Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendde kaldıramam diyodum ama Allah boynuz verse boynuz tasıcaz kaldırıyoruz bn kimyasal oldugunu bilmeden namaza başlamıstm şimdi hala devam eiyorum kılabildigm kadar inş bu ay saglıklısının da haberini alırız hatta sonra diyosunki demekki kendiliğinden bebegim olabiliyo yine olur insan bı umut arıyo cunku bn orucluyum zorlanıyorum bu sıcakta

İnşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canım benim.. Bu ay olacak inşallah. Sabredip görelim...

İnşallah Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder canım benim.. Bu ay olacak inşallah. Sabredip görelim...
amin inş canım kımyasal oldugu zaman bukadar degerlendrmemiştk bu ay bildiğin çalıtık beklemekten başka çare yok gecen ay akıntım vardı bu ay o yok oyuzdn cok umudum yok

Bu ay 9 aylık denememde bitecek, yine de çok karalar bağlamak istemiyorum 01 hazirana kadar daha var, belki bu gün çıkmadı ama regl gelmezse o sabah bir daha yaparım o zaman görürüm inşallah böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum ama Göremesem de hummalı çalışmalara devam

amin inş canım kımyasal oldugu zaman bukadar degerlendrmemiştk bu ay bildiğin çalıtık beklemekten başka çare yok gecen ay akıntım vardı bu ay o yok oyuzdn cok umudum yok
Aman şu akara kokara bakmayın kız. Ben akıntı olduğunda hep regl oldum. Bu ay akıntım hiç olmadı yine regl oldum hahahhaa.

Aynen olursa olmuştur olmadıysa yine çalışıcaz ve kazanıcaz bu zaferi :)))

Aynen olursa olmuştur olmadıysa yine çalışıcaz ve kazanıcaz bu zaferi :)))
İnşallah canım benim, senin en azından var bir tane benim o da yok ama yok yok üzülmek yok bugün çok duygusalım galiba, yoksa daha geçen söz vermiştim kendime üzülmek yok sonuç olumsuz olsa bile diye okullar kapanıyor, stresim de bitecek tatilde belki tutturuveririz bu kürle bebişi belli mi olur :) inşallah diğer ay seninle bhcg değerlerimizi konuşmak nasip olur kuzucum

Fre vermeden tutuyordum orucumu ama dunki halimden sonra bebege benden sebep bisey olacak diye cok korktum. O yuzden tutmuyorum, zaten 2 yil borcum var 40 yasindan sonra kazaları tutarim ölmezsem ayol

Kizlar az once tuvalate girdim camasirimda bir yok ama silerken pempe kan geldi. Karnim kasiklarim 1 haftadir agriyor zaten. Regl mi bilmiyorum devami gelirse gelecek aya kaldi ama reglime 5 gun var normalde anlamadim sildim bitti sonra yeniden yebiden sildim birsey gelmedi 1 saat sonra bakarim yine

Gece yatakta idrar testini yastik altina koydum. Hastanedeki kan sonucunu da watsaptan yolladim esime. Okuyo okuyo anlamiyor ben yuzune bakıyorum pür dikkat.
Once yaramaz cocuk edasıyla gulumsedi saka yapıyon saka dedi,testi de avcuna koydum. Tabi sonrasi inaninca kucaklama sarılma opme ( sicakta hic cekilmiyor klima sart y.odalarina hahaahah)

kızlaar yarın bat, çok heyecanlıyım şu an sıfır belirti var eve gidince test yapıyım diyorum. 31i diyodum ama bekleyemeceğim sanırım

Kizimin randevusu 9.45 deydi
Benimki 11.
Esimin işleri yogundu beklemek istemedi, aksam onceki yere gideriz dedik.
Eeg icin randevu almak adina gitmistik ama yarin oglen 11 e verdiler gunu. Gun guzel ana saat cok sacma. En az 8 saat uykusuz olunacak dedi. Benim kizimi gece 3 de uyandirmam lazim ki bunun mumkunu yok.
Kisacasi
Eeg
Mr
Isitme testi
Bunları ozelde yaptıracağım.
Seneye araba yenileyecektik,bir sonraki seneye kaldi artik yapacak bisey yok.
Kimbilir kac tutacak bunlsrin hepsi.

Merhaba, bat benim de 5 Haziran bu ay gebelik planımız vardı değerlendirdik gecen hafta. Kasıklarımda ağrı var göğüs uclarım hiç ağrımazdı şimdi agrıyor. Bi belirti mi bu

Bazı yorumlarda oruçtan dolayı gaz sancosı filan da deniyor bir de regl günüme çok var sizce erken değil mi belirtiler. Psikolojik belki
ne guzel kız belirti varsa tadını cıkar bnde bişey yok arada kasık batması oluyo gbi ama ona da inanmıyorum beynım bnmle oynuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…