Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence snn test vaktin gelmiş artık
Bende bat a 2 kala yapmıştım

Ama canım az bir şey geldi devamı gelmedi diyorsun, ben bu durumdan şüphelendim. Devamı yoksa gebelik olabilir. Bende hiç yerleşme kanaması olmadı ama olanlarda öyle oluyor :))
Evet tabi dediğin gibi yerleşme kanaması olabilir mümkün. :)) Neyse en azından bugünü de geçireyim yarın sabah ilk idrarla yaparım olmazsam

Bence snn test vaktin gelmiş artık ☺
Bende bat a 2 kala yapmıştım
Ya çıkmazsa diye korkuyorum ilk kez ciddi bir şekilde muallakta olan bir test yapacağım o yüzden galiba bir de kasık ağrım var ya hiç ümitli değilim regl olurum diye bekliyorum

canım bnm 21 22 pik di 23 de sılınmeye basladı bnm nezman olur 14. gün 23 den sonramı saymaya başlasam ki

canım bnm 21 22 pik di 23 de sılınmeye basladı bnm nezman olur 14. gün 23 den sonramı saymaya başlasam ki
Canım ben de ilk defa kullandım ovulasyon testi açıkçası çok bilgim yok koyu olup silikleşince çatlama olıyomuş 23 ünde çatlasa 5 haziran oluyo sanıırm

Kızlar bu arada sizinle bir şey paylaşmak istiyorum :)
herşeyi konuşuyoruz.. bende size anlatayım :)
benim 2. evliliğim 29 yaşındayım işte 15 gün sonra 30 :) 2 yıldır bu eşim ile evliyim.. yani 3 ay sonra 2 yıl olacak inşallah.. ilk evliliğimi 24 yasında yapmıştım :) 1 sene falan hemen hemen evli kaldım boşandım, benim 2, eşimin ilk evliliği bekar koca aldım yani
aldatılmıştım ..

Canım öncelikle ilk evliliğinin böyle bitmesine çok üzüldüm ama iyi ki erkenden farketmişsin ve bitmiş ya böyle bir adamla bir ömür geçirseydin fark etmeden.Pislik herif Bak şimdi de eşini bulmuşsun ne güzel hayırlı,mutlu bir yuva kurmuşsun. Allah ağzınızın tadını bozmasın bebişlerinle birlikte çok mutlu olun. Ağrılar içinde ilk haftalarda normal diyorlar sabret birazcık daha.

Aldatılmanın affı olmaz.. Rabbim daha hayırlı birini çıkarmış karşına :) herkes hata yapabilir, Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın..

Evet şimdi olan eşimden Allah razı olsun, hastalıkta sağlıkta deniyor ya gerçekten öyle.. hastalanırım sıcak su torbaları elinde gezer Hiçbir zaman bana evlenip ayrılmış, kendinin ilk evliliği muamelesi yapmadı gerçekten keza kayınvalidemler de öyle.. çok severler, bende öyle. Çok kuşkularım vardı 2. evliliği yaparken söz aşamasına gelmeden, nasıl olur bekar adam almama insanlar ne der vs diye.. ama hiç sorun olmadı :) ilk evliliğimde ne yaptıysam kayınvalidem hepsini tek tek yaptı he belki bnm için değil oglu için ama 1 kere 2.evliliğin diye yuzume vurmadı:) söz kına düğün.. hatta gelinlik giymek istemedim daha düz balık bir elbise istedim izin vermediler bize göre snn ilk evliliğin dediler, davullu zurnalı düğün yaptılar
ilk eşim olacak arkadaş ise ben hiç anlamamıştım.. o kadar iyi davranıyordu ki hiçbir sorun yoktu aramızda.. meğersem metresi varmış 3-4 ay konuştuktan sonra kızcağız bunun evli olduğunu anlamış , araştırıyor ediyor beni buluyor. benimle görüşmek istediğini konunun Emre ile ( eski eşim) ilgili olduğunu söyledi anladım zaten birşey oldğunu :) hemen gittim.. kız anlattı.. resimleri konusmaları herşeyi gösterdi.. hepsinin kopyasını alıp eve dönmüştüm:) 1 dakika bile durmadım hemen avukatı aradım elimdeki tüm belgeleri eve bırakıp çıktım.. avukat ile o gün anında protokol hazırladık.
avukat bunu aradıktan sonra yalvar yakr af dilemeler pişmanlıklar vurdum tekmeyi :) protokolü imzalamak zorunda kaldı babamda temiz bir dayak atmıştı benim 2 gözüm var ( biri ablam biri ben) ben sna evlenirken söylemiştim, sana gözümün 1ini veriyorum; eğer onu üzersen seni pişman ederim demiştim diye diye temiz bir dayak attı
sonrası malum... 2 kez mahkemeye cıktık, donuna kadar aldım :) ve bittiii

Ohhh çok iyi yapmışsın. Şimdiki kayınvaliden de belli ki anlayışlı iyi bir kadın. Doğru insanı bulmak çok önemli.. Boşandıktan kaç yıl sonra tekrar evlendin. Zor güvendin mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…