- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 168
- 32
Yaa inşallah bakalım olması için elimizden gelen herşeyi yapacağız gerisi artık allaha kalmışHahhaha bu ay olacak gün aşırı ile :))
seninle günlerimiz aynı herhalde canim 4+4 de misin sendeCAnım sen guatr varmı bir baktır tsh hormonlarına bende bir senedir deniyorum olmuyordu tiroidim aldırdım hamile kaldım Pataloji sonucundan haşimato çıktı hiç bilmiyordum bu hastalığımı öyle herşey normal deme bende derdim hiç bilmediğim hastalık çıktı
Günaydın herkeseTekrar anne olacaksın kuzum daha çok gençsin yahu. Benim anam 40 yaşında doğal olarak hamile kaldı doğurdu ohoo sen daha 32sin. Dur bak birlikte güzel haberler vericez buraya. Sıkı çalışalım, ay sonu karnemiz güzel gelsin :)))))
tamam canım sağol, bayram tatili bitsin hemen gitcem. inşallah adetken bakılcak şeyler yoktur. tatile denk geldi tam. dün olsaydı keşke bugün giderdimÖzel o tahlillere çok para alır. O yüzden devlette yaptır fakat devletteki doktora 1 yılı geçti olmuyor de. 1 yıldan az denemeye bakmaz onlar. Sonra oradaki sonuçlarla özele git. Erkeğe sperm testi yapıyorlar herhalde. Biz hiç yaptırmadık bilemiyorum ama hızına falan bakıyorlarmış. Ürolojinin bakması lazım diye düşünüyorum. Bilen arkadaşlar yazar şimdi..
Tembellik yapmayın. Sonra ay sonu ah kafam diyoruz
Kızlar zaman az da olsa degerlendırebıldık 1 saat ıcınde ıste gerısı alşaha kaldı bukez elımızden gelenı yapıyoruz oglen bır test daha yaparm ıns hayırlısıHadi hadi bize laf yetistirne kalk gitkocacigina yumusak yumusak masaja basla devami gelir. Yazik adam yorgun artin gelmis al yorgunlugunu bi sonunda bu var
Canim tarayicidan gir siteye. Oradan atabilirsin resmi. Uygulamadan girilince resim yüklenmiyor.Bugünkü idrar testim hemen olmamakla birlikte bir çizgi oluştu. Sabah kan vermeye gitmeden önce yaptım gittim. Döndüğümde çizgi oluşmuştu. Kan testi saat 2de çıkacak bir garibim. Ne düşüneyim bilemiyorum. Resim atamadım sorun çıkıyor. Hayırlısı için dua edelim nolur
Hoşgeldin canim.Tüm sayfaları okudum güzel haberle ağırlıkta ben de bu ay deniyorum umarım aranıza katılabilirimsat 16 Nisan 21-23-25-28-30 Mayıs’ı değerlendirdim inşallah güzel sonuç alırım
canim ayni dertten muzdaripiz bende tup bebekmi asilamami kararsiz kaldimKırmızılar geldi, sebepsiz kısırlık için önerebileceğiniz bir dr var mı istanbul içi?
Merhaba canim,yazıyorum hemen.✔Kızlar dün yogunlutan giremedim oku oku bitmedi valla. Canım yeni tarih 29 Haziran yazar mısın?
Canım bende bir uygulama indirdim şimdi bilgileri yazdım ama sadece bu ayki regl gününü girdim geçmiş yok yinede tututturmu bu meret tarihleri. Döngü tarihi olarak 30 girdim daha önce hap kullanıyordum hap sonu mutlaka gelirdi.
Ya benim babamda abimde Balık burcu canım. Kadını yine bir nevi ama erkeği iyiliğine çok iyidir ama dünyanın önde giden sorumsuz insanlarıdır. O yüzden bir yandan acaba gebemiyim diye düşünürken bir yandanda bu ay kalırsam kesin şubatta doğar balık olur olmasa diyede geçirmedim değil Allah biliyor. Ama hep duam hayırlı zamanda sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
Canım çok çok sevindim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Katılıyorum canım sana ama bir yandanda güzel heyecanlar takıntı haline getirmedikten sonra
Ben yazdım sandım yazıyıBirebir tıpkısının aynısını yaşadım. sen ben büşra bu ay iyi çalışacak önümüzdeki aya inşallah güzel haberlerle geleceğiz canım.
Kuzu şu tarifi açık açık yazarmısın bende deneyimmi bilemedim.
Amin canım benzer şeyler yaşadık ama yine yeniden umutla bakacağız ve sabırla bekleyeceğiz meleğimizi. İnşallah önümüzdeki ay beraber güzel haberleri veririz buradan ben öyle hissediyorum
Maşallah canım Allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah.
Toksoplazma testi yaptırdın mı? Doktora köpek olduğunu söylediysen mutlaka istemiştir. Bu dönemde onun dışkısıyla falan sakın uğraşma sevincede ellerini mutlaka bol bol yıka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?