Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B BYV evet bu ay gün aşırı ilişki deneyeceğim eşime dedim zaten çok sıkı çalışıcaz hazır mısın diye bana göre hava hoş diyor

CAnım sen guatr varmı bir baktır tsh hormonlarına bende bir senedir deniyorum olmuyordu tiroidim aldırdım hamile kaldım Pataloji sonucundan haşimato çıktı hiç bilmiyordum bu hastalığımı öyle herşey normal deme bende derdim hiç bilmediğim hastalık çıktı

seninle günlerimiz aynı herhalde canim 4+4 de misin sende

Günaydın herkeseRabbim kadir gecesinde bugün edilen dualarımızı açılan ellerimizi boşa çıkarmasın hamile olanları sağlıkla sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin bizim benim gibi hamileliğini bekleyen herkesin hamile olup devamını nasip etmeyi inşallah Rabbim bize de sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı anneliği yaşamamızı kucağımızı doldurmayı nasip etsin inşallah hamile kalmak isteyenlerde bu güzel duyguyu tez vskştde yaşatmayı nasip etsin inşallah sabah duamı ettim sizler içinde ettim( kadınlar kulübü üyeleriRabbim bugün dualarda yüzümüzü güldürsün inşallah banada dua ederseniz sevinirim Rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah herkesin gönlüne göre versin gönlündekini hakkında razı eylesin (Amin)

tamam canım sağol, bayram tatili bitsin hemen gitcem. inşallah adetken bakılcak şeyler yoktur. tatile denk geldi tam. dün olsaydı keşke bugün giderdim

Tembellik yapmayın. Sonra ay sonu ah kafam diyoruz
Hadi hadi bize laf yetistirne kalk git kocacigina yumusak yumusak masaja basla devami gelir. Yazik adam yorgun artin gelmis al yorgunlugunu bi sonunda bu var
Kızlar zaman az da olsa degerlendırebıldık 1 saat ıcınde ıste gerısı alşaha kaldı bukez elımızden gelenı yapıyoruz oglen bır test daha yaparm ıns hayırlısı

Maşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım
[/QUOTE]
B BYV
Canım evet doktora söyledim testi zaten ben daha önceden yaptırmıştım ama her ihtimale karşı genede yaptırdım negatif, benim oglus valla inanır mısın benden temiz her ay banyosu, traşı, aşıları, masajı her 2 ay da 1 iç dış parazitleri

tuvalet olayı da zaten tuvaletini kaldırmıyorum hiç çünki eve hiç tuvalet yapmaz, tarih yazmaz yani :)
dışarıda yeşilliğe çalı çaputa yapar :)
her sevdikten sonra el yıkamam maalesef mümkün değil çünkü bütün gün tepemde :) 2 yıldır benimle şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım, bundan sonrada yaşamam herhalde :) köpüşünde tüm kontrollri yapıldı, herhangi bir sorun yok çok şükür :)
Allaha emanet artık.. ama onu hiçb bir zaman diğer 2 meleğimden ayırmam :) 3 tane evladım var benim

Bugünkü idrar testim hemen olmamakla birlikte bir çizgi oluştu. Sabah kan vermeye gitmeden önce yaptım gittim. Döndüğümde çizgi oluşmuştu. Kan testi saat 2de çıkacak bir garibim. Ne düşüneyim bilemiyorum. Resim atamadım sorun çıkıyor. Hayırlısı için dua edelim nolur

Canim tarayicidan gir siteye. Oradan atabilirsin resmi. Uygulamadan girilince resim yüklenmiyor.

Merhaba canim,yazıyorum hemen.✔

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…