Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun,dua ettiginden kat ve kat dualarda olasin. Allah kalbine gore versin canim.

Saat 14 u bekliyoruz o halde heycanla

Merhaba kizlar.
Bugun cok zorladi beni kizim.
Ozel egitimde 2.günümüzdü bugün.
Öğretmeni memnun, Bahar gayet guzel ilerliyor dedi. Hay demez olaydı.
Derst bitimi servis beklerken mafetti beni.
Illa parka gidecek. Yirtiyor kendini yerlere atiyor. Hayir yani 1 kelimesi olmayan bir 2 yas bebesi nasil anlatir boyle kendini dimi.
Baktim olacak gibi degil, parka gidersek gunes beni pisirecekti. Taksi ile döndüm eve mecbur. Siteye girer girmez site içindeki paeka bir koşusu var sanki 1 aydır park görmemiş tey Allah im ya.
Sekreter de sasirdi surekli kucagima aliyorum mecbur 12.5 kg ama ne yapayim yerlere atiyo kendini elimi birakmak için.
Sekretere soylemistim hamile oldugumu ama kizlar o ara oyle bunalmisim ki bu gidisle ben bu cocugu düşürürüm dedim sekretere. Sacmaladim yani.
Onun derdi el tutmadan yürümek ve park.
Neyse iste oglen uykusuna yatirdim simdi az dinlenip mutfaga gececegim

Yeminle ilk hamilelik gibisi yokmus.
Ne kadar zor olacak şimdiden sinyaller fena.

Kızkar testım bugunku dun aksamda sılıktı dun catladı 16 da catladı 15 16 ılıskı oldu buakdam olmayabılır işe gıdıcek esım

Kızlar foto yukleyemıyorum
  • İptal
    297867F9-2DA3-46DA-BAC0-324CFEDA57EE.jpeg
    Yüklenilen dosya izin verilen bir dosya uzantısına sahip değil.

tabi canim ne sandin birde senin kiz kucuk anlama caginda degil
Ama benim hayirlisiyla olursa oglum buyuk ona bile naz yapicam bu sefer

B BYV
Canım evet doktora söyledim testi zaten ben daha önceden yaptırmıştım ama her ihtimale karşı genede yaptırdım negatif, benim oglus valla inanır mısın benden temiz her ay banyosu, traşı, aşıları, masajı her 2 ay da 1 iç dış parazitleri

tuvalet olayı da zaten tuvaletini kaldırmıyorum hiç çünki eve hiç tuvalet yapmaz, tarih yazmaz yani :)
dışarıda yeşilliğe çalı çaputa yapar :)
her sevdikten sonra el yıkamam maalesef mümkün değil çünkü bütün gün tepemde :) 2 yıldır benimle şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım, bundan sonrada yaşamam herhalde :) köpüşünde tüm kontrollri yapıldı, herhangi bir sorun yok çok şükür :)
Allaha emanet artık.. ama onu hiçb bir zaman diğer 2 meleğimden ayırmam :) 3 tane evladım var benim
[/QUOTE]
Aynen oyle canim hepsi evlat ayrilamaz gozlerinin icine bakiyorum ben birsey olmasin onlara diye. Benimde ayni sekilde 4ude duzenli ilaclari yapilir surekli kontrol altindadir bendede negatif. Cocuklugumdan beri hayvanlarla icli disliyim sokaktakilerlerde nasil negatif anlamadim keske daha once atlatsaydim dedim gebelik zamaninda gerildim olmadi olmadi simdi olurmu diye. Hatta suanda sirkette 3 tane kedi var biri kucagimdan hic ayrilmaz benden ve asisiz bunlar allaha emanet artik.

Beni de annem 39 da doğurmuş ondan korkum yok da planım sadece 2 çocuk değil, tabii koca boşamazsa beni

Bunu bana mı yazdın canım. Ben zaten hashimato hastasıyım. İlk oğlumu öyle doğurdum. Değerlerime her ay baktırdım ama takipteydim. Çok şükür sıkıntı olmadı. O hemen olmuştu ama bu kolay olmayacak gibi :))

Kızlar resım sımdı oldu

Eklentiler

• 9C0B5372-8D0B-4835-AEC4-A3837586E491.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…