Sizin bebek olmamış mıydı ben mi yanlış okudum neden test yaptınızKizlar gecikmenin 1.gunu bugun.
Aksam kan verecegim ama yine de koyulasma takibi yapiyorum.
Simdi az once yaptim bunu.
Ilk defa bunu gorunce umutlandim.
yumurtlama görüldüğü gün ve sonraki 3 günü değerlendirmeniz lazım. umarım tutar.Kızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Canım ben güzel güzel değerlerle bebeğine kavuşacağına inanıyorum sen de öyle düşün olur muKizlar gecikmenin 1.gunu bugun.
Canim baska topikten bilen birisi soylemisti, demisti ki pik olmasi icin t , c ile aybi hatta az saha koyu olmaliymis. Sen bu altin gunleri bos gecme gun aşırı 29,31,2 olarak ilişkini mutlaka degerlendir.Kızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Canim benim 2016 yilindaki kimyasaldaki rakam ile benzer cikinca ve test de cok cok silik çıkınca suphelerim vardi ama bu test umutlandırdı o yuzden paylastim. Yemin ediyorum o kadar cok degisigim ki duygusal olarak.Sizin bebek olmamış mıydı ben mi yanlış okudum neden test yaptınız
İnşallah olumsuz bir durum olmazCanim benim 2016 yilindaki kimyasaldaki rakam ile benzer cikinca ve test de cok cok silik çıkınca suphelerim vardi ama bu test umutlandırdı o yuzden paylastim. Yemin ediyorum o kadar cok degisigim ki duygusal olarak.
Ins cnm ıkı bucuk gun once olustu ıns oır tutar sanada hayırlı olsun buarada ıns saglıkla devam ederCanim baska topikten bilen birisi soylemisti, demisti ki pik olmasi icin t , c ile aybi hatta az saha koyu olmaliymis. Sen bu altin gunleri bos gecme gun aşırı 29,31,2 olarak ilişkini mutlaka degerlendir.
Ins cnm hayırlısıylayumurtlama görüldüğü gün ve sonraki 3 günü değerlendirmeniz lazım. umarım tutar.
Benim dr aynısı oldu canım senşnle aynı bat peçeteye çok açıkmpembemsi kan geldi daha da gelmediKizlar az once tuvalate girdim camasirimda bir yok ama silerken pempe kan geldi. Karnim kasiklarim 1 haftadir agriyor zaten. Regl mi bilmiyorum devami gelirse gelecek aya kaldi ama reglime 5 gun var normalde anlamadim sildim bitti sonra yeniden yebiden sildim birsey gelmedi 1 saat sonra bakarim yine
Hayırlısı canım, adetten sonra bol bol çalışKizlar bende devami geldi. Nasipse koc annesi olma calismalarina baslayacagim
Bende devami geldi canimcim birdahaki aya kismet artik. Senin sansin devam bende gebesinBenim dr aynısı oldu canım senşnle aynı bat peçeteye çok açıkmpembemsi kan geldi daha da gelmedi
Canım ne belli devam edeceği yoğun mu geldi nasıl oldu 5 gün oynar mı bir iki gün oynuyo benşm de bazen ama 5 gün var ya belki devam etmezKizlar bende devami geldi. Nasipse koc annesi olma calismalarina baslayacagim
Bu ovulasyon testi falan diyorsunuz ya hic bilgim yok nezaman baslaniyor nasil yapiliyor biliyormusunuz canim. Bol bol calismalara devam halbuki bu ayda 24 saatte 3 oldugu bile olmustuHayırlısı canım, adetten sonra bol bol çalış
Tamam sıkı çalışın heKizlar bende devami geldi. Nasipse koc annesi olma calismalarina baslayacagim
Canım önceki nasıldı bu epey silik çıkmışKizlar gecikmenin 1.gunu bugun.
Sık sık olması da iyi değil deniyor adetin bitince her gün aynı saatte sabah 8 le akşam 10 arası deniyor ovulsyon testini yapacaksın koyuluk değerleri var ben de tam bilmiyorum bu ay ilk dwfa ovulasyon kullandım ben de forumları araştırdım sen de bi bak istersen canım daha doğru bilgiler edinirsibBu ovulasyon testi falan diyorsunuz ya hic bilgim yok nezaman baslaniyor nasil yapiliyor biliyormusunuz canim. Bol bol calismalara devam halbuki bu ayda 24 saatte 3 oldugu bile olmustukismet hayirli zamanda gelsin insallah
Bir ihtimal diyecegim ustune gorme olurmu cunku annem benin ustume adet olmus abimi emziriyormus anlamamis gebe oldugunu ama hayal gibiCanım ne belli devam edeceği yoğun mu geldi nasıl oldu 5 gün oynar mı bir iki gün oynuyo benşm de bazen ama 5 gün var ya belki devam etmez
Bugün ve yarın yapmalısınKızlar merhaba 15. Gunum testım boyle cıktı 2 bucuk gun once olmustu son ılıskı tutma ıhtımalı olurmu buaksamı degerlendırmem lazım
Canim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.Bu ovulasyon testi falan diyorsunuz ya hic bilgim yok nezaman baslaniyor nasil yapiliyor biliyormusunuz canim. Bol bol calismalara devam halbuki bu ayda 24 saatte 3 oldugu bile olmustukismet hayirli zamanda gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?