- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Ayy babanın elleri dert görmesinEvet şimdi olan eşimden Allah razı olsun, hastalıkta sağlıkta deniyor ya gerçekten öyle.. hastalanırım sıcak su torbaları elinde gezerHiçbir zaman bana evlenip ayrılmış, kendinin ilk evliliği muamelesi yapmadı gerçekten keza kayınvalidemler de öyle.. çok severler, bende öyle. Çok kuşkularım vardı 2. evliliği yaparken söz aşamasına gelmeden, nasıl olur bekar adam almama insanlar ne der vs diye.. ama hiç sorun olmadı :) ilk evliliğimde ne yaptıysam kayınvalidem hepsini tek tek yaptı he belki bnm için değil oglu için ama 1 kere 2.evliliğin diye yuzume vurmadı:) söz kına düğün.. hatta gelinlik giymek istemedim daha düz balık bir elbise istedim izin vermediler bize göre snn ilk evliliğin dediler, davullu zurnalı düğün yaptılar
ilk eşim olacak arkadaş iseben hiç anlamamıştım.. o kadar iyi davranıyordu ki hiçbir sorun yoktu aramızda.. meğersem metresi varmış 3-4 ay konuştuktan sonra kızcağız bunun evli olduğunu anlamış , araştırıyor ediyor beni buluyor. benimle görüşmek istediğini konunun Emre ile ( eski eşim) ilgili olduğunu söyledi anladım zaten birşey oldğunu :) hemen gittim.. kız anlattı.. resimleri konusmaları herşeyi gösterdi.. hepsinin kopyasını alıp eve dönmüştüm:) 1 dakika bile durmadım hemen avukatı aradım elimdeki tüm belgeleri eve bırakıp çıktım.. avukat ile o gün anında protokol hazırladık.
avukat bunu aradıktan sonra yalvar yakr af dilemeler pişmanlıklar vurdum tekmeyi :) protokolü imzalamak zorunda kaldı babamda temiz bir dayak atmıştı benim 2 gözüm var ( biri ablam biri ben) ben sna evlenirken söylemiştim, sana gözümün 1ini veriyorum; eğer onu üzersen seni pişman ederim demiştim diye diye temiz bir dayak attı
sonrası malum... 2 kez mahkemeye cıktık, donuna kadar aldım :) ve bittiii
canım ilk sayfada bat tarihini görmedim ama gebelikte artıyordu sanırım ateş eger yakınsa test yapsanaKızlar ateşi mi ölçtüm ilk defa bu kadar yükseldi 36.8 olmuş bu iyiye işaret mi
Çok zor oldu..Ohhh çok iyi yapmışsın. Şimdiki kayınvaliden de belli ki anlayışlı iyi bir kadın. Doğru insanı bulmak çok önemli.. Boşandıktan kaç yıl sonra tekrar evlendin. Zor güvendin mi..
Kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum :)
herşeyi konuşuyoruz.. bende size anlatayım :)
benim 2. evliliğim 29 yaşındayım işte 15 gün sonra 30 :) 2 yıldır bu eşim ile evliyim.. yani 3 ay sonra 2 yıl olacak inşallah.. ilk evliliğimi 24 yasında yapmıştım :) 1 sene falan hemen hemen evli kaldım boşandım, benim 2, eşimin ilk evliliği bekar koca aldım yani
aldatılmıştım ..
Sayfaya ekleme yapılmadı galiba canımcanım ilk sayfada bat tarihini görmedim ama gebelikte artıyordu sanırım ateş eger yakınsa test yapsana
kesinlikle, aldatmak çok farklı birşey.. ben evlenirken söylemiştim.İyiki ilkinden çocuk olmamış süreç daha zor olurdu... Geçmiş gitmiş sen şimdi mutlusun ve bebeğini bekliyorsun ne mutlu sana
Evliliklerde bazı sorunlar olabilir herkes pembe panjurlu hayaller her şey harika sanmasın ama aldatma olursa iş biter öocuk dahi olsa affetmek olmaz bence
Ay ne güzel eşin gerçekten de unutturmuş sana eski,kötü günleri bir ömür böyle sürsünÇok zor oldu..
hemen hemen 2,5 sene sonra evlendim.. 6 ay içinde oldu zaten . isteme oldu söz takıldı düğün yapıldı.
birdaha evlilik gibi bir düşüncem yoktu öyle ki nefret etmeme rağmen cok zor şeyler yaşamıştım yaklaşık 4-5 ay psikolojik tedavi gördüm.. arkadaşlarım akrabalarım herkes ile görüşmeyi bitirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. telefon kullanmadım. kendim dahil herkesten nefret ediyordum. Babamdan dahi ( sırf erkek olduğu için ) :)
daha sonra bu işime başladım suan calıştığım kimseyle konuşmuyordum kendi halimde gidip geliyordum, aradan 3-4 ay geçti şimdi ki eşim ile tanıştım.. satın alma da olduğum için sürekli bize teklif veriyordu ürünler malzemeler için. iş harici hiç muhattap olmuyordum. nerede oturuyorsunuz diyordu adam, sanane sana hesap mı vermem gerekiyor diye cevap veriyordumöyle öyle.. önce arkadaş olarak başladı sonra evliliğe kadar gitti.. kendisine defalarca kendi gibi biri ile evlenmesi gerektiğini ilk evliliği olacağı için karşısındakinin de öyle olması gerektiğini çok söyledim.. ama ikna olmadı :) sana herşeyi unutturacağım , bana yeter ki şans ver dedi. verdim; unutturdu :)
bazen iyi ki aldatılmışım diyorum
kesinlikle, aldatmak çok farklı birşey.. ben evlenirken söylemiştim.
