Ay getirsin de birini yap çatlıcam
Kizlar yaptim piril pirilHahahha Allah iyiliğini versin :))))
Kismet canim bakalim ne kaldi 4 gune belli olur. Hayirlisi deyip devam etcez yapcak birsey yoknapalım, inşallah bir dahaki sefere nasip olur. Yine de regl gelene kadar umut var demektir. Belki erken diye çıkmadı.
Kiz o duamiydi gozum korktuAllh seni ikiz anasi edee .
Erkndir diye insllh cikmamstr. Yine de umudu kesmeylm
Isterken fazla isteylm de ne kdar verrse artkKiz o duamiydi gozum korktu
Umut her daim var kuzum baska neyimiz varkihayirlisi Allahtan varmis zamani demekki. Ayrica dedigin gibi belkide erken kirmizilar gelmeden hep bir ihtimal var
Canım bozma moralini biz ocakta gebe kalıcaz acımız mutluluğa dönecek inş. Aralığı atladım bu arada ama belki kafadan atmış oluruz böyleceKizlar yaptim piril piril
Kuzum ben karar verdim ve kafadan attim. Cunku yine ben karar verdim kesin o balon falan filan aninda yapisiklik neyin birsey oldu tedavi olmadan olmayacak. Tedavide 1 yildan once baslamayiz deyip duruyorlar. Yani benden birkac ay bir halt olmaz. Ohh be kafa rahat artikCanım bozma moralini biz ocakta gebe kalıcaz acımız mutluluğa dönecek inş. Aralığı atladım bu arada ama belki kafadan atmış oluruz böylece ☺
Canım ben de aynı şeyi düşünüyorum benim doktorum sezaryenden sonra rahmin toparlayamadığını ve başka bir işlem daha yaptığını söylemişti tekrar anne olacaksın demişti ama bana öyle geliyor ki döllenme olsa da rahimde tutunamıyor sanki, kasılmalar battan çok çok önce başlıyor bel ve pelvik ağrı onu gösteriyor, en son gidişimde normal olduğunu söyleyen doktor ilk doktorumdu ama ameliyatı yapana gidesim yok o bana bebeğimi hatırlatıyor bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim ama ümit yok aşırı bir bel ağrım var vücudumu çok iyi tanıyorum regl geliyorum diyorKuzum ben karar verdim ve kafadan attim. Cunku yine ben karar verdim kesin o balon falan filan aninda yapisiklik neyin birsey oldu tedavi olmadan olmayacak. Tedavide 1 yildan once baslamayiz deyip duruyorlar. Yani benden birkac ay bir halt olmaz. Ohh be kafa rahat artikSenin guzel haberlerini bekliyorum artik
Hakkizda hayirlisi olsun canim. Birsey varsada tedavisi olan birsey olsun caresiz birakmasin insllah. Benimde sinyaller tam gaz devam gelir 2 gune. Bunu yazarken hani daha onceki gebeligimde ilk defa gelip kucagima uzun uzun yatan kedim vardi gelirse hamileyim totemi yapiyordum o geldi 5 dk yatiyor kucagimda 5 yildir bende 2. Defa budakar sure kucagimda yatti icim titredi yine off su psikokoji nasil birsey ya allahim aklimizi koruCanım ben de aynı şeyi düşünüyorum benim doktorum sezaryenden sonra rahmin toparlayamadığını ve başka bir işlem daha yaptığını söylemişti tekrar anne olacaksın demişti ama bana öyle geliyor ki döllenme olsa da rahimde tutunamıyor sanki, kasılmalar battan çok çok önce başlıyor bel ve pelvik ağrı onu gösteriyor, en son gidişimde normal olduğunu söyleyen doktor ilk doktorumdu ama ameliyatı yapana gidesim yok o bana bebeğimi hatırlatıyor bilmiyorum biraz daha bekleyeceğim ama ümit yok aşırı bir bel ağrım var vücudumu çok iyi tanıyorum regl geliyorum diyor
