Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende devami geldi canimcim birdahaki aya kismet artik. Senin sansin devam bende gebesin
İnşallah canım ama ben iki gebeliğimde hiç yerleşme kanaması yaşamadım birinde yaşayıp diğerinde yaşamayan vardır sanırım ama pek umudum yok olursa sürpriz olacak artık hayırlısı ama sen böyle 5 gün erkenden olır muydun düzensiz mi

Canim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.
1 gunde 3 kez keyfe olur ama cocuk icin beyini dinlendir
188 mılyon kalıyelımı oluyo sayı fazlamı oluyo

Bu arada kızlar değeri düşük çıkıp direk kimyasal mı demeyin benim 25 çıkmıştı doktorum hiçte 2 gün sonra yaptır demedi randevu verdi keseyi görmeye gittim direk

Şimdi 4 yaşında çok şükür benim doktor garip belkide ya d a ben hatırlamıyorum ama yok yok 1 kere kan verdim sonraki randevuda alttan baktı keseyi görmek için hatta ben dedim alttan bakın sorun yok yeterki görelim eşimde ne meraklısın alttan baktırmaya diye azaelamıştı sonra

Canim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.
1 gunde 3 kez keyfe olur ama cocuk icin beyini dinlendir
Benimki testli canim normal insanin 1,5 kati fazla yani eger bu zaman kadar butun hepsi dogsaydi der 16 tane cocugu olurmus. Onun 2. Esiyim ben onun bir kiz var zaten. Bakalim kismet birdahaki aya insallah.
Normalde dogum kontrol hapi kullaniyorum hic sekmezdi ama bu ay biraktim o etkilemis olabilir belki bilmemedim canim
Koç değil balık olabilir canım. Ben kızıma haziranda hamile kaldım balık burcu
Niyet koc olsun kismet balik okursa kabuldur

Eklentiler

• 20190529_160023.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
  • 20190529_160141.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • 20190529_160237.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 37
  • 20190529_160313.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 32
Ne çabuk geçiyor günler 4 sene oldu en heyecanlısı cinsiyet öğrenmeye gittiğimizdeydi bir de oğlum olsun çok istiyordum doktor kız dedi benim surat düştü bi moralim bozuldu ilki de kız olunca farklı cinsiyeti de bekliyor insan 2 günde düzeldi moralim kızıma bi kız kardeş olacak diye sevindim sonra ama bir de oğlum olsa düşüncesi içimde hep var oldu belki bu sefer Allah tattırır kim bilir...
Tabikide sağlıklı sıhatli olsunda o kadar bekleyenker var ilk çocuğunu çok şükür aratmadı Allah verdi sağlıkla iki kız Allahım tüm isteyenlerin kucağını doldursun

Esim balik, duygusaldir ama ormantik hic degil hih

Kiymali bulgur corbasi yaptım Bahar hanima.
Birazdan uyancak,çorbasını icirip parka cikariz. Esim gelince de gideriz. Yrmrk yapmicam bugun, sarmisak yogurtlu makarna yapcem, heegun yemek yapmak cok sıkıcı.

Kiymali bulgur corbasi yaptım Bahar hanima.
Birazdan uyancak,çorbasını icirip parka cikariz. Esim gelince de gideriz. Yrmrk yapmicam bugun, sarmisak yogurtlu makarna yapcem, heegun yemek yapmak cok sıkıcı.
benim icin bu da buyuk bi yemek canim. makarna yemekten sayilmaz mi kizz geberiyom yemek yapcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…