- 6 Ocak 2019
- 644
- 512
- 33
- 31
benim adetten 4 gun sonra 818 cikti canim seninki de gec dollenmedir dusuk degil icini ferah tutKızlar sat 18 nisan. 20 si gibi olmam gerekiyordu 9 gün geçti dün kan verdim 802.03 çıkmış sizce de düşük değilmi ?
Gittim bu sabah bakamam daha düşük bayramdan sonra gel dedi keseyi görmek içinben 35 inde kan vermistim 5 cikmisti. 42 de 180.. hersey saglikli ilerledi gec döllenme olmus,illa kimyasal olacak diye bisi yok stres yapma be canim ama artik doktora gidebilirsin bu degerl, sen gidene kadar 100 i gecer zaten keseyi göreürsün
büyük ihtimal gec döllenmedir bu seferkiiiiii, ayrica kimyasal olsa bak 10 gun olmus simdieye düserdi, dis gebelik zart zurt olsa sana sikintisi olurdu illa hissederdin . pozitif ol plissYa kime sorsam düşük dedi iki gün sonra tekrardan kan vericem inşallah yükselir ilk oglumda 1 gün geçmesine ragmen 500 kusur cıkmıştı
İnşallah yaa. Biraz korktum açıkcasıbenim adetten 4 gun sonra 818 cikti canim seninki de gec dollenmedir dusuk degil icini ferah tut
he Türkiyede ha deyince dokto bulunuyodu di mi unutmusum :) ben burda torpille yalvar yakar 4 hafta sonraya randevu alabildim de. gebe olsam anca 1 hafta soraya veirirler biliorumGittim bu sabah bakamam daha düşük bayramdan sonra gel dedi keseyi görmek için
yaa o zaman cok soğukkanlısın canim ne güzel. ben ter döktüm resmen. zaten iliski yasarken de cok zorlandigim icin muhtemelen etkisi olduAy ben o kadar cok baktirdim ki alttan , 19 umda evlenip adet agrisi dertleri yasadigimdan hep bol bol doktordaydim. Hic gerilmiyorum inanin o alet germiyor beni :)
iyi dusunelim iyi olsun canim dua et bol bolİnşallah yaa. Biraz korktum açıkcası
Ayy içime su serptiniz sabah hastaneden geldigimden beri bakıyorum internete eşim ben çok gergindik.. biraz rahatladımbüyük ihtimal gec döllenmedir bu seferkiiiiii, ayrica kimyasal olsa bak 10 gun olmus simdieye düserdi, dis gebelik zart zurt olsa sana sikintisi olurdu illa hissederdin . pozitif ol pliss
Her gebelik aynı değil ki..Ya kime sorsam düşük dedi iki gün sonra tekrardan kan vericem inşallah yükselir ilk oglumda 1 gün geçmesine ragmen 500 kusur cıkmıştı
yani 5 nisan degilmisen bu ayki bat ini 36-37 sayabilirsin bence
ben gecen ay kimyasal gebelik yasadım bu ay 21 de 22 de pik gördüm 21 22 23 25 degerlendrdim 14.gün nezaman olcak kafam karıstıyani 5 nisan degilmi
nisan derken?yani 5 nisan degilmi
Canim sen 5 haziran da test yap.ben gecen ay kimyasal gebelik yasadım bu ay 21 de 22 de pik gördüm 21 22 23 25 degerlendrdim 14.gün nezaman olcak kafam karıstı
ben gecen ay kimyasal gebelik yasadım bu ay 21 de 22 de pik gördüm 21 22 23 25 degerlendrdim 14.gün nezaman olcak kafam karıstı
Senin bat 3 haziran ama yumurtlama tarihine gore 5 ya da 6 haziran gorunuyor canim.Canim sen 5 haziran da test yap.
5 ya da 6 haziran regli olursun eger hamile kalmamışsan.
Aktardan çektir mutlakaKızlarr, 01 haziran battı benim 16 mayısta yumutlama ama şimdi test yaptım negatif. Bu çörekotu bal tarçın karışımına başlamayı düşünüyorum, çörekotunu ezip koysam olur mu acaba? Bilgisi olan var mı?
Tamam canım sağolasınAktardan çektir mutlaka
Rica ederim, insallah yarar bana yaradıTamam canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?