herşey affedilir ama aldatılırsam affetmem demiştim ; affetmedim de :)
çocuk zor du ya .. çünkü yaşım 24 o zamanlar zaten evlendim 11 ay sürdü boşandım :) zaman yoktu çocuğa
Evet .. eşim, kayınvalidem, kayınpederim gerçekten benim 2. hayatımda iyi ki dediğim insanlarAyy babanın elleri dert görmesinne pislikler ya adam akıllı yuvanı kurmuşsun seni seven bir insan var rahat dur ama dimi bir zahmet. Yok anacım durmuyorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi. Eşin ve ailesi konusunda da çok şanslıymışsın bu arada
Hepimizin inşallah canımmAy ne güzel eşin gerçekten de unutturmuş sana eski,kötü günleri bir ömür böyle sürsün
Öyle tabi Allah korusun çok üzücü bir durum,kimse yaşamasınHepimizin inşallah canımm
ama ne olursa olsun , aldatılmak evlerden ırak olsun aman aman :)
maşallah böyle kararlı olmak lazım asla degişmezdi o adam affetsen daha fazlasını yapardı orıuc olmasa 2 eline 2 kahve :)kesinlikle, aldatmak çok farklı birşey.. ben evlenirken söylemiştim.
herşey affedilir ama aldatılırsam affetmem demiştim ; affetmedim de :)
çocuk zor du ya .. çünkü yaşım 24 o zamanlar zaten evlendim 11 ay sürdü boşandım :) zaman yoktu çocuğa
Çok zor oldu..
hemen hemen 2,5 sene sonra evlendim.. 6 ay içinde oldu zaten . isteme oldu söz takıldı düğün yapıldı.
birdaha evlilik gibi bir düşüncem yoktu öyle ki nefret etmeme rağmen cok zor şeyler yaşamıştım yaklaşık 4-5 ay psikolojik tedavi gördüm.. arkadaşlarım akrabalarım herkes ile görüşmeyi bitirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. telefon kullanmadım. kendim dahil herkesten nefret ediyordum. Babamdan dahi ( sırf erkek olduğu için ) :)
daha sonra bu işime başladım suan calıştığım kimseyle konuşmuyordum kendi halimde gidip geliyordum, aradan 3-4 ay geçti şimdi ki eşim ile tanıştım.. satın alma da olduğum için sürekli bize teklif veriyordu ürünler malzemeler için. iş harici hiç muhattap olmuyordum. nerede oturuyorsunuz diyordu adam, sanane sana hesap mı vermem gerekiyor diye cevap veriyordumöyle öyle.. önce arkadaş olarak başladı sonra evliliğe kadar gitti.. kendisine defalarca kendi gibi biri ile evlenmesi gerektiğini ilk evliliği olacağı için karşısındakinin de öyle olması gerektiğini çok söyledim.. ama ikna olmadı :) sana herşeyi unutturacağım , bana yeter ki şans ver dedi. verdim; unutturdu :)
Bazen doğruya ulaşmak için yanlıştan geçmemiz gerekir... Ya aslında ortada çocuk yoksa evlenip boşanmak çok da bağlayıcı değil bana göre.. Biz de eşlerimizden önce başka insanlarla görüşmedik mi, konuşmadık mı.. Çok da farkı yok :))Çok zor oldu..
Değişik, ama aslında biraz da mantıklı bir bakış açısı.. sevdimBazen doğruya ulaşmak için yanlıştan geçmemiz gerekir... Ya aslında ortada çocuk yoksa evlenip boşanmak çok da bağlayıcı değil bana göre.. Biz de eşlerimizden önce başka insanlarla görüşmedik mi, konuşmadık mı.. Çok da farkı yok :))
ne güzel bir hikayen var masallah kiz dilini isir götünü cimdir:)Çok zor oldu..
Biz şer gördüğümüz işte hayır vardır. Zaten eşinin seni ne kadar mutlu etmeye uğraştığı gönderdiği test kargosundan bile belli oluyor. Maşallah size :)))Değişik, ama aslında biraz da mantıklı bir bakış açısı.. sevdim
neden bebisler yazdin ikiz miymis noluyo ? ay 100 sayfayi okuyamadim kusura bakmayin benden böyle sorular bolca gelecek:)Kızlarr benim bebişlerr hala yer bulamadılar galiba kendilerine, vallahi dünden beri ne kasık ağrım duruyor ne bel ağrılarım kasığımda resmen bıçaklar geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?