- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
sen bu ayki bat ini 36-37 sayabilirsin bencecanım bnm 21 22 pik di 23 de sılınmeye basladı bnm nezman olur 14. gün 23 den sonramı saymaya başlasam ki
Evet canım 2 kese var bizde :) ikiz inşallaahneden bebisler yazdin ikiz miymis noluyo ? ay 100 sayfayi okuyamadim kusura bakmayin benden böyle sorular bolca gelecek:)
Rabbim kimsenin mutluluğuna gölge düşürmesinBiz şer gördüğümüz işte hayır vardır. Zaten eşinin seni ne kadar mutlu etmeye uğraştığı gönderdiği test kargosundan bile belli oluyor. Maşallah size :)))
ay coook cilgin :) hayirlisi olsun. Ama gebelik boyunca hep arada kasilmalar sancilar oluyor . eski gebeligimden hatirladigim ince detaylari yazayim sana, belki yardimci olur.Evet canım 2 kese var bizde :) ikiz inşallaah
Ne hoş yazmışsınız :))ay coook cilgin :) hayirlisi olsun. Ama gebelik boyunca hep arada kasilmalar sancilar oluyor . eski gebeligimden hatirladigim ince detaylari yazayim sana, belki yardimci olur.
Ben dikkat etmistim ,
1) Topuklu ayakkabi giymek aninda karin kasik bel kramp ve agrisi yapiyordu, ben doguma kadar hep spor ayakkabi giydim.
2) az su tüketimi aninda yapar
3) tüm gün biyerde oturmak yapar., ben direk ofise pilates topumu getirip uzerinde oturmaya baslamistim.
bir de cok ayakta kalmak veya cok hizli yürümek ani kalkislar hareketlker falan yapiyor. ya bi de ilk 3 ay gercekten sonraya göre biraz daha hassas oluyor vucut sanirim , metroda ayakta kalsam bayilacak gibi oluyordum ben 10-14 hafta arasi ayaklarim cekiliyordu mesela.
bunlara bi dikkat et istersen, ben yedigime ictigima giydigime oturduguma dikkat ettim cok rahat bi gebelik gecirmistim. Ikiz olunca sana iki kat hormon demek bi de, ay bi de ikisi de kizsa gebeligi düsünemiyorum :) insallah kiizlardir ama. Kiz cocuk erkekten gercekten daha kolay, benim bi oglum var, 4 kiz dogursam anca 1 oglana bedeldi, ota boka durmaksizin aglardi. 10 ay ac susuz yasadim sayesinde. 2 oglun olacagina iki kizin olsun :) amaaaan hepsi saglikli olsun gerisi yalan bos beles konusuyorum bosver beni :)
Ben kizim olsun cok ama cok istiyorum yaa kiz candir canandir annenin bitanesidir insallah bigun kizim olur.Ne hoş yazmışsınız :))
teşekkür ederim.. dikkat edeceğim.. bende masa başı calısıyorum her 40-45 dk da bir bi yürüyüş yapıyorum :)
babet giyiniyorum topukluyu bıraktım.. su içmeye dikkat ediyorum günde 2 lt den az içmem zaten ..
cinsiyet konusunda ise evlenmeden önce erkekci idim :) oglum olsun isterdim.. smdi nedense kızım olsun cu oldum :) ama tabi ki eli ayağı düzgün olsun, hayırlı evlatlar olsunlar cinsiyet onemli değil..
Rabbim ne verirse kabulümüz tabi kii:) yeter ki sağlıklı olsun
4+2 de kese görünmez ki be bacim yaa. ben 4+3 de gebeligimi ögrenmistim, doktor 3 gun sonra gel dedi. o zaman hicbisi görmedik , dedi ki 5+2 de gel yolk kesesini görcez,6+2 de bebegi . yani aslen 4+2 de ögrendim dedigim de benim icin sat dan sonra 42. gundu gec döllenme olmus da bebege göre 4+2 idi yani.kizlar bugun kontrole gittik vajinal ultrasonla keseyi gordu doktorum. ben 5+2 biliyodum 4+2 mişiz meğerse. muhtemelen geç dollenme. ama dış gebelik falan soz konusu degil dedi cok şükür..
yolk kesesidir muhtemelen aynen canim. bak bebegin burda dedi hatta :)4+2 de kese görünmez ki be bacim yaa. ben 4+3 de gebeligimi ögrenmistim, doktor 3 gun sonra gel dedi. o zaman hicbisi görmedik , dedi ki 5+2 de gel yolk kesesini görcez,6+2 de bebegi . yani aslen 4+2 de ögrendim dedigim de benim icin sat dan sonra 42. gundu gec döllenme olmus da bebege göre 4+2 idi yani.
