2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

evet canim transfer günü 750 liraymış 600 e indirdi . insallah etkisi olur canim çok sevindim ben hiç arastirmamistim

Aynen canım o şekilde oluyor kimyasal gebelik doktorum bana bu şekilde açıklamıştı

yaaaa tamm canim paylasmazmiyim her şeyi yazarım ne merak ediyorsanız sorun benim öncekinde de 2 pozitifim oldu ya ne merak ediyorsanız sorun

Serum tamamen protein, bağışıklık güçlendirici. Hatta alerjik durumlar çok önemli kullanırken soya alerjisi veya yumurta alerjisi gibi.. Normalden çok daha yavaş veriliyor vücuda.

Serum tamamen protein, bağışıklık güçlendirici. Hatta alerjik durumlar çok önemli kullanırken soya alerjisi veya yumurta alerjisi gibi.. Normalden çok daha yavaş veriliyor vücuda.

Benim doktorum çok doğalcı. Ilk deneme zamanı ne sorsam kullanmana gerek yok dedi. Ben de bu sefer sormadım folik asite başladım bikac gün önce. Başka bisey kullanmiyorum

evet canim transfer günü 750 liraymış 600 e indirdi . insallah etkisi olur canim çok sevindim ben hiç arastirmamistim
1000 TL isteyen de var ki serum yarı fiyatına. Etkisi kesinlikle olur ben inanıyorum. Bende kullanıyorum bu tedavimde. Bakalım görelim neler olacak.

Arkadaşlar merhaba, bişey sormak istiyorum. Adetin kaçıncı günü transfer Oluyor acaba?
Selam benim 16. Gün transfer yapıldı benim de Ağustos sonu olacak reglim sarkmazsa sarkarsa Eylül başı sizin ne zaman olcak bazen daha erken de transfer yapılabiliyor

Ben de sadece folik asit kullanıyorum

Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma

Benim doktorum çok doğalcı. Ilk deneme zamanı ne sorsam kullanmana gerek yok dedi. Ben de bu sefer sormadım folik asite başladım bikac gün önce. Başka bisey kullanmiyorum
Evet canım vücut zaten yeterince ilaç vs alıyor eğer gerek yoksa zaten kullanmasak daha iyi bende ilk defa natürel transfer olacam bakalım nasıl olsun. Bende hiç birşey sormadım doktor natürel transfer olacan dedi tamam dedim inşaallah faydası olur

Anladım intralipit serum diye geçiyor değilmi.Birde rahime tutunmayı kolaylaştırıcı bir iğne yapıyolarmış gebelik aşısı diyorlar onu da çok bilmiyorum kontrole gidince sorcam doktoruma
Aynen serum o iğneyi duymadım canım ismi ne araştıralım biliyorsan.

kızlar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum ya bana yardımcı olun bu korkuyu nasıl atlatırım ki ben ayrıca estrogen dupaston ve lutinus vajinal tablet yazdı diğer transferlerimde de böyle olmustu
Tatlım ben de aynı şeyi yaşıyorum aslında bir kürtajım var ve beni psikolojik olarak çok yıprattı hep şöyle düşünüyorum ne yaparsak yapalım Allah nasıl istemişse öyle olcak elimizde olmayan şeyler için korkup üzülmemeliyiz Allah’a teslim ol ve hayırlısını dile canım Rabbim bir daha o acılara ne sana ne de kimseye yaşatmasın olmayacaksa hiç olmasın pozitif görüp kaybettirmesin Rabbim

öyle canim benim iki-de kürtaj oldu çok zor gerçekten dua etmekten başka çare yok

Oh bacım rahatsın sen o zaman inşaallah vicdanlı elticigin olur
Tek oğlanla evlenmenin mutluluğunu şuan birkez daha yaşadım sizinkiler yaka silktiriyor . Annemin var iki tane biri yılanmı yılan diğeride iyi mesafeliler ama eh işte arada arar dertleşirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…