- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm cızgı dagılmısmı pozıtıfmı anlayamadım benResim atabildi şükür ne diyosunuz. Tahlil sonucu için aramaya cesaret edemedim hala
Çatlamış :)Kızlar resım sımdı oldu
Canim insallah hamilesindir, test bozuk gibi duruyor kaymis sanki ama belki de varda yeri yanlış yerde cikmistir.Resim atabildi şükür ne diyosunuz. Tahlil sonucu için aramaya cesaret edemedim hala
İdrar fazla mı gelmiş
Dun sılıklesmeye basladı dun mu ctladı acabaÇatlamış :)
Dün yola çıkmış o zaman bugün de değerlendir. Dün olmuştu zaten yanlış hatırlamıyorsamDun sılıklesmeye basladı dun mu ctladı acaba
Evet cnm gece degerlendırdık ıkı gece ust uste bu gece olmayabılır ısftardan sonra esım ıse gıdıcekDün yola çıkmış o zaman bugün de değerlendir. Dün olmuştu zaten yanlış hatırlamıyorsam
Arada azcık zaman var. Hemen iftar sonrası o araya sıkıştırın.Evet cnm gece degerlendırdık ıkı gece ust uste bu gece olmayabılır ısftardan sonra esım ıse gıdıcekama benım ılk bebekte 16 da yumurtlama oldu 15 16 17 ılıskı 16. Cı gun tuttu
Arada azcık zaman var. Hemen iftar sonrası o araya sıkıştırın.
Busranin takıma dahil oluyorsun sen de. O kür ve 2 gune 1 seklinde ilerlicek ok.Eki Görüntüle 2274774 olmadı kızlar garip bir rakam çıkmış
Canımcım olsun, hayırlı olan ay hangisi ise o ay hamile kalıcaz. Bu ay sıkı çalışıp kür desteği ile hamile kalıcaz Allahın izniyle. Regl ile birlikte çörek otu tarçın bal başlıyorsun. Gün aşırı ilişki ve haziran sonu bebek haberimizi veriyoruz buraya inşallaahhhhhh.Eki Görüntüle 2274774 olmadı kızlar garip bir rakam çıkmış
Busranin takıma dahil oluyorsun sen de. O kür ve 2 gune 1 seklinde ilerlicek ok.
Busra destege gel, sen iyi motive ediyorsun canim.
Sağolun kızlar iyiki varsınız. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısı. Gerçekten sağolunCanımcım olsun, hayırlı olan ay hangisi ise o ay hamile kalıcaz. Bu ay sıkı çalışıp kür desteği ile hamile kalıcaz Allahın izniyle. Regl ile birlikte çörek otu tarçın bal başlıyorsun. Gün aşırı ilişki ve haziran sonu bebek haberimizi veriyoruz buraya inşallaahhhhhh.
Bugün kadir gecesi... Rabbim hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar bebişlerr nasip etsin inşallah. Bize de hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin. AminnSağolun kızlar iyiki varsınız. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısı. Gerçekten sağolun
Ben sıkıstırırım da adam yapamayınca olmuyoArada azcık zaman var. Hemen iftar sonrası o araya sıkıştırın.
Sen nıyetı bızmussunKızlar ben regl bittiğinin o haftayı full her gün değerlendiricempatron çıldırdı
AminnnnnnBugün kadir gecesi... Rabbim hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar bebişlerr nasip etsin inşallah. Bize de hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin. Aminn
Amin cnm herkes saglıkla hamıle kalsın saglıklı hayırlı evlatlarımız olsunBugün kadir gecesi... Rabbim hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar bebişlerr nasip etsin inşallah. Bize de hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin. Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?