Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gecikmenin 1.gunu bugun.
Aksam kan verecegim ama yine de koyulasma takibi yapiyorum.
Simdi az once yaptim bunu.
Ilk defa bunu gorunce umutlandim.
Canım ben güzel güzel değerlerle bebeğine kavuşacağına inanıyorum sen de öyle düşün olur mu Bence çizgi silik değil daha 1 gün geçmiş çünkü

Kızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Canim baska topikten bilen birisi soylemisti, demisti ki pik olmasi icin t , c ile aybi hatta az saha koyu olmaliymis. Sen bu altin gunleri bos gecme gun aşırı 29,31,2 olarak ilişkini mutlaka degerlendir.

Sizin bebek olmamış mıydı ben mi yanlış okudum neden test yaptınız
Canim benim 2016 yilindaki kimyasaldaki rakam ile benzer cikinca ve test de cok cok silik çıkınca suphelerim vardi ama bu test umutlandırdı o yuzden paylastim. Yemin ediyorum o kadar cok degisigim ki duygusal olarak.

Canim baska topikten bilen birisi soylemisti, demisti ki pik olmasi icin t , c ile aybi hatta az saha koyu olmaliymis. Sen bu altin gunleri bos gecme gun aşırı 29,31,2 olarak ilişkini mutlaka degerlendir.
Ins cnm ıkı bucuk gun once olustu ıns oır tutar sanada hayırlı olsun buarada ıns saglıkla devam eder

Benim dr aynısı oldu canım senşnle aynı bat peçeteye çok açıkmpembemsi kan geldi daha da gelmedi

Hayırlısı canım, adetten sonra bol bol çalış
Bu ovulasyon testi falan diyorsunuz ya hic bilgim yok nezaman baslaniyor nasil yapiliyor biliyormusunuz canim. Bol bol calismalara devam halbuki bu ayda 24 saatte 3 oldugu bile olmustukismet hayirli zamanda gelsin insallah

Bu ovulasyon testi falan diyorsunuz ya hic bilgim yok nezaman baslaniyor nasil yapiliyor biliyormusunuz canim. Bol bol calismalara devam halbuki bu ayda 24 saatte 3 oldugu bile olmustukismet hayirli zamanda gelsin insallah
Sık sık olması da iyi değil deniyor adetin bitince her gün aynı saatte sabah 8 le akşam 10 arası deniyor ovulsyon testini yapacaksın koyuluk değerleri var ben de tam bilmiyorum bu ay ilk dwfa ovulasyon kullandım ben de forumları araştırdım sen de bi bak istersen canım daha doğru bilgiler edinirsib

Canım ne belli devam edeceği yoğun mu geldi nasıl oldu 5 gün oynar mı bir iki gün oynuyo benşm de bazen ama 5 gün var ya belki devam etmez
Bir ihtimal diyecegim ustune gorme olurmu cunku annem benin ustume adet olmus abimi emziriyormus anlamamis gebe oldugunu ama hayal gibi

Canim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.
1 gunde 3 kez keyfe olur ama cocuk icin beyini dinlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…