Bilmem ki hiç ölçtürmedik. Tamam ilk iki gün olmasın. 3. Günden başlarız :)))Sen nıyetı bızmussunbence hergın yapma spermı nasıl esının bılmıyorum ama yumurtlamaya yakın hergın yapsan daha ıyı
Canımcım olsun, hayırlı olan ay hangisi ise o ay hamile kalıcaz. Bu ay sıkı çalışıp kür desteği ile hamile kalıcaz Allahın izniyle. Regl ile birlikte çörek otu tarçın bal başlıyorsun. Gün aşırı ilişki ve haziran sonu bebek haberimizi veriyoruz buraya inşallaahhhhhh.
Sağolun kızlar iyiki varsınız. Hep hayırlısı için dua ettim. Budur muhakkak hayırlısı. Gerçekten sağolun
Kızlar ben regl bittiğinin o haftayı full her gün değerlendiricempatron çıldırdı
Amin canim.Bugün kadir gecesi... Rabbim hamile arkadaşlarımıza kolay ve sağlıklı doğumlar bebişlerr nasip etsin inşallah. Bize de hayırlısıyla sağlıklı hamilelik nasip etsin. Aminn
Vqlla sen pekmez kecıboynuzu cevız badem meyve dayaBilmem ki hiç ölçtürmedik. Tamam ilk iki gün olmasın. 3. Günden başlarız :)))
İnsallah canim bakalim ugrascaz yineCanim uzulme diyecem ama insan üzülüyor, Allah önümüzdeki ay insallah nasip eder.
Bende bugun giremedim okulda hic sende yapmissin test kanda vermissin. Benim adet geldi malesefHeyeCANm canım çok mesaj kaçırdım noldu sen regl mi oldun yoksa
İnşallah canımİnsallah canim bakalim ugrascaz yine
Bende bugun giremedim okulda hic sende yapmissin test kanda vermissin. Benim adet geldi malesefseninkide gelsinde tekrar baslayalim calismalara artik
gorunur tabiki canim.Kizlar 14 haziran randevu aldim.
6+3 olacağım o gün.
Bakalim herşey yolunda mi kese vs belli olur o gün.
happy mom kesinlikle tavsiye ediyorum.. Alle hamile de guzel. bir de dr banu çiftçinin uygulamalarıKIZlar gebelik-bebek tavsiye edebileceginiz uygulama var mı?
Tamamen aynı durumdayım bazen iki üç gün önden de gelebiliyor sma 5-6 haziran yazıyor uygulama takvimler. Islaklık oluyor ben de de sanki moralim bozulduBen hala test yapmadım bi yanım var diyo bi yanım umutlanma yok diyo normalde iki üç gün oumar öne geldiği de olur takvim bazısı 3 haziran bazısı 2 haziran bat diyo bugün de gelen giden yok çok şükür habire tuvaletw gidiyorum adet mi diye ama ıslaklık var şeffafla beyaz gibi bişey
Reglimiydi acabaHepimize hayırlı kandiller kızlar, bugün ettiğiniz tüm dualar kabul olsun.benim bu ay regl kanamam sadece 2 gün sürdü neden böyle oldu anlamadım ya.
Hahahha ya kız allah seni napmasın ne üçüz dördüzüReglimiydi acabaBelki üçüz dördüz var onların yerleşme kanaması regli sandın Hahaha çok uçtum sanırım. İnşallah uçtuğum gibidir ama değilse de hava geçişi falan etkilemiş olabilir canım
Keske tum regl ler 2 gun surse breHahahha ya kız allah seni napmasın ne üçüz dördüzüya öyle pembe falan değildi normal kanamaydı zaten muhtemelen dediğin gibi mevsim geçişi ya da stres falan tetikledi
Hatta keşke 1 gün olsa baktık çocuk yok ertesi gün hemen devam edebilsek çalışmalaraKeske tum regl ler 2 gun surse bre
Aynen regl sureleri cok uzun hele yazin iskence.Hatta keşke 1 gün olsa baktık çocuk yok ertesi gün hemen devam edebilsek çalışmalara
Yok canım benim ben ilk çocuk için çalışıyorum henüzAynen regl sureleri cok uzun hele yazin iskence.
Canim sen 2017 mayis annelerinde var miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?