Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim gibi olan varmı yumurtlamadan 17 gün sonra adet olan 14 gün sonra diyorlar ama ben hep 17 gün sonra oluyorum
Cnm yumurta catladiktan sonraki 14.gun regl olunur evet ama bu kesin kati bir kural da degil.

Bazilarinin degisik olur, senin gibi.
17.gun standart mi peki ?

Cnm yumurta catladiktan sonraki 14.gun regl olunur evet ama bu kesin kati bir kural da degil.

evet canım standart ama yumurtlama standart değil 16-19 arası değişebiliyor ama iki senedirde olmuyor bebek aslında tam bu sene tüp bebek yaptırcaktım ama işle ilgili terfi alabilirim 2020 hazirana kadar ondan erteledim ama dogal yoldan deniyorum ama yinede üzülüyorum

Bana gore sen kesin hamilesin kizzz.

Cunku hem ilk denemeniz hem de ilk defa bu belirtilere sahipsin.

Ayyy merakla bekliyorum haberini.
Yaaaa inşallah Yalnız bu asla kendimden beklediğim bir performans değil eğer hamileysem

Neyse o kadar ümitlenmek istemiyorum bir acelem yok ama beklentiyi yüksek tutarsam ve hamile değilsem üzülürüm.

canım peki birşey sorcam hani diyorlar ya döllenmeden 14 gün sonra test yapın pekı ben 17 gun sonramı yapmalıyım

kız sen 18 gün sonra yap DDD
derin devlet meselesine döndü bu 14-17 olayı hahahahaha
niye böyle farklı bir yorum yaptınki sanki burda konuşulanlar derin devlet mevzuları. ki sana sormadım arkadaş baktım ilgili hem muhabbet olsun hemde belki yeni şeyler öğrenirim diye anlaşılan sen gün boyu derin devletten konuşuyorsun. Ramazan ayında kalp kırmak istemiyorum ama her topikte senin gibi bir kaç kişi çıkıyor diğerlerinin muhabbetini küçümseyen.

neden bu kadar alındın ki tatlış onu anlamadım :/
2 gündür bir 14 bir 17 başka bir şey söylemiyorsun kadıncağız yardımcı oluyor sonra gene 14-17 diyorsun; bende makara olsun topik şenlensin azıcık gülelim diye söyledim. bu kadar alınmana gerek yok tatlımm .
ayrıca derin devletten konuşmadığım için yani bir konunun üzerine 2-3 gün boyunca bu kadar ısrarla gitmediğim için garip karşıladım herhalde canım

çünkü söylediğin şey bana göre öyle alınacak birşey. herkes kendi sorununu irdeliyor farkındaysan sölediğin cumleye bakarsan neden alındığımı anlarsınki aynı soruyu sormuyorum. Belki bebek olmama sebebi u olaydır diye bu olaya takılıyorum test yaptım çıkmadı arkadaş bilgili erken olabilirmi diye soruyorum eger ilgilenmiyorsan cevap vermezsin ama tiye almanın manası nedir. Açık açık diyorum o zaman çekinerek yazalım ayy bunada bir negatif yorum gelirmi diye. Yaptığın gerçekten hiç hoş değil şu mübarek ayda ki sen bilemezsin belki kafaya takıyorum olmamasını içimi rahatlatıcam yoruma göre yada konuşmak işime geliyor bundan sonra on düşünür bir yazarız senin önemli derin devlet mevzuların askıda kalmasın. Bu arada sorularıma bak aynı sorularmı diye?

şuan da bana göre duyar kasıyorsun neden biliyor musun ? belki bebek olmama sebebi bu olaydır ne demek? burası sadece bir kulüp.. paylaşım kulübü burda bürokratlar gibi ciddi ciddi yorum mu yapacağız? rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin fakat bunlrı bir kadın doğum uzmanı ile görüşsen daha faydalı olur bence. burada kimse neden çocugumuz olmuyor bilemez değil mi?
amacım da yorumunu asla ti ye almak değildi..
bende aynı konuya yorum yapıyorum farkındaysan, benimde 5 aydır olmuyor ama sebebini burada neden olmuyor belki sebebi budur diye aramıyorum.. bu işin ehli onlarca profesörler doktorlar var. burada duyar kasmaya mübarek aydayız vs falan demeye gerek yok bence.
neyse kapatalım konuyu. kusura bakma.

işte işin iç yüzünü bilmiyorsun ben doktora gittim hatta aşılama bile yapıldım ama her doktor işinin ehli değil ben burda öğrendiklerimle 3 doktora gittim sonunda ehlini buldum tsh hormonum 5 di ama doktor engel değil dedi burdaki bir bayan olmaz 3 ün altında olmalı dedi iyice araştırdım ayrıca zaten kulubun adı gebeliğe hazırlık değilmi gebelikle ilgili konuşulmayacakmı anlamadığım ne biliyormusun isteyen istediğini saygı kuralları çerçevesinde yazar sen niye karışıyorsun? Ha hoşuna gitmiyorsa cevap vermezsin bu kadar. Ben mesela kimsenin yazdığıyla ilgilenmemki idrarını paylaşanlar bile oluyor.

Yumurtlamaya göre bat 28 mayıs. Ama son adet tarihime göre 30 mayıs. Beni de listeye ekle ama hangisini yazarsın bilmem canım. 30 mayıs yaz istersen bakalım.

Kıyamam. Lutfen üzülme.
Seni gercekten cok iyi anliyorum.
Ben de kızımda benzer duygulari yasadim.
Aslında dr larin onerisi coxuk isteyen ciftlere en ideali 2 gune 1 iliski seklinde.

canım peki birşey sorcam hani diyorlar ya döllenmeden 14 gün sonra test yapın pekı ben 17 gun sonramı yapmalıyım
Mesela yumurtanin catladigina eminsen o gunden sayıp 10 gun sonra test yapabilirsin.
Aslinda kan garanti ama o da ha deyince gidilip verilemiyor.

r larin onerisi coxuk isteyen ciftlere en ideali 2 gune 1 iliski seklinde
çok saol canım aslında benim bir oğlum var 7 yaşında o dort yasına girdi olsun dedik 1 yıl oylesıne denedim son iki yıldırda kafaya takıyorum sanırım seninde ikinci çoçuk için ugrasıyorsun. Kızın kaç yaşında canım

Guzel arkadaslarim sarilip barisalim,
belli ki yanlis anlasilma oluyor konu uzadikca da bosuna geriliyor.

Hem mubarek aydayiz sahi oruc tutan var mi ?

Benim kizim 1 haziran da 2 yasinda olacak.
Ilk kizimda da 1 yil ugrastik.
Bu bebeler hemeb gelmiyor cok nazlilar :))
evet birde epeydir bekleyince çok kan verdim utanıyorum sağlık ocagındaki çalışanlardan hayırlısı buymuş demekki canım

E tabi ayni yere gidiyorsan cok haklisin.
Ben ilk hamileligimde kafai yemistim.
Hissetmiyorum bebek var mi diye diye habire farkli hastanelerde betahcg yükselişine bakıyordum kan vererek. Öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için mi bilmiyorum ama cok stresli geciriyordum en mutlu zamanlari ah ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…