- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 103
- 33
Teşekkürler canım. 5. Gün embriyosu. Transfer tarihi belli değil henüz. Bir adet transfer edilecekHoş geldin canım seni de uğurlu listemize ekleyeyim o zaman kaçıncı gün embriyosu?transfer tarihi belli mi?bir de kaç embriyo transfer edilecek?
Merhaba,ne güzelMerhabalar ne güzel ben de öğretmenim listede adınız var mı?Sizi de ekleyeyim .aynı fikirdeyim okullar açılmadan hal etsek transfer işini Allah’ın izniyle sonrası kolay ben kimseye söylemedim
benim 21. günü olmustuArkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum. Adetin kaçıncı günü transfer Oluyor acaba?
Insallah guzel guzel tutunur bebislerinkızlar transfer tarihim 7 ağustos bu kez diğerlerinden farklı olarak serum vereceğini söyledi bakalim dua edin
Hayırlısı olsun canım. Serum bağışlık için mi ne zaman verecek serumu transfer günü mü sonrası mıkızlar transfer tarihim 7 ağustos bu kez diğerlerinden farklı olarak serum vereceğini söyledi bakalim dua edin
Serumu çok araştırdım canım bence çok iyi olmuşkızlar transfer tarihim 7 ağustos bu kez diğerlerinden farklı olarak serum vereceğini söyledi bakalim dua edin
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur yavrularınkızlar transfer tarihim 7 ağustos bu kez diğerlerinden farklı olarak serum vereceğini söyledi bakalim dua edin
amin canim 1 tane transfer edicek sağlıkla doğsun diye dua ediyorum artık 2 düşükten sonraInsallah guzel guzel tutunur bebislerin
canim düşüğü engelemek için sanırım transfer günü verecek pozitif olursa insallah tekrar verilecekmisHayırlısı olsun canım. Serum bağışlık için mi ne zaman verecek serumu transfer günü mü sonrası mı
serumu duymustum ma daha önce vermemişti bana birde iğne istedim ben kan sulandırıcı düşük doz düşüğü engelleyecek herşey için ugrasiyorumSerumu çok araştırdım canım bence çok iyi olmuşbu kez kesin olacak hadi bakalım benim de salı falan toplayacaklarmış hemen hemen yakın olur transferimiz
amin canim insallahhhhHayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunur yavruların
insallah güzel haberleri birlikte alıp hamileligimizin tadını birlikte cıkartırız canim Allah buyuk hepiniz dualarimdasinizSerumu çok araştırdım canım bence çok iyi olmuşbu kez kesin olacak hadi bakalım benim de salı falan toplayacaklarmış hemen hemen yakın olur transferimiz
Canım serumu yaptırdığında bizimle de paylaşırmısın ben de merak ediyorum.Bağışıklık baskılayıcı diye duymuştum serumu sanırım bağışıklığı baskılayıp vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyo gibi bişey.canim düşüğü engelemek için sanırım transfer günü verecek pozitif olursa insallah tekrar verilecekmis
Ben çok araştırdım canım sürekli tüp bebekle düşük yapan ya da tutmayan arkadaşlarımda hep serumla oldu. Araştırken öğrendim bunu tabiikiserumu duymustum ma daha önce vermemişti bana birde iğne istedim ben kan sulandırıcı düşük doz düşüğü engelleyecek herşey için ugrasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?