Canım ne yaptın, test yapmadan durabildin miValla canim benimde ilk carsamba migren vurdu ama ben onu lodosa yordum. Ya varsa diye ilacta almadim surundum resmen istifra ede ede bir hal oldum agridan. Valla bu ay farkli birsey var hissesiyorum ama korkuyorum bir yandanda yanliyorsam diye hakkimda hayirlisi artik. Ama icimi biliyorsun. Haziranda esim denemeyelim Kasimda yapalim Yengec olsun falan diye tutturmustu biliyorsun baya gerilmistik. Ben korunmaya baslamistim. Kasim geldi Allahim biliyor yuzumuzu guldurur insallah.
Yok yapmadim hatta almadim bile duruyorum henuzCanım ne yaptın, test yapmadan durabildin mi
Benim geçen gebeliğimde öyle akıntı oluyordu aynı ben de oldum sanıp gidiyordum onu hatırlıyorum ama bel ağrısını hatırlamıyorum çok artıyor bazen ya, ateş var mı sen de?Yok yapmadim hatta almadim bile duruyorum henuzfelaket akinti basladi hatta regl oldum falan sanip wc gidiyorum korkuyorum sinra ohh diyorum
Yok bazen usume geliyor bazen ates basiyor ama vajinamda bir yanma var ne alakaysa. Boyle sistit yanmasi gibi degil bildigin kendisi yaniyorBenim geçen gebeliğimde öyle akıntı oluyordu aynı ben de oldum sanıp gidiyordum onu hatırlıyorum ama bel ağrısını hatırlamıyorum çok artıyor bazen ya, ateş var mı sen de?
Bilmiyorum ki canım benim yazın oldu bi ara ama idrar sırasında oluyordu enfeksiyon sandım değilmiş sonra kendisi geçti, benim vajina ağrılarım geçti iki aydır çok ağır olmuyor ama bel ağrısından bıktım usandım. Üşüme bende de var şimdi bir ateş bastı mesela ama genelde yok ateşimYok bazen usume geliyor bazen ates basiyor ama vajinamda bir yanma var ne alakaysa. Boyle sistit yanmasi gibi degil bildigin kendisi yaniyor
Valla kuzum nasil deyip akinti basladi yazdim ya hala boyle bir anda yogun birsey hissediyorum daha regl var ama acabani deyip gidiyorum wc ama nedense bugun aksam ustu gogus hassaiyeti gitti gibi geldi bana hala biraz sis ama acimiyor bu bendeki umidi goturdu sanirimYeşim sabırsızlıkla bekliyorum. Bi test yapsan, belki güzel haber görücek bu gözler :)))
Bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı kuzum ya inşallah hamilesindir İnşallahh. O zaman günün geçene kadar bekle. Ben günümü 2 gün geçe yapmıştım. Çok net çıktı. İnşallah sende de öyle olur.Valla kuzum nasil deyip akinti basladi yazdim ya hala boyle bir anda yogun birsey hissediyorum daha regl var ama acabani deyip gidiyorum wc ama nedense bugun aksam ustu gogus hassaiyeti gitti gibi geldi bana hala biraz sis ama acimiyor bu bendeki umidi goturdu sanirimtestim yok zaten kuzum almak istemiyorum
Ben 30 yaşında 10 ay denedim. Anca geldi canım. Sen de çok ara vermişsin. Bence olur. Denemeye devm etMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum 35 yaşındayım bir kızım var 12 yaşında ikinci çocuk için bende 4 aydır deniyorum ama malesef nasip olmadı bu ayda adet olursam rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum malum yasim geçiyor rabbim herkese bekleyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin herşey Allah'tan kafayı takmayinca düşünmeyinve hamile kalmak daha kolay oluyormuş ama takmamak elde değil benim bat 4 Aralık benide eklermisiniz tskr
Amin canim bakalim kirmizilar once gelmezse yaparim canim. Bu arda bende sivilce cikmaz diyordum ya hem burnumun icinde cikti hemde aksam ustu fotodaki yanagimda portledi. Ama bir umuttu o kuzum ya bilemiyorum gogus diger aylardan farkliydi o pek bir heyecanlandirmisti beni ama nasipBende hiç göğüs hassasiyeti olmadı kuzum ya inşallah hamilesindir İnşallahh. O zaman günün geçene kadar bekle. Ben günümü 2 gün geçe yapmıştım. Çok net çıktı. İnşallah sende de öyle olur.