Ben bunlardan başka yapmam herhalde :)Ben kizim olsun cok ama cok istiyorum yaa kiz candir canandir annenin bitanesidir insallah bigun kizim olur.
Ben arada bir fal baktiririm , kadini 20 senedir taniyorum nerdeyse herseyimi bildi nasil oluyor inanamiyorum ama gecen ekimde istanbuldayken bana dedi ki ikinci de oglan olacak, 3, cuyu yaparsan kiz olacak dedi. gözlerimden yaslar indi. 10 oglun olacak 11. ci kiz olacak dese 10 oglani da dogururdum gerci o ayri :) tabii gebe kalbilirsem o da var ahahah:) bende 4 erkek cocuk ismi hazir, birini koyduk kaldi 3 isim. 4 erkege kadar yolum var . sanirim menapoza kadar korunmayacagim ben ya. 1 sene sürüyosa her gebe kalisim, e 1 sene gebelik, ee ardindan nerdeyse 2 sene emzirme. bu hesaplara göre 4 cocugu zor tamamlarim :) Tek cocugu olana bunlari yazmak kolay tabii di mi:)
bir de vajinadan bakti canim bana uktrasonla zatem goremem dedi4+2 de kese görünmez ki be bacim yaa. ben 4+3 de gebeligimi ögrenmistim, doktor 3 gun sonra gel dedi. o zaman hicbisi görmedik , dedi ki 5+2 de gel yolk kesesini görcez,6+2 de bebegi . yani aslen 4+2 de ögrendim dedigim de benim icin sat dan sonra 42. gundu gec döllenme olmus da bebege göre 4+2 idi yani.
bana da vajinal ultrason ile baktı iğrenç bişeyy öğğğğbir de vajinadan bakti canim bana uktrasonla zatem goremem dedi
ay evet ben de vajinadan bak gerilmem diye israr etmistim doktorum Kagan Kocatepe indi , dedi ne gerek var yaa gir haftaya gel bi rahat ol ben biliyorum görecegiz bebegi haftaya demisti .bir de vajinadan bakti canim bana uktrasonla zatem goremem dedi
hayır :)Kızlar sat 18 nisan. 20 si gibi olmam gerekiyordu 9 gün geçti dün kan verdim 802.03 çıkmış sizce de düşük değilmi ?
evef assiri kastim kendimi ya elini tuttum anca oyle gerçekten igrenc biseybana da vajinal ultrason ile baktı iğrenç bişeyy öğğğğ
ben 35 inde kan vermistim 5 cikmisti. 42 de 180.. hersey saglikli ilerledi gec döllenme olmus,illa kimyasal olacak diye bisi yok stres yapma be canim ama artik doktora gidebilirsin bu degerl, sen gidene kadar 100 i gecer zaten keseyi göreürsünKızlar sat 18 nisan. 20 si gibi olmam gerekiyordu 9 gün geçti dün kan verdim 802.03 çıkmış sizce de düşük değilmi ?
kalp atışı da artik bayramdan 2 hafta sonra duyulur mu sizceay evet ben de vajinadan bak gerilmem diye israr etmistim doktorum Kagan Kocatepe indi , dedi ne gerek var yaa gir haftaya gel bi rahat ol ben biliyorum görecegiz bebegi haftaya demisti .
Ya kime sorsam düşük dedi iki gün sonra tekrardan kan vericem inşallah yükselir ilk oglumda 1 gün geçmesine ragmen 500 kusur cıkmıştıhayır :)
hayırlı olsun :)
Ay ben o kadar cok baktirdim ki alttan , 19 umda evlenip adet agrisi dertleri yasadigimdan hep bol bol doktordaydim. Hic gerilmiyorum inanin o alet germiyor beni :)evef assiri kastim kendimi ya elini tuttum anca oyle gerçekten igrenc bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?