- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
İnşallah canım ama ben iki gebeliğimde hiç yerleşme kanaması yaşamadım birinde yaşayıp diğerinde yaşamayan vardır sanırım ama pek umudum yok olursa sürpriz olacak artık hayırlısı ama sen böyle 5 gün erkenden olır muydun düzensiz miBende devami geldi canimcim birdahaki aya kismet artik. Senin sansin devam bende gebesin
Koç değil balık olabilir canım. Ben kızıma haziranda hamile kaldım balık burcuKizlar bende devami geldi. Nasipse koc annesi olma calismalarina baslayacagim
KizzzzzzzzzCanım önceki nasıldı bu epey silik çıkmış
188 mılyon kalıyelımı oluyo sayı fazlamı oluyoCanim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.
1 gunde 3 kez keyfe olur ama cocuk icin beyini dinlendir
Nazlıymış bu oğlan rengini hemen vermemiş deseneKizzzzzzzzz
En koyusu buydu hahahah
Bat a 2 kala 1 kala bat ve bat sonrasi bugunu baz alirsak en adam akillisi buydu yani.
Benimki testli canim normal insanin 1,5 kati fazla yani eger bu zaman kadar butun hepsi dogsaydi der 16 tane cocugu olurmus. Onun 2. Esiyim ben onun bir kiz var zaten. Bakalim kismet birdahaki aya insallah.Canim sperm kalitesi acisindan gun asiri daha olabilitesi yuksek der dr lar. Eğer kisi sperm testi yaptirmis ve cok kaliteliyse o zaman hergun oneriliyor. Ama en cok gun asiri.
1 gunde 3 kez keyfe olur ama cocuk icin beyini dinlendir
Normalde dogum kontrol hapi kullaniyorum hic sekmezdi ama bu ay biraktim o etkilemis olabilir belki bilmemedim canimİnşallah canım ama ben iki gebeliğimde hiç yerleşme kanaması yaşamadım birinde yaşayıp diğerinde yaşamayan vardır sanırım ama pek umudum yok olursa sürpriz olacak artık hayırlısı ama sen böyle 5 gün erkenden olır muydun düzensiz mi
Niyet koc olsun kismet balik okursa kabuldurKoç değil balık olabilir canım. Ben kızıma haziranda hamile kaldım balık burcu
Sat 1 mayisCanım önceki nasıldı bu epey silik çıkmış
Esim balik, duygusaldir ama ormantik hic degil hih
Benimki testli canim normal insanin 1,5 kati fazla yani eger bu zaman kadar butun hepsi dogsaydi der 16 tane cocugu olurmus. Onun 2. Esiyim ben onun bir kiz var zaten. Bakalim kismet birdahaki aya insallah.
Normalde dogum kontrol hapi kullaniyorum hic sekmezdi ama bu ay biraktim o etkilemis olabilir belki bilmemedim canim
Niyet koc olsun kismet balik okursa kabuldur
Canım hepsi aynı marka mı markaya göre de değişir ama testten gelişip gelişmediği anlaşılmaz bence tamSat 1 mayis
Bat 28 mayis
Uzulcem diye düşünme, ne görüyorsun ? Cok mu yavas ilerliyor sence?
50 tane almistim nisandaCanım hepsi aynı marka mı markaya göre de değişir ama testten gelişip gelişmediği anlaşılmaz bence tam
Bence gayet ıyı cnm benımde boyle olmustu50 tane almistim nisanda
Laboquick marka.
Amannnnnnn kaldı 3 saat.
Sonuc çıkmasını da eklersek en kotu 4 saat sonra zaten ogrencez.
Relax ol nurrrrrrr
benim icin bu da buyuk bi yemek canim. makarna yemekten sayilmaz mi kizzKiymali bulgur corbasi yaptım Bahar hanima.
Birazdan uyancak,çorbasını icirip parka cikariz. Esim gelince de gideriz. Yrmrk yapmicam bugun, sarmisak yogurtlu makarna yapcem, heegun yemek yapmak cok sıkıcı.
Hemde en guzel yemek o.benim icin bu da buyuk bi yemek canim. makarna yemekten sayilmaz mi kizzgeberiyom yemek yapcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?