2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kız benim ektim yok şuan şükrettim boğardım onu kaynım bekar hala bakalim benim başıma nasıl elti gelecek

Allah korkusu olanın bunu yapacağına inanmıyorum ben valla Allah vermezse biz mi yaraticaz haşa. kendi evlerinde huzur yoktur çocuk da huzur mu getiriyo Allah askina

Öyle canım anlayan nerde marifet olarak görüyorlar bu yaptıklarını yapsınlar bakalım onlar kaybeder, Allah a kalmış bi durumun bu kadar dedikodusu, bu kadar nispeti yapılmaz Allah'tan iyi gelmez kendileri bilir böylelerini Allah'a havale etmek en güzeli

insallah öyledir canim kalbi atmadı ya bebekten sayılır mi ki ahirette
Sayılır inşallah canım Allah ahirette buluşturur. Var olmuş sonuçta kalbi atsa atmasa. Allah ömür vermemiş sadece. Nasibi bu kadarmış kuzumun. Melek sonuçta. Anasını bekler cennette. Rabbim sana ve doğacak evlatlarına ömür versin inşallah

amin canim cümlemize insallah

Allah korkusu olanın bunu yapacağına inanmıyorum ben valla Allah vermezse biz mi yaraticaz haşa. kendi evlerinde huzur yoktur çocuk da huzur mu getiriyo Allah askina
Ya çocuk bakmaya aciz tipler boşversene. Görmesek, bilmesek inanacağız çok iyi anne olduklarına evde saadet zincirleri kurulduğunda herşey anne olmak değil işte bunu anlamak lazım. Bir de herşeyin Allah'tan geldiğine inanmak en önemlisi.

Oh bacım rahatsın sen o zaman inşaallah vicdanlı elticigin olur
valla tatlım kendi bilir kaynanamı sevmiyorum eşim görevden gelinc3 bi giderim düşük yaptigimda falan bana çok laf yaptı o nedenle gitmiyorum elimde iyi olursa gider gelirim yoksa görüşmem valla ben soyutladım artık insanlardan kendimi

Yok 7 78kova tüp bebek öncesini kastetti sanırım yada dondurulmuş transferi öncesini yoksa iğnelere başlayıp yumurta toplama sonrası normal transferde ilişki yasak
Aynen canım şimdi benim reglime 15 gün var sonra dondurulmuş embriyo için hazırlıklara başlayacağız

Allah görüyor, biliyor herşeyi boşver in kızlar canımızı sıkmaya değmezler. Haa değseler ilk ben sıkayım canımı

aynen öyle çocuk kirden batmış eli yüzü kir içinde çocuğu dovuyolar sonra yok annecim şöyle böyle sanki bilmiyoruz nasıl davrandığını kocalarıyla kavga gürültü bizim en azindan kocamızla sorunumuz yok çok şükür

Çok şükür. İnsan her zaman elindekinin kıymetini bilmeli. Bu eş de olur çocuk da anne baba da. Başkasıyla uğraşmaktansa kendilerine ait olanlarla uğraşsalar ne güzel olur.

Öyle valla kim canını sıkıyorsa uzak durmak en güzeli yoksa başın ağrıyor. Bende çektim kendimi ohh kafam rahat keşke başta yapsaymışım

Normal yolla kalp durmasına bağlı düştüğüm oldu benim. Kimyasala gelince ben şöyle düşünüyorum. Kimyasal gebelikte kanda betahgc değeri hafif artıyor sonrA azalıyor ve regl oluyorsun. Yani sen kan testi yaptırmazsan zaten anlamazsın kimyasal gebelik geçirdiğini. Günüm gecikti ama regl oldum dersin mesela. Bizde tedavi görünce hemen günü gelmeden kan testi yapınca anlıyoruz bence kimyasal gebeliği. Kendimce yorumum

Öyle valla kim canını sıkıyorsa uzak durmak en güzeli yoksa başın ağrıyor. Bende çektim kendimi ohh kafam rahat keşke başta yapsaymışım
birde kızlar ben tüp bebek olayını kendi çok yakın arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim 2 düşüğü de normal zannediyor herkes birde benim adam uzakta ya ancak görüyoruz birbirimizi oluyor

birde kızlar ben tüp bebek olayını kendi çok yakın arkadaşlarım hariç kimseye söylemedim 2 düşüğü de normal zannediyor herkes birde benim adam uzakta ya ancak görüyoruz birbirimizi oluyor
En güzeli valla kendi eşinle sen bilsen bile daha iyi hatta çünkü en samimi arkadaşıma söyledim sorduğu soruyu duyunca demek kimseye bişey denmezmiş onu anladım .

Merhabalar ne güzel ben de öğretmenim listede adınız var mı?Sizi de ekleyeyim .aynı fikirdeyim okullar açılmadan hal etsek transfer işini Allah’ın izniyle sonrası kolay ben kimseye söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…