Ah ilkler hemen olunca ikinciler de öyle olur sanıyoruz hepimiz yanılıyoruz malesef, benimki 6 yaşında ama hamile kalıp doğurana kadar 8 olacak gibi çok moralim bozuluyor düşündükçe niye hemen yapmadım diyorum arkadaşlarının hep kardeşi var söylemekten bıktı çocukEvet canım aynen geç kaldık ama şartlar bunu gerektirdi ne yazikkidenemeye devam ediyoruz şu an aklımda rahim filmi var onu yaptırmak istiyorum diğer hormon testlerin güzel çıktı rabbim nasip etsin inşallah tüm isteyen herkese ilk hamileliğimde ilk denemede hamile kalmıştım tabi gençtim şimdi nerdeeee☺☺
Belli olmaz canım göğüs hassasiyeti hemen olmayabiliyor ama benim bel ağrısı da benim moralimi bozuyor kesin gözüyle bakıyorum artık adet olacağıma, bari erken gelsin de sonraki aya yoğunlaşayım bu ay pek çalışma olamamıştı zatenAmin canim bakalim kirmizilar once gelmezse yaparim canim. Bu arda bende sivilce cikmaz diyordum ya hem burnumun icinde cikti hemde aksam ustu fotodaki yanagimda portledi. Ama bir umuttu o kuzum ya bilemiyorum gogus diger aylardan farkliydi o pek bir heyecanlandirmisti beni ama nasip
Büşra benim bu ay 5. Aydı bugün bir ümitsizlik çöktü sanki zaman geçmiyecek, hiç olmayacak gibi geliyor içim kararıyor yaaBen 30 yaşında 10 ay denedim. Anca geldi canım. Sen de çok ara vermişsin. Bence olur. Denemeye devm et
Kiz biz bu sabirsizlikla 5 ayda umutlari kestik diyoruz cok kiziyorum bazen kendime birde gebe kalinca 9 ay nasil bekleyecezBüşra benim bu ay 5. Aydı bugün bir ümitsizlik çöktü sanki zaman geçmiyecek, hiç olmayacak gibi geliyor içim kararıyor yaa
Aman bir kalsak 9 ay yavaş geçse daha iyi olur tadını çıkara çıkaraKiz biz bu sabirsizlikla 5 ayda umutlari kestik diyoruz cok kiziyorum bazen kendime birde gebe kalinca 9 ay nasil bekleyecez
Bir hamile gorunce yada bebek icim yaniyo icimden icimden belli etmeden dua ediyorum.elbet birgun nasip olacak kuzum. Ben ocak ayinda ikizinde hamile olacagini dusunuyorum ocak bizim icin buruk ama bir yandanda bebegimiz icin sukur ederek gecicek. 17 bat tarihim ve 17 Ocak kaybettigim tarih tam 10 ay dolacak ve ben test yapacagim nasip be kuzum duadan baska ne varkiAman bir kalsak 9 ay yavaş geçse daha iyi olur tadını çıkara çıkaraBen bir iki ay önce böyle değildim de zaman geçtikçe sıkıntı geliyor geçen yıl bu zamanlar hamileydik ya düşününce üzülüyorum , psikolojim iyi değil hele ocak ayı nasıl geçecek bilmiyorum
Öyle canım ben de aynıyım içim buruluyor akrabalardan hamile haberi alıyorum sürekli, herkes bu yılı beklemiş gibiBir hamile gorunce yada bebek icim yaniyo icimden icimden belli etmeden dua ediyorum.elbet birgun nasip olacak kuzum. Ben ocak ayinda ikizinde hamile olacagini dusunuyorum ocak bizim icin buruk ama bir yandanda bebegimiz icin sukur ederek gecicek. 17 bat tarihim ve 17 Ocak kaybettigim tarih tam 10 ay dolacak ve ben test yapacagim nasip be kuzum duadan baska ne varki
Seni çok iyi anlıyorum Sibelcim çünkü aynı umutsuzluğu yaşadım. Nasıl olduysa arabayı aldıktan sonra hamile kaldım. Bilemiyorum aklımı kurcalıyor diye mi. Eşim de çok şaşırdı. Eğer aklını kurcalayan bir durum varsa onu çözmeni tavsiye ederim. Kafam rahat ve mutlu olmalısın ki bebiş gelsin. Aksi takdirde hamile kalmayı kendi bedenimiz engelliyor. Ben bunu çok iyi anladım. Sizinle temmuzu beklemek istiyorum, inşallah nasip olur....Büşra benim bu ay 5. Aydı bugün bir ümitsizlik çöktü sanki zaman geçmiyecek, hiç olmayacak gibi geliyor içim kararıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?