Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy babanın elleri dert görmesin ne pislikler ya adam akıllı yuvanı kurmuşsun seni seven bir insan var rahat dur ama dimi bir zahmet. Yok anacım durmuyorlar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herkesi. Eşin ve ailesi konusunda da çok şanslıymışsın bu arada

Ohhh çok iyi yapmışsın. Şimdiki kayınvaliden de belli ki anlayışlı iyi bir kadın. Doğru insanı bulmak çok önemli.. Boşandıktan kaç yıl sonra tekrar evlendin. Zor güvendin mi..
Çok zor oldu..
hemen hemen 2,5 sene sonra evlendim.. 6 ay içinde oldu zaten . isteme oldu söz takıldı düğün yapıldı.
birdaha evlilik gibi bir düşüncem yoktu öyle ki nefret etmeme rağmen cok zor şeyler yaşamıştım yaklaşık 4-5 ay psikolojik tedavi gördüm.. arkadaşlarım akrabalarım herkes ile görüşmeyi bitirdim. sosyal medya hesaplarımı kapattım. telefon kullanmadım. kendim dahil herkesten nefret ediyordum. Babamdan dahi ( sırf erkek olduğu için ) :)
daha sonra bu işime başladım suan calıştığım kimseyle konuşmuyordum kendi halimde gidip geliyordum, aradan 3-4 ay geçti şimdi ki eşim ile tanıştım.. satın alma da olduğum için sürekli bize teklif veriyordu ürünler malzemeler için. iş harici hiç muhattap olmuyordum. nerede oturuyorsunuz diyordu adam, sanane sana hesap mı vermem gerekiyor diye cevap veriyordum öyle öyle.. önce arkadaş olarak başladı sonra evliliğe kadar gitti.. kendisine defalarca kendi gibi biri ile evlenmesi gerektiğini ilk evliliği olacağı için karşısındakinin de öyle olması gerektiğini çok söyledim.. ama ikna olmadı :) sana herşeyi unutturacağım , bana yeter ki şans ver dedi. verdim; unutturdu :)
bazen iyi ki aldatılmışım diyorum

İyiki ilkinden çocuk olmamış süreç daha zor olurdu... Geçmiş gitmiş sen şimdi mutlusun ve bebeğini bekliyorsun ne mutlu sana
Evliliklerde bazı sorunlar olabilir herkes pembe panjurlu hayaller her şey harika sanmasın ama aldatma olursa iş biter öocuk dahi olsa affetmek olmaz bence

canım ilk sayfada bat tarihini görmedim ama gebelikte artıyordu sanırım ateş eger yakınsa test yapsana
Sayfaya ekleme yapılmadı galiba canım
Takvime göre 3 haziran en fazla 36.1 36.3 çıkıyordu ilk defa bugün yükselmiş testim yok elimde erkenden yapmakta istemiyorum demin wcde de çok açık pembe leke geldi peçeteye yerleşmemi bilmiyorum 2 kıızmda da yaşamadım.. Acaba bi gebelşkte yerleşme kanaması yaşayıp diğerinde yaşamayan varmı

kesinlikle, aldatmak çok farklı birşey.. ben evlenirken söylemiştim.
herşey affedilir ama aldatılırsam affetmem demiştim ; affetmedim de :)
çocuk zor du ya .. çünkü yaşım 24 o zamanlar zaten evlendim 11 ay sürdü boşandım :) zaman yoktu çocuğa

Ay ne güzel eşin gerçekten de unutturmuş sana eski,kötü günleri bir ömür böyle sürsün

Ben evlendim 3 ay sonra hamile kaldım hapı bıraktığım ay eşimle 3 sene flört oldu ama memleketlim aileler herkes tanıdık tanıyıp güveniyordum hemen olsun istedik

Günaydın hatunlar nasılsınız? :)

Bişey diyecem şimdi biz de mayıs ayında tutumazsa şubat annesi olamıcaz yani burda olmıcazmı daha ? :)

Evet .. eşim, kayınvalidem, kayınpederim gerçekten benim 2. hayatımda iyi ki dediğim insanlar

maşallah böyle kararlı olmak lazım asla degişmezdi o adam affetsen daha fazlasını yapardı orıuc olmasa 2 eline 2 kahve :)

Rabbim birdaha yaşatmasın bir ömür mutlu evliliklerimiz olsun

Bazen doğruya ulaşmak için yanlıştan geçmemiz gerekir... Ya aslında ortada çocuk yoksa evlenip boşanmak çok da bağlayıcı değil bana göre.. Biz de eşlerimizden önce başka insanlarla görüşmedik mi, konuşmadık mı.. Çok da farkı yok :))

Değişik, ama aslında biraz da mantıklı bir bakış açısı.. sevdim

ne güzel bir hikayen var masallah kiz dilini isir götünü cimdir:)
iyi ki de aldatilmissin o zaman :) Ben de eski sevgilimden her kötülügü görmustum esimle hala onunla birlikteyken tanismistik, Esim de benim sansim benim dogru kisim iyi ki tanismisiz iyi ki gencecikken evlenmisiz dünyada kimseyle böyle uyamazdik diye dusunuyorum bazen :)

Kızlarr benim bebişlerr hala yer bulamadılar galiba kendilerine, vallahi dünden beri ne kasık ağrım duruyor ne bel ağrılarım kasığımda resmen bıçaklar geziyor
neden bebisler yazdin ikiz miymis noluyo ? ay 100 sayfayi okuyamadim kusura bakmayin benden böyle sorular bolca gelecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…