Canim uzulme diyecem ama insan üzülüyor, Allah önümüzdeki ay insallah nasip eder.tamam canım sağol, bayram tatili bitsin hemen gitcem. inşallah adetken bakılcak şeyler yoktur. tatile denk geldi tam. dün olsaydı keşke bugün giderdim
Amin inşallahHoşgeldin canim.
Inşallah hayırlısı olsun
Allah razi olsun,dua ettiginden kat ve kat dualarda olasin. Allah kalbine gore versin canim.Günaydın herkeseRabbim kadir gecesinde bugün edilen dualarımızı açılan ellerimizi boşa çıkarmasın hamile olanları sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin bizim benim gibi hamileliğini bekleyen herkesin hamile olup devamını nasip etmeyi inşallah Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı anneliği yaşamamızı kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah hamile kalmak isteyenlerde bu güzel duyguyu tez vskştde yaşatmayı nasip etsin inşallah sabah duamı ettim sizler içinde ettim( kadınlar kulübü üyeleri Rabbim bugün dualarda yüzümüzü güldürsün inşallah banada dua ederseniz sevinirim Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin gönlündekini hakkında razı eylesin (Amin)
Saat 14 u bekliyoruz o halde heycanlaBugünkü idrar testim hemen olmamakla birlikte bir çizgi oluştu. Sabah kan vermeye gitmeden önce yaptım gittim. Döndüğümde çizgi oluşmuştu. Kan testi saat 2de çıkacak bir garibim. Ne düşüneyim bilemiyorum. Resim atamadım sorun çıkıyor. Hayırlısı için dua edelim nolur
tabi canim ne sandin birde senin kiz kucuk anlama caginda degilMerhaba kizlar.
Bugun cok zorladi beni kizim.
Ozel egitimde 2.günümüzdü bugün.
Öğretmeni memnun, Bahar gayet guzel ilerliyor dedi. Hay demez olaydı.
Derst bitimi servis beklerken mafetti beni.
Illa parka gidecek. Yirtiyor kendini yerlere atiyor. Hayir yani 1 kelimesi olmayan bir 2 yas bebesi nasil anlatir boyle kendini dimi.
Baktim olacak gibi degil, parka gidersek gunes beni pisirecekti. Taksi ile döndüm eve mecbur. Siteye girer girmez site içindeki paeka bir koşusu var sanki 1 aydır park görmemiş tey Allah im ya.
Sekreter de sasirdi surekli kucagima aliyorum mecbur 12.5 kg ama ne yapayim yerlere atiyo kendini elimi birakmak için.
Sekretere soylemistim hamile oldugumu ama kizlar o ara oyle bunalmisim ki bu gidisle ben bu cocugu düşürürüm dedim sekretere. Sacmaladim yani.
Onun derdi el tutmadan yürümek ve park.
Neyse iste oglen uykusuna yatirdim simdi az dinlenip mutfaga gececegim
Yeminle ilk hamilelik gibisi yokmus.
Ne kadar zor olacak şimdiden sinyaller fena.
Karnimdakini kast ettim.Sekretere soylemistim hamile oldugumu ama kizlar o ara oyle bunalmisim ki bu gidisle ben bu cocugu düşürürüm dedim sekretere. Sacmaladim yani.
B BYVMaşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım
Beni de annem 39 da doğurmuş ondan korkum yok da planım sadece 2 çocuk değil, tabii koca boşamazsa beniTekrar anne olacaksın kuzum daha çok gençsin yahu. Benim anam 40 yaşında doğal olarak hamile kaldı doğurdu ohoo sen daha 32sin. Dur bak birlikte güzel haberler vericez buraya. Sıkı çalışalım, ay sonu karnemiz güzel gelsin :)))))
Hadi gozun aydin catlamis artikin. Bugun yoksa yarini da degerlendir nolur nolmaz ok
Bunu bana mı yazdın canım. Ben zaten hashimato hastasıyım. İlk oğlumu öyle doğurdum. Değerlerime her ay baktırdım ama takipteydim. Çok şükür sıkıntı olmadı. O hemen olmuştu ama bu kolay olmayacak gibi :))CAnım sen guatr varmı bir baktır tsh hormonlarına bende bir senedir deniyorum olmuyordu tiroidim aldırdım hamile kaldım Pataloji sonucundan haşimato çıktı hiç bilmiyordum bu hastalığımı öyle herşey normal deme bende derdim hiç bilmediğim hastalık çıktı
Un aksam da sılıktı heralde dun catladı buaksamı degrlendırebılırmıyım bılmıyorum nasıp ama foto neden yukleyemıyorum benHadi gozun aydin catlamis artikin. Bugun yoksa yarini da degerlendir nolur nolmaz ok
Nasıl attın canım resmi
Resim atabildi şükür ne diyosunuz. Tahlil sonucu için aramaya cesaret edemedim hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?