Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim önce sana nasip etsin kuzum. Senin gibi ilk bebeği için uğraşanlara olsun önce inşallah.. Ben bu küre güveniyorum :))

bende tecrubeyle ögrendım ıns ögrenmezsın yani şöyle oldu 29 haziran da hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra yukselmedı deger ve bebek tutunamadı

Kızlar bugün bat günüm sabah hem erken gebelik hem normal test yaptım. Negatif. Yumurtlamamın 11.günü.Bence yok artık emin gibiyim. Üzüldüm mü yalan söylemicem üzüldüm

Ne güzel canım benim Allah hep güldürsün yüzünüzü inşallah

Sağlık olsun canım önce

Kızlar bugün bat günüm sabah hem erken gebelik hem normal test yaptım. Negatif. Yumurtlamamın 11.günü.Bence yok artık emin gibiyim. Üzüldüm mü yalan söylemicem üzüldüm
Canim benim.
Oteki ay yumurtalari güçlendir ve 2 gune 1 seklinde ilerle, Allah in izniyle olur.
Emin ol benim olduysa senin de olur.

Hayırlısı olsun canım. Saçma geliyor başkası üzülünce ama kadınız işte elde değil
Maalesef, bende 4 ay boyunca cok üzülmüştüm,kendi kendime doktora bile gitmeden kısırım ben kısır kesin kısırım diye ortada geziyordum o kadar yıprattım kendimi.. ilişkiden 1 gün sonra test yapıyordum manyak gibii..

Kızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım

Eklentiler

• 90E9651C-B38F-41F1-92F5-1D74BDBC9ECF.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…