Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim bu sabah bakamam daha düşük bayramdan sonra gel dedi keseyi görmek için

Ya kime sorsam düşük dedi iki gün sonra tekrardan kan vericem inşallah yükselir ilk oglumda 1 gün geçmesine ragmen 500 kusur cıkmıştı
büyük ihtimal gec döllenmedir bu seferkiiiiii, ayrica kimyasal olsa bak 10 gun olmus simdieye düserdi, dis gebelik zart zurt olsa sana sikintisi olurdu illa hissederdin . pozitif ol pliss

Gittim bu sabah bakamam daha düşük bayramdan sonra gel dedi keseyi görmek için
he Türkiyede ha deyince dokto bulunuyodu di mi unutmusum :) ben burda torpille yalvar yakar 4 hafta sonraya randevu alabildim de. gebe olsam anca 1 hafta soraya veirirler biliorum

Ay ben o kadar cok baktirdim ki alttan , 19 umda evlenip adet agrisi dertleri yasadigimdan hep bol bol doktordaydim. Hic gerilmiyorum inanin o alet germiyor beni :)
yaa o zaman cok soğukkanlısın canim ne güzel. ben ter döktüm resmen. zaten iliski yasarken de cok zorlandigim icin muhtemelen etkisi oldu

büyük ihtimal gec döllenmedir bu seferkiiiiii, ayrica kimyasal olsa bak 10 gun olmus simdieye düserdi, dis gebelik zart zurt olsa sana sikintisi olurdu illa hissederdin . pozitif ol pliss
Ayy içime su serptiniz sabah hastaneden geldigimden beri bakıyorum internete eşim ben çok gergindik.. biraz rahatladım

Ya kime sorsam düşük dedi iki gün sonra tekrardan kan vericem inşallah yükselir ilk oglumda 1 gün geçmesine ragmen 500 kusur cıkmıştı
Her gebelik aynı değil ki..
2 gün sonra 1300-1500leri görürsün emin ol..
içini rahat tut, değerin gayet iyi.

Kızlarr, 01 haziran battı benim 16 mayısta yumutlama ama şimdi test yaptım negatif. Bu çörekotu bal tarçın karışımına başlamayı düşünüyorum, çörekotunu ezip koysam olur mu acaba? Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…