Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağolun kızlar iyiki varsınız. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısı. Gerçekten sağolun

Kızlar ben regl bittiğinin o haftayı full her gün değerlendiricem patron çıldırdı

Bugün kadir gecesi... Rabbim hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar bebişlerr nasip etsin inşallah. Bize de hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin. Aminn
Amin canim.
Ben de dua ediyorum namaz sonralari.
Dua ederken topigimizdeki arkadaslarima diyorum,genel de dua ediyorum ama topik denir mi diyorum kendime tobe yaw.

Ben hala test yapmadım bi yanım var diyo bi yanım umutlanma yok diyo normalde iki üç gün oumar öne geldiği de olur takvim bazısı 3 haziran bazısı 2 haziran bat diyo bugün de gelen giden yok çok şükür habire tuvaletw gidiyorum adet mi diye ama ıslaklık var şeffafla beyaz gibi bişey

Tamamen aynı durumdayım bazen iki üç gün önden de gelebiliyor sma 5-6 haziran yazıyor uygulama takvimler. Islaklık oluyor ben de de sanki moralim bozuldu

Hepimize hayırlı kandiller kızlar, bugün ettiğiniz tüm dualar kabul olsun. benim bu ay regl kanamam sadece 2 gün sürdü neden böyle oldu anlamadım ya.

Hepimize hayırlı kandiller kızlar, bugün ettiğiniz tüm dualar kabul olsun. benim bu ay regl kanamam sadece 2 gün sürdü neden böyle oldu anlamadım ya.
Reglimiydi acabaBelki üçüz dördüz var onların yerleşme kanaması regli sandınHahaha çok uçtum sanırım. İnşallah uçtuğum gibidir ama değilse de hava geçişi falan etkilemiş olabilir canım

Reglimiydi acabaBelki üçüz dördüz var onların yerleşme kanaması regli sandınHahaha çok uçtum sanırım. İnşallah uçtuğum gibidir ama değilse de hava geçişi falan etkilemiş olabilir canım
Hahahha ya kız allah seni napmasın ne üçüz dördüzü ya öyle pembe falan değildi normal kanamaydı zaten muhtemelen dediğin gibi mevsim geçişi ya da stres falan tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…