Dur bakalım daha olumsuz bir şey görmedik. Olacak inşallah, elbette bir gün olacak amabu ay olsa ne güzel olur :))Amin canim bakalim kirmizilar once gelmezse yaparim canim. Bu arda bende sivilce cikmaz diyordum ya hem burnumun icinde cikti hemde aksam ustu fotodaki yanagimda portledi. Ama bir umuttu o kuzum ya bilemiyorum gogus diger aylardan farkliydi o pek bir heyecanlandirmisti beni ama nasip
Valla ne guzel olur varyaDur bakalım daha olumsuz bir şey görmedik. Olacak inşallah, elbette bir gün olacak amabu ay olsa ne güzel olur :))
Bilmem aklımı kurcalayan birşey yok, ev alacağız ama çok takılmıyorum onun zamanı önemli değil, ben kendimi rahat ve mutlu görüyorum ama bazen eski sorunlar patlak veriyor tabiki.. stresin engel olduğunu biliyorum düşünmemeye çalışıyorum güya ama regl öncesi ağrılardan mümkün değil düşünmemek, ben temmuzu bekleyemem artık en erken ağustosSeni çok iyi anlıyorum Sibelcim çünkü aynı umutsuzluğu yaşadım. Nasıl olduysa arabayı aldıktan sonra hamile kaldım. Bilemiyorum aklımı kurcalıyor diye mi. Eşim de çok şaşırdı. Eğer aklını kurcalayan bir durum varsa onu çözmeni tavsiye ederim. Kafam rahat ve mutlu olmalısın ki bebiş gelsin. Aksi takdirde hamile kalmayı kendi bedenimiz engelliyor. Ben bunu çok iyi anladım. Sizinle temmuzu beklemek istiyorum, inşallah nasip olur....
Evet bende ikinci hemen oluvercek sanmıştım yanildigimi ne yazikki her ay adet olduğum da anladımAh ilkler hemen olunca ikinciler de öyle olur sanıyoruz hepimiz yanılıyoruz malesef, benimki 6 yaşında ama hamile kalıp doğurana kadar 8 olacak gibi çok moralim bozuluyor düşündükçe niye hemen yapmadım diyorum arkadaşlarının hep kardeşi var söylemekten bıktı çocuk
İkiniz hamile kalmadan rahat olamıcam. Dört gözle bekliyorum ikinizin de pozitif testlerini.Valla ne guzel olur varyakiz sende mutlu mesut bebisinle ilgili hayal kuracagina gelmis burda bizi eyliyon hakkini et kiz valla. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.41 kere masallah size. Biz ikimiz burda bir umut bir umutsuzluk devam ederiz sen soyle bakimm bulanti falan filan basladimi keseyi gordunmu anlat buraz mutlu olalim
Olumlu dusun hersey olumlu olsun kuzum insllahİkiniz hamile kalmadan rahat olamıcam. Dört gözle bekliyorum ikinizin de pozitif testlerini.
Ben cuma günü doktora gidicem kese görmeye. Daha kimseye söylemedik, aksi durum olur diye. Bi bakalım kalbini falan duyalım da. Şuanda hiç hamile de hissetmiyorum. Arada ağrım oluyor sadece..
Sibel ağustos da olsa bekliyorum güzel haberini. Sabır etmek çok zor ama çare yok işte. Elinizden geleni yapın kızlar, gerisi Rabbime kalmış :)))
Senin kediler 4 tane miydi kız :))))Olumlu dusun hersey olumlu olsun kuzum insllahAman aman birak rahat bir gebelik gecir insallah sizde birde cocuk var onada yetmeniz lazim Sibelle ikinizin bende iste biliyorsun 4 cocuk simdi onlarla bol bol kosuyorum saklanbac oynuyorum gebe kalirsam kosamam diye valla deniyoruz kuzum gerisi Allahtan
Evet kuzum 4 canavarSenin kediler 4 tane miydi kız :))))
Tamam canım önümüzdeki ay daha umutlu olurum inş güzel sonuç alırım, elimizden geleni yapalım sen de bize dua etmeye devam etİkiniz hamile kalmadan rahat olamıcam. Dört gözle bekliyorum ikinizin de pozitif testlerini.
Ben cuma günü doktora gidicem kese görmeye. Daha kimseye söylemedik, aksi durum olur diye. Bi bakalım kalbini falan duyalım da. Şuanda hiç hamile de hissetmiyorum. Arada ağrım oluyor sadece..
Sibel ağustos da olsa bekliyorum güzel haberini. Sabır etmek çok zor ama çare yok işte. Elinizden geleni yapın kızlar, gerisi Rabbime kalmış :)))
İnşallah canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...Tamam canım önümüzdeki ay daha umutlu olurum inş güzel sonuç alırım, elimizden geleni yapalım sen de bize dua etmeye devam etHayırlısıyla keseyi de gör kalp atışını da duy inşallah güzel telaşlar bunlar, kendine dikkat et dinlen önemli aylar bu aylar
Bugün mü yapacaksın canımKizlar esime dedim eve gelirken 2 tane test al diye. Ben artik evin ordakilerden almaya utaniyorum her ay her ayAllah sonumuzu hayir etsin
Kanima girmeBugün mü yapacaksın canım ☺
Sen varya senTakipteyiiim
Ben de bu aksam yapican sandimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?