ikimizin aynı gün bat bnmde haziran :)Adet sancım çok çok olur ama hiç göğsüm filan ağrımaz öncesinde. İlk kez olunca garipsedim
İlk bebek bekleyişin senin deikimizin aynı gün bat bnmde haziran :)
Umarım istediğin tarihte olur pek bilgim yok kimyasalla düşme kürtajl alma olayı filanyok cnm kurtaj olmadım bn kendi adetle dustu
Rabbim önce sana nasip etsin kuzum. Senin gibi ilk bebeği için uğraşanlara olsun önce inşallah.. Ben bu küre güveniyorum :))İnşallah canım benim, senin en azından var bir tane benim o da yokama yok yok üzülmek yok bugün çok duygusalım galiba, yoksa daha geçen söz vermiştim kendime üzülmek yok sonuç olumsuz olsa bile diye okullar kapanıyor, stresim de bitecek tatilde belki tutturuveririz bu kürle bebişi belli mi olur :) inşallah diğer ay seninle bhcg değerlerimizi konuşmak nasip olur kuzucum☺
İnşallah öğrenmem evetbende tecrubeyle ögrendım ıns ögrenmezsınyani şöyle oldu 29 haziran da hamile oldugumu ögrendim 2 gün sonra yukselmedı deger ve bebek tutunamadı
Ne güzel canım benim Allah hep güldürsün yüzünüzü inşallahGece yatakta idrar testini yastik altina koydum. Hastanedeki kan sonucunu da watsaptan yolladim esime. Okuyo okuyo anlamiyor ben yuzune bakıyorum pür dikkat.
Once yaramaz cocuk edasıyla gulumsedi saka yapıyon saka dedi,testi de avcuna koydum. Tabi sonrasi inaninca kucaklama sarılma opme ( sicakta hic cekilmiyor klima sart y.odalarina hahaahah)
Adet olana kadar umut var demektir, üzülme lütfenKızlar bugün bat günüm sabah hem erken gebelik hem normal test yaptım. Negatif. Yumurtlamamın 11.günü.Bence yok artık emin gibiyim. Üzüldüm mü yalan söylemicem üzüldüm
Sağlık olsun canım önceKizimin randevusu 9.45 deydi
Benimki 11.
Esimin işleri yogundu beklemek istemedi, aksam onceki yere gideriz dedik.
Eeg icin randevu almak adina gitmistik ama yarin oglen 11 e verdiler gunu. Gun guzel ana saat cok sacma. En az 8 saat uykusuz olunacak dedi. Benim kizimi gece 3 de uyandirmam lazim ki bunun mumkunu yok.
Kisacasi
Eeg
Mr
Isitme testi
Bunları ozelde yaptıracağım.
Seneye araba yenileyecektik,bir sonraki seneye kaldi artik yapacak bisey yok.
Kimbilir kac tutacak bunlsrin hepsi.
Hayırlısı olsun canım. Saçma geliyor başkası üzülünce ama kadınız işte elde değilAdet olana kadar umut var demektir, üzülme lütfen
Canim benim.Kızlar bugün bat günüm sabah hem erken gebelik hem normal test yaptım. Negatif. Yumurtlamamın 11.günü.Bence yok artık emin gibiyim. Üzüldüm mü yalan söylemicem üzüldüm
Maalesef, bende 4 ay boyunca cok üzülmüştüm,kendi kendime doktora bile gitmeden kısırım ben kısır kesin kısırım diye ortada geziyordum o kadar yıprattım kendimi.. ilişkiden 1 gün sonra test yapıyordum manyak gibii..Hayırlısı olsun canım. Saçma geliyor başkası üzülünce ama kadınız işte elde değil
İnşallah canım benim, Allah razı olsunRabbim önce sana nasip etsin kuzum. Senin gibi ilk bebeği için uğraşanlara olsun önce inşallah.. Ben bu küre güveniyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?