
Hayirli olsun cnmKesin kız dedi net dedi ❤ İyi oldu en azindan cinsiyet netlesti
Virüs istanbul da felan diye mi izin vermedi allah korusun öyle birşey olsa her yerde olur sürekli dışarıyla temas halindeyiz artık yapmamız gereken bol hijyen. Maşallah prensesedeSelam kizlar doktordan geldim cok sukur bi problem yok ama İstanbula gitmeme izin vermedi virusten dolayiCokta heveslenmistik ama ne yapalim saglik olsunda gidilir yine
Aynen öyle bayağı rahatlık var üstüme düşüyorlar bulantı da azalıncaMaşallah baya büyümüş senin gobusde paşa bey rahat bellitabi birde anne evi farklı oluyor bir rahatlık felan ama yinede dikkat etmek lazım.
![]()
Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçiriyoruz afetler şehitler virüslerTünaydın kızlar,motivem düşük bu ara çıkan haberler psikolojimi altüst ediyor,üstüne sabahta eşimle tartıştık hayata küstüm adetakızım lgs hazırlanıyor bi yandan onunla ilgili sıkıntılar üst üste geldi işte,çok şükür bugünümüze elbette hepimiz Allaha emanetiz,bu arada S seymayaz benim göbekte seninki gibi
![]()