Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dur bakalım daha olumsuz bir şey görmedik. Olacak inşallah, elbette bir gün olacak amabu ay olsa ne güzel olur :))

Reactions: BYV
Dur bakalım daha olumsuz bir şey görmedik. Olacak inşallah, elbette bir gün olacak amabu ay olsa ne güzel olur :))
Valla ne guzel olur varya kiz sende mutlu mesut bebisinle ilgili hayal kuracagina gelmis burda bizi eyliyon hakkini et kiz valla. Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.41 kere masallah size. Biz ikimiz burda bir umut bir umutsuzluk devam ederiz sen soyle bakimm bulanti falan filan basladimi keseyi gordunmu anlat buraz mutlu olalim

Bilmem aklımı kurcalayan birşey yok, ev alacağız ama çok takılmıyorum onun zamanı önemli değil, ben kendimi rahat ve mutlu görüyorum ama bazen eski sorunlar patlak veriyor tabiki.. stresin engel olduğunu biliyorum düşünmemeye çalışıyorum güya ama regl öncesi ağrılardan mümkün değil düşünmemek, ben temmuzu bekleyemem artık en erken ağustos

Evet bende ikinci hemen oluvercek sanmıştım yanildigimi ne yazikki her ay adet olduğum da anladım

İkiniz hamile kalmadan rahat olamıcam. Dört gözle bekliyorum ikinizin de pozitif testlerini.
Ben cuma günü doktora gidicem kese görmeye. Daha kimseye söylemedik, aksi durum olur diye. Bi bakalım kalbini falan duyalım da. Şuanda hiç hamile de hissetmiyorum. Arada ağrım oluyor sadece..
Sibel ağustos da olsa bekliyorum güzel haberini. Sabır etmek çok zor ama çare yok işte. Elinizden geleni yapın kızlar, gerisi Rabbime kalmış :)))

Olumlu dusun hersey olumlu olsun kuzum insllah Aman aman birak rahat bir gebelik gecir insallah sizde birde cocuk var onada yetmeniz lazim Sibelle ikinizin bende iste biliyorsun 4 cocuk simdi onlarla bol bol kosuyorum saklanbac oynuyorum gebe kalirsam kosamam diye valla deniyoruz kuzum gerisi Allahtan

Senin kediler 4 tane miydi kız :))))

Tamam canım önümüzdeki ay daha umutlu olurum inş güzel sonuç alırım, elimizden geleni yapalım sen de bize dua etmeye devam et Hayırlısıyla keseyi de gör kalp atışını da duy inşallah güzel telaşlar bunlar, kendine dikkat et dinlen önemli aylar bu aylar

İnşallah canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…