bendde kaldıramam diyodum ama Allah boynuz verse boynuz tasıcaz kaldırıyoruz bn kimyasal oldugunu bilmeden namaza başlamıstm şimdi hala devam eiyorum kılabildigm kadar inş bu ay saglıklısının da haberini alırız hatta sonra diyosunki demekki kendiliğinden bebegim olabiliyo yine olur insan bı umut arıyo cunku bn orucluyum zorlanıyorum bu sıcaktaAnladım canım, haklısın çünkü kimyasal geçmişin var.. Dün akşam eşimle konuşuyorduk da dedim ki en azından 6 ay hiç olmadı. Olup da düşseydi mesela çok üzülürdüm.. O da diyor zaten sen kaldıramazsın diye.. Rabbim kimseye kaldırabileceğinden fazlasını yüklemesin.. Rabbim ne yazdıysa onu yaşarız.. Kimimiz zor kimimiz daha kolay atlatırız ama geçer..
İnşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canım benim.. Bu ay olacak inşallah. Sabredip görelim...bendde kaldıramam diyodum ama Allah boynuz verse boynuz tasıcaz kaldırıyoruz bn kimyasal oldugunu bilmeden namaza başlamıstm şimdi hala devam eiyorum kılabildigm kadar inş bu ay saglıklısının da haberini alırız hatta sonra diyosunki demekki kendiliğinden bebegim olabiliyo yine olur insan bı umut arıyo cunku bn orucluyum zorlanıyorum bu sıcakta
amin inş canım kımyasal oldugu zaman bukadar degerlendrmemiştk bu ay bildiğin çalıtık beklemekten başka çare yok gecen ay akıntım vardı bu ay o yok oyuzdn cok umudum yokİnşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canım benim.. Bu ay olacak inşallah. Sabredip görelim...
Bu ay 9 aylık denememde bitecek, yine de çok karalar bağlamak istemiyorum 01 hazirana kadar daha var, belki bu gün çıkmadı ama regl gelmezse o sabah bir daha yaparım o zaman görürüm inşallah böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum amaOlur canım olacak Allahın izniyle. Sen aktardan çektir çörek otunu. Öyle yemesi de kolay olur kız böyle zor oluyor. Burdaki aktar çörek otu yağı çekip veriyor. Ben onu da alıcam, karışımımın içine eklicem. Çünkü ben ezdirmemiştim.. Böyle özünü de alırım..
Aman şu akara kokara bakmayın kız. Ben akıntı olduğunda hep regl oldum. Bu ay akıntım hiç olmadı yine regl oldum hahahhaa.amin inş canım kımyasal oldugu zaman bukadar degerlendrmemiştk bu ay bildiğin çalıtık beklemekten başka çare yok gecen ay akıntım vardı bu ay o yok oyuzdn cok umudum yok
Aynen olursa olmuştur olmadıysa yine çalışıcaz ve kazanıcaz bu zaferi :)))Bu ay 9 aylık denememde bitecek, yine de çok karalar bağlamak istemiyorum 01 hazirana kadar daha var, belki bu gün çıkmadı ama regl gelmezse o sabah bir daha yaparım o zaman görürüm inşallah böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama☺ Göremesem de hummalı çalışmalara devam
Uyusunda büyüsün minnak :)Uyudu yavrucugum.
Simdi namaz kilcam ve gelecegim yamaciniza.
Mcksss.
İnşallah canım benim, senin en azından var bir tane benim o da yokAynen olursa olmuştur olmadıysa yine çalışıcaz ve kazanıcaz bu zaferi :)))
Fre vermeden tutuyordum orucumu ama dunki halimden sonra bebege benden sebep bisey olacak diye cok korktum. O yuzden tutmuyorum, zaten 2 yil borcum var 40 yasindan sonra kazaları tutarim ölmezsem ayolbendde kaldıramam diyodum ama Allah boynuz verse boynuz tasıcaz kaldırıyoruz bn kimyasal oldugunu bilmeden namaza başlamıstm şimdi hala devam eiyorum kılabildigm kadar inş bu ay saglıklısının da haberini alırız hatta sonra diyosunki demekki kendiliğinden bebegim olabiliyo yine olur insan bı umut arıyo cunku bn orucluyum zorlanıyorum bu sıcakta
Belirti canim evet.Merhaba, bat benim de 5 Haziran bu ay gebelik planımız vardı değerlendirdik gecen hafta. Kasıklarımda ağrı var göğüs uclarım hiç ağrımazdı şimdi agrıyor. Bi belirti mi bu
Bazı yorumlarda oruçtan dolayı gaz sancosı filan da deniyor bir de regl günüme çok var sizce erken değil mi belirtiler. Psikolojik belkiBelirti canim evet.
Hayirlisi olsun.
Meme hassasiyetini baz aldim ben.Bazı yorumlarda oruçtan dolayı gaz sancosı filan da deniyor bir de regl günüme çok var sizce erken değil mi belirtiler. Psikolojik belki
ne guzel kız belirti varsa tadını cıkar bnde bişey yok arada kasık batması oluyo gbi ama ona da inanmıyorum beynım bnmle oynuyoBazı yorumlarda oruçtan dolayı gaz sancosı filan da deniyor bir de regl günüme çok var sizce erken değil mi belirtiler. Psikolojik belki
Ben de beynim bana oyunu diye düşünüyorum artık bu kadar hızlı belli mi olur diyorum:)ne guzel kız belirti varsa tadını cıkar bnde bişey yok arada kasık batması oluyo gbi ama ona da inanmıyorum beynım bnmle oynuyo
Adet sancım çok çok olur ama hiç göğsüm filan ağrımaz öncesinde. İlk kez olunca garipsedimMeme hassasiyetini baz aldim ben.
Mesela bende de boyle uçları gidiklanir gibi oldu huylanir gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?