- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
evet canim transfer günü 750 liraymış 600 e indirdi . insallah etkisi olur canim çok sevindim ben hiç arastirmamistimBen çok araştırdım canım sürekli tüp bebekle düşük yapan ya da tutmayan arkadaşlarımda hep serumla oldu. Araştırken öğrendim bunu tabiikiben vücudu pozitif anlamda çok güzel etkilediğine inanıyorum. Transfer günü yapacaklar sanırım sana da. Hadi bakalım güzel haberlerle gel
Aynen canım o şekilde oluyor kimyasal gebelik doktorum bana bu şekilde açıklamıştıNormal yolla kalp durmasına bağlı düştüğüm oldu benim. Kimyasala gelince ben şöyle düşünüyorum. Kimyasal gebelikte kanda betahgc değeri hafif artıyor sonrA azalıyor ve regl oluyorsun. Yani sen kan testi yaptırmazsan zaten anlamazsın kimyasal gebelik geçirdiğini. Günüm gecikti ama regl oldum dersin mesela. Bizde tedavi görünce hemen günü gelmeden kan testi yapınca anlıyoruz bence kimyasal gebeliği. Kendimce yorumum☺
yaaaa tamm canim paylasmazmiyim her şeyi yazarım ne merak ediyorsanız sorun benim öncekinde de 2 pozitifim oldu ya ne merak ediyorsanız sorunCanım serumu yaptırdığında bizimle de paylaşırmısın ben de merak ediyorum.Bağışıklık baskılayıcı diye duymuştum serumu sanırım bağışıklığı baskılayıp vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyo gibi bişey.
Serum tamamen protein, bağışıklık güçlendirici. Hatta alerjik durumlar çok önemli kullanırken soya alerjisi veya yumurta alerjisi gibi.. Normalden çok daha yavaş veriliyor vücuda.Canım serumu yaptırdığında bizimle de paylaşırmısın ben de merak ediyorum.Bağışıklık baskılayıcı diye duymuştum serumu sanırım bağışıklığı baskılayıp vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyo gibi bişey.
Serum tamamen protein, bağışıklık güçlendirici. Hatta alerjik durumlar çok önemli kullanırken soya alerjisi veya yumurta alerjisi gibi.. Normalden çok daha yavaş veriliyor vücuda.Canım serumu yaptırdığında bizimle de paylaşırmısın ben de merak ediyorum.Bağışıklık baskılayıcı diye duymuştum serumu sanırım bağışıklığı baskılayıp vücudun embriyoya yabancı gibi davranmasını engelliyo gibi bişey.
Dualarım seninle inşallahhh her şey istediğin gibi gerçekkeşirkızlar transfer tarihim 7 ağustos bu kez diğerlerinden farklı olarak serum vereceğini söyledi bakalim dua edin
Benim doktorum çok doğalcı. Ilk deneme zamanı ne sorsam kullanmana gerek yok dedi. Ben de bu sefer sormadım folik asite başladım bikac gün önce. Başka bisey kullanmiyorumKızlar Aranızda natürel transfer olacak var mı? Ya da daha önce olan nasıl bı tedavi hiç bilmiyorum benim natürel transfer olacak folik asit dışında hiç bişey kullanmıyorum şuan, sizler transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
1000 TL isteyen de var ki serum yarı fiyatına. Etkisi kesinlikle olur ben inanıyorum. Bende kullanıyorum bu tedavimde. Bakalım görelim neler olacak.evet canim transfer günü 750 liraymış 600 e indirdi . insallah etkisi olur canim çok sevindim ben hiç arastirmamistim
Selam benim 16. Gün transfer yapıldı benim de Ağustos sonu olacak reglim sarkmazsa sarkarsa Eylül başı sizin ne zaman olcak bazen daha erken de transfer yapılabiliyorArkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum. Adetin kaçıncı günü transfer Oluyor acaba?
Ben de sadece folik asit kullanıyorumKızlar Aranızda natürel transfer olacak var mı? Ya da daha önce olan nasıl bı tedavi hiç bilmiyorum benim natürel transfer olacak folik asit dışında hiç bişey kullanmıyorum şuan, sizler transfer hazırlığında hangi ilaçları kullanıyorsunuz ?
Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktorumaSerum tamamen protein, bağışıklık güçlendirici. Hatta alerjik durumlar çok önemli kullanırken soya alerjisi veya yumurta alerjisi gibi.. Normalden çok daha yavaş veriliyor vücuda.
Evet canım vücut zaten yeterince ilaç vs alıyor eğer gerek yoksa zaten kullanmasak daha iyi bende ilk defa natürel transfer olacam bakalım nasıl olsun. Bende hiç birşey sormadım doktor natürel transfer olacan dedi tamam dedim inşaallah faydası olurBenim doktorum çok doğalcı. Ilk deneme zamanı ne sorsam kullanmana gerek yok dedi. Ben de bu sefer sormadım folik asite başladım bikac gün önce. Başka bisey kullanmiyorum
Aynen serum o iğneyi duymadım canım ismi ne araştıralım biliyorsan.Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma
Demek şimdiki tedaviler bu şekilde beş yıl önce natürel tedavi var mıydı bilmiyorum ama hiç duymamıştım önceki tedavimde inşaallah faydası olur canım Rabbim nasip etsin inşallahBen de sadece folik asit kullanıyorum
İğnenin tıbbi ismini bende bilmiyorum ama yaptıranlar var rahim içine yapılıyor galiba.Bilgi alırsam paylaşırımAynen serum o iğneyi duymadım canım ismi ne araştıralım biliyorsan.
sağol canim insallah cümlemiz içinde hayırla sağlıkla hamilelik geciririzDualarım seninle inşallahhh her şey istediğin gibi gerçekkeşir
Tatlım ben de aynı şeyi yaşıyorum aslında bir kürtajım var ve beni psikolojik olarak çok yıprattı hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım Allah nasıl istemişse öyle olcak elimizde olmayan şeyler için korkup üzülmemeliyiz Allah’a teslim ol ve hayırlısını dile canım Rabbim bir daha o acılara ne sana ne de kimseye yaşatmasın olmayacaksa hiç olmasın pozitif görüp kaybettirmesin Rabbimkızlar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ya bana yardımcı olun bu korkuyu nasıl atlatırım ki ben ayrıca estrogen dupaston ve lutinus vajinal tablet yazdı diğer transferlerimde de böyle olmustu
ayyy hafi hayırlısı olsun insallah bende onu dusundum belki 50 kiralık şeyi bize kaça satıyorlar dedim1000 TL isteyen de var ki serum yarı fiyatına. Etkisi kesinlikle olur ben inanıyorum. Bende kullanıyorum bu tedavimde. Bakalım görelim neler olacak.
öyle canim benim iki-de kürtaj oldu çok zor gerçekten dua etmekten başka çare yokTatlım ben de aynı şeyi yaşıyorum aslında bir kürtajım var ve beni psikolojik olarak çok yıprattı hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım Allah nasıl istemişse öyle olcak elimizde olmayan şeyler için korkup üzülmemeliyiz Allah’a teslim ol ve hayırlısını dile canım Rabbim bir daha o acılara ne sana ne de kimseye yaşatmasın olmayacaksa hiç olmasın pozitif görüp kaybettirmesin Rabbim
Tek oğlanla evlenmenin mutluluğunu şuan birkez daha yaşadımOh bacım rahatsın sen o zamaninşaallah vicdanlı elticigin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?