Canım biz bu psikolojiden kurtulduğumuzda belirti aramadığımızda olacak ama o dereceye gelmekten korkuyorum çünkü o artık ümidi kestiğimiz nokta olacak, keşke o kadar beklemesek ama nasipleri ne zamandır bilmiyoruz malesef, 5 ayda yoruldum kafamda kurmaktan. Ağustos ayında bu ağrıları yaşamadım battan önce test yaptım aşırı bir silik çizgi görür gibi oldum ertesi gün adet oldum ama resmen kahverengi siyah pıhtılıydı kimyasal mı acaba dedim çünkü o ay kafadan atmıştım evde olamadık pek, 10. 17. Günler olmuştu 17. Gün tatilde banyoda tansiyonum düşmüştü net hatırlıyorum çünkü tutunabilir belki diye kendime telkin veriyorum o ayı hatırlatıyorum kendime, bilmiyorum şu belim kopuyor sanki çok canım sıkılıyorHakkizda hayirlisi olsun canim. Birsey varsada tedavisi olan birsey olsun caresiz birakmasin insllah. Benimde sinyaller tam gaz devam gelir 2 gune. Bunu yazarken hani daha onceki gebeligimde ilk defa gelip kucagima uzun uzun yatan kedim vardi gelirse hamileyim totemi yapiyordum o geldi 5 dk yatiyor kucagimda 5 yildir bende 2. Defa budakar sure kucagimda yatti icim titredi yine off su psikokoji nasil birsey ya allahim aklimizi koruEki Görüntüle 2554899
Ya ben bununla ilgili okudum canim. Bebegin tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinlikta olmasi gerekiyormus. Kurtaj gibi nedenlerle bu kalinlik azaliyormus ve gebelik olusamiyormus. Ancak bundada soyle bir belirti okuyormus. Simdi her ay regliden once bu rahimdeki duvar kalinlasiyor ve bir gebelik durumu soz konusu degilsede bu duvar yikilip regl kanamasi olarak atiliyor. Eger yeteri kadar kalinlasmiyorsa ( kurtajdan zarar gorduyse) ya regl olmuyormussun yada eskisine gore daha kisa sure ve daha az yogunlukta kanama oluyormus. Senin regli eskisi gibi mi?Canım biz bu psikolojiden kurtulduğumuzda belirti aramadığımızda olacak ama o dereceye gelmekten korkuyorum çünkü o artık ümidi kestiğimiz nokta olacak, keşke o kadar beklemesek ama nasipleri ne zamandır bilmiyoruz malesef, 5 ayda yoruldum kafamda kurmaktan. Ağustos ayında bu ağrıları yaşamadım battan önce test yaptım aşırı bir silik çizgi görür gibi oldum ertesi gün adet oldum ama resmen kahverengi siyah pıhtılıydı kimyasal mı acaba dedim çünkü o ay kafadan atmıştım evde olamadık pek, 10. 17. Günler olmuştu 17. Gün tatilde banyoda tansiyonum düşmüştü net hatırlıyorum çünkü tutunabilir belki diye kendime telkin veriyorum o ayı hatırlatıyorum kendime, bilmiyorum şu belim kopuyor sanki çok canım sıkılıyor
Evet genelde aynı gibi sadece eylülde az sürdü , ilk 2-3 gün yoğun sonra bir iki gün ara verir 5.-6. Gün biter ama sezaryenden sonra kahverengi lekem uzun sürüyor bazen 10. Gün nerdeyse, başlarken de kahverengi başlayınca kist mi var diyorum bir de senaryoda o varYa ben bununla ilgili okudum canim. Bebegin tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinlikta olmasi gerekiyormus. Kurtaj gibi nedenlerle bu kalinlik azaliyormus ve gebelik olusamiyormus. Ancak bundada soyle bir belirti okuyormus. Simdi her ay regliden once bu rahimdeki duvar kalinlasiyor ve bir gebelik durumu soz konusu degilsede bu duvar yikilip regl kanamasi olarak atiliyor. Eger yeteri kadar kalinlasmiyorsa ( kurtajdan zarar gorduyse) ya regl olmuyormussun yada eskisine gore daha kisa sure ve daha az yogunlukta kanama oluyormus. Senin regli eskisi gibi mi?
Bana bir de dedi ki; rahim bazen hemen toparlayamayabilir sen acele etme dedi pco var gibi dedi hormonlar normal olduğu için pcos değilmiş ama küçük kistler varmış, önemsemediği için pek engel değil demekki dedim bir de adetim çok düzenli yani 27-28 en geç, bal tarçın yapınca öne gelmişti sadece. Bu ay da yaptım bakalım pazar Pazartesi gelecek gibiYa ben bununla ilgili okudum canim. Bebegin tutunmasi icin rahmin belirli bir kalinlikta olmasi gerekiyormus. Kurtaj gibi nedenlerle bu kalinlik azaliyormus ve gebelik olusamiyormus. Ancak bundada soyle bir belirti okuyormus. Simdi her ay regliden once bu rahimdeki duvar kalinlasiyor ve bir gebelik durumu soz konusu degilsede bu duvar yikilip regl kanamasi olarak atiliyor. Eger yeteri kadar kalinlasmiyorsa ( kurtajdan zarar gorduyse) ya regl olmuyormussun yada eskisine gore daha kisa sure ve daha az yogunlukta kanama oluyormus. Senin regli eskisi gibi mi?
Anladim canim bende bu ay tarcin yapayim diyorum daha o tarz hic birsey yapmadim birde hayit falan birsey diyorlardi. Bende kist falan yoktu en son. Birde bu ay ozeldeki doktoruma gideyim diyorum devlettekine gitmistim en son. O ne diyecek merak ediyorum. Birde doktorlar hep sey diyor ya 1 yildan once arastirmiyoruz diye.esimde diyorku ocakta dogumdan sonra hep denedik ocakta bir yil doldu dersin kim nerden bilecek kac aydir korunmadigini diyor. Bu arada benim gittigim d9ktorda rahmin cok buyuk birsey atlatti ona zaman ver toparladiginda olacak diyor ama dedigin gibi dayanmak surekli umit etmek cok zor.Bana bir de dedi ki; rahim bazen hemen toparlayamayabilir sen acele etme dedi pco var gibi dedi hormonlar normal olduğu için pcos değilmiş ama küçük kistler varmış, önemsemediği için pek engel değil demekki dedim bir de adetim çok düzenli yani 27-28 en geç, bal tarçın yapınca öne gelmişti sadece. Bu ay da yaptım bakalım pazar Pazartesi gelecek gibi
Bal tarçın çörek otu yumurtayı güzel büyütüyormuş ama hayıt sanırım hormonları dengeliyor önce baktırırsın ben iki yerde baktırdım normalmiş, eşinin dediği doğru ocak şubat gibi gidersin hemen başlamıştk dersin, nasipleri varsa gelecekler ama biz de elimizden geleni yapalım bakalımAnladim canim bende bu ay tarcin yapayim diyorum daha o tarz hic birsey yapmadim birde hayit falan birsey diyorlardi. Bende kist falan yoktu en son. Birde bu ay ozeldeki doktoruma gideyim diyorum devlettekine gitmistim en son. O ne diyecek merak ediyorum. Birde doktorlar hep sey diyor ya 1 yildan once arastirmiyoruz diye.esimde diyorku ocakta dogumdan sonra hep denedik ocakta bir yil doldu dersin kim nerden bilecek kac aydir korunmadigini diyor. Bu arada benim gittigim d9ktorda rahmin cok buyuk birsey atlatti ona zaman ver toparladiginda olacak diyor ama dedigin gibi dayanmak surekli umit etmek